Förälskad i Höllviken så inom kort går flyttlasset

PicsArt_04-21-11.07.48

 

Svårt att få in det här med att blogga igen. Att ta sig tid när vardagen består av pusslande och måsten men också underbara stunder med familjen. Så mitt i tvätten eller i handlande slår det mig: just det jag borde blogga. Men lika snabbt glömmer jag det igen. Får försöka bli bättre på att minnas den här bloggen.
Påsken var trevlig. Påskmat och mys i soffan med filmer. Sedan är det planer på semestern och letande efter ny bostadsrätt i Höllviken. Mitt i allt bilen på verkstad och fixa lånebil. Sommarfälgar.  Mannen fixade badrummet. Och jag som försöker hinna skriva. Långa promenader med Messi. Vädret som är sinnes med ena veckan nästan sommarvärme och folk klädda i shorts och linne. Sedan regn och dessutom snö. Sedan vårsol igen.

 

20170324_131315(0)

 

Läkarbesök. Blodprov. Men mest av allt är jag upptagen av tankarna på att flytta. Jag trivs i Bunkeflostrand. Grannarna är trevliga, det är så lugnt och fridfullt. Underbara fält och en kvart bort finns både hästhagar och kor. Havet helt nära. Utsiktsplats där man blickar ut över bron. Underbara rastgårdar. Lägenheten som min man rustat upp med nya golv, målat trappan vit, tapeter och ändå har jag förälskat mig i Höllviken. Bara en kvart in till Malmö men så fullständigt vackert och havet ännu närmare. Vi vill ändå ha en större lägenhet så jag hoppas vi hittar en passande lägenhet inom kort. Att köpa hus har vi efter många diskussioner bestämt att vänta med ännu några år.

20170128_160347

Men ska försöka blogga mer regelbundet. Nu dags för att åka till Limhamn för blodprov strax.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.