Måste nog ställa in malou efter tio på tv4

20170314_12120320170314_121234Det

 

Sitter mitt i natten. Har skrivit på boken. Nu hinkar jag i mig juice och tänkte passa på att blogga. Jag är riktigt förkyld. Har nästan ingen röst. Tanken är att vi ska åka till Stockholm imorgon (onsdag) bo på ett femstjärnigt hotell i Lidingö  en natt för att på torsdagen vara med i Malou efter tio. Dels är ju första utkastet på boken klar. Och Daniel Fridell ska filmatisera mina tidigare böcker. Min make var också medbjuden till Malou. Men jag måste nog ställa in. Jag har nästan tappat rösten. När jag försöker tala så blir det mest som kraxande.  Men det kommer säkert fler tillfällen.

För någon vecka sedan klippte jag håret kort. Eller tja det var Jonna Wester, sminkösen som sminkade mig, fixade mitt hår och drog åt korsetten samt skjutsade mig till kyrkan i sin tesla. Efter vigseln körde hon oss, brudparet till lokalen i teslan,

Det tog emot att klippa mig så kort. Men vad fan, det växer ju ut igen.

 

20170128_160349

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.