Gymnasiet, snart över..

Hur ser en vanlig skoldag ut för en sista års elev på gymnasiet? 
– Jo, det ska jag berätta det för er..

07:00 – 09:00
Väckarklockan ringer, ringer & ringer. Tillslut så förstår man att man ska upp, men istället för att gå upp så stänger man av den, vaknar upp 1-2 timmar efter och märker att man har missat början utav skoldagen. Detta sker just på grund utav att man varit vaken hela natten och inte lyckats fått sin sömn. 

09:00 – 11:00
Tankarna och stressen flödar runt i huvudet på en, man har knappats haft tid till att äta fruktost. När man väl är i skolan så ökar ljudnivån och huvudvärken drastiskt. En massa arbeten och ansvar, det är här förfesten börjar.

11:00 – 15:00
Skolmaten håller ingen standard alls, helt värdelös. Så man äter inte förrän när man har kommit hem. Hjärnan håller på att bryta ihop men lite cigaretter gör väl susen? Stressen minskar, jag mår bättre, gör det jag ska göra och går hem. 

Min allra största passion för tillfället är musiken, den håller mig vid medvetandet.

One-Man-Band

Det här är nog bland de bästa jag någonsin skådat på YouTube. Vill man lyckas i livet så ska man signera honom, och det fort som fan!

Lyssna bara, 14 instrument samtidigt. Hahaha..

Inför; Bologna – Juventus

Det är verkligen dags för den gamla dagen att komma tillbaka och idag känns som rätt dag. 

Bologna;

Det finns inte så mycket om säga om laget förutom att de har varit i bottenstriden en period men nu klättrat upp på 14:e plats. Förra veckan besegrade dem Livorno, men de bör vara vaksamma på Juventus nuvarande form. 

Bologna får i dagens match klara sig utan Di Vaio som förra säsongen öste in mål, dessutom har man Mutarelli, Pisano och Modesto på frånvarolistan så det lär blir ganska tufft.

Trolig Lineup (4-4-2): Viviano, Zenoni, Portanova, Moras, Raggi, Busca, Mudingayi, Guana, Savio, Zalayeta, Succi 


Juventus;

Coachen Zaccheroni började sina två första matcher med X. Därefter verkar det ha släpp då man besegrade Genoa 3-2 i förra veckans omgång utav Serie A, vilket är den första segern sedan Ciro Ferrara plundrades. Vinner Juventus idag så ska de vara med och slåss om 4:e platsen, dvs kval till Champions League och säsongen är ju sent ifrån avgjord. 

Noterbart är att man slog Ajax 1-2 på bortaplan, vilket är oerhört viktigt för mentaliteten och fortsatt spel i Europa.

På skadelistan har man fortfarande Iaquinta och Poulsen, annars är det frid och fröjd. Felipe Melo är tillbaka från sin avstängning, blir han bänkad?

Trolig Uppställning (3-4-1-2): Buffon, Grygera, Legrottaglia, Chiellini, Caceres, Marchisio, Sissoko, De Ceglie, Diego, Amauri, Del Piero 

Håll ögonen på

Emiliano Viviliano (Bologna)

Målvakten har hållit nollan tre matcher i rad och ses som oerhört viktig aktör i Bolognas deffensiva spel. Om det är någon som ska stoppa Juventus anfallare så är det Vivilliano. 

Amauri (Juventus)

Trots en dålig säsong för anfallare så har han stärkt sitt förtroende sen i torsdags då han nickade in bollen i mål två gånger om. Vi hoppas att samma fina trend håller sig och att Amauri är tillbaka på riktigt!

 

Tips:

Juventus bör vinna denna match ganska bekvämt, jag säger 0-3! 

Första halvlek slut

Sitter och streamar mitt Juventus som tar emot Genoa. Första 20 minuterna var under all kritik, känns verkligen som vi behöver få en ny kick i laget. Något stort.

Rossi inleder målprotokollet vilket resulterar i underläge, men precis innan halvtid så är Amauri där och nickar in 1-1. 

Dagen börjar ganska segt, har laddat ner några filmer som jag senare tillsammans med min underbara flickvän ska kolla på. Beck – i stormens öga är en utav dem. Har verkligen längtat att se den filmen! Någon som har sett den? 

Mitt rum – 

Lördag

Fredag/Lördag – Två blogglösa dagar denna vecka åtminstone halva lördagen. 

Har haft mycket att göra, och det har jag fortfarande men man måste ta det lugnt lite grann också. Va ute igår med min flickvän. Det blev en ganska så skön kväll. Ikväll blir det en enkel hemmakväll, lite fotboll, fifa, chips and so on. 

Han är så klockren!