Måste nog ställa in malou efter tio på tv4

20170314_12120320170314_121234Det

 

Sitter mitt i natten. Har skrivit på boken. Nu hinkar jag i mig juice och tänkte passa på att blogga. Jag är riktigt förkyld. Har nästan ingen röst. Tanken är att vi ska åka till Stockholm imorgon (onsdag) bo på ett femstjärnigt hotell i Lidingö  en natt för att på torsdagen vara med i Malou efter tio. Dels är ju första utkastet på boken klar. Och Daniel Fridell ska filmatisera mina tidigare böcker. Min make var också medbjuden till Malou. Men jag måste nog ställa in. Jag har nästan tappat rösten. När jag försöker tala så blir det mest som kraxande.  Men det kommer säkert fler tillfällen.

För någon vecka sedan klippte jag håret kort. Eller tja det var Jonna Wester, sminkösen som sminkade mig, fixade mitt hår och drog åt korsetten samt skjutsade mig till kyrkan i sin tesla. Efter vigseln körde hon oss, brudparet till lokalen i teslan,

Det tog emot att klippa mig så kort. Men vad fan, det växer ju ut igen.

 

20170128_160349

 

1 Kommentar

 1. Pär säger:

  Trevligt med vardag, trevligare att betala sina skulder

  Skälet till att jag väljer att skriva är att Berny är en notorisk dålig betalare. Hon beställer böcker från oss och andra handlare, men väljer att inte betala.

  Antikvariat Nordbok och andra intressenter väntar på våra pengar.

  När du väljer att betala dina skulder så kan du kontakta mig via:
  0910 – 150 28 eller nordbok@bredband.net

  Hälsningar
  Pär

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.