NEW BLOGGER AT MODETTE.SE

DSC03059So excitet to tell you that I’m now a blogger at Modette.se 

Som några av er redan vet då Modette har hintat lite senaste veckan så är det alltså nu dags för mig att byta bloggportal och börja blogga hos grymma Modette gänget. Jag är otroligt tacksam till Finest.se som tog in mig i bloggvärlden för över 3 år sedan och där jag haft min plattform. Det har varit jätte roligt och tackar alla på Finest för all hjälp genom åren. Men nu är det alltså dags för mig att gå vidare och köra ALL IN hos Modette.se

Jag kommer att blogga på som vanligt där med dagliga uppdateringar 🙂 Kunde inte vara gladare och mer taggad än nånsin att leverera grymma och spännande inlägg till er varje dag.

Ni hittar min nya blogg HÄÄÄÄÄÄÄR 

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade Bokmärk den permalänk

9 Kommentarer

 1. Hej!

  Vi är två tjejer som försöker starta upp en nytänkande företag.
  Vi vill göra det billigare att dricka kaffe och genomför just nu en marknadsundersökning för att kunna pressa ner priser. Kan du snälla genomföra enkäten (6 enkla frågor), den handlar om kaffevanor och tar endast någon minut.
  Stort Tack!

  https://www.surveymonkey.com/s/MPQQDHK

 2. Hej! Tycker att du är otroligt bra dansen sitter i hela familjens kroppar underbart att se er. Men lite synd är det att Thomas håller sig kvar de andra var mycket bättre en aning orättvist. Men du ska all lycka i livet KRAM

 3. BIANCA DU ÄR SÅ duktig,du skulle kunna jobba med dans eller uppträda,jag kommer rösta 10 gånger på dig,men du måste sluta hålla på med munnen efter varje dans det ser helknäppt ut,så törstig kan du inte va,kram

 4. Tycker att du har en otroligt härlig inställning till livet. Det känns verkligen som att du, trots ätstörningsbakgrund, har hittat tillbaka till ett hälsosamt liv. En balans som jag själv hoppas att återfå, då jag idag har anorexia. Du inspirerar verkligen! På min blogg http://www.halsogrubblaren.blogg.se reflekterar jag kring den skeva bild som samhället idag har av hälsa. Där kan man också följa min resa mot ett mer balanserat liv igen.

 5. Såg ett foto på dig på (Pernillas blogg) med en beige hundväska , varifrån är den ?
  Verkar perfekt för min lilla hund .
  Trevlig helg o kram

  Kicki

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.