Nybadade hundar betyder kaos

Posted in Allmänt, Chihuahorna, Djur, Skog & Natur, Hair, Nails, Makeup & Fashion, Mitt liv

Nybadade hundar här hemma = kaos. Men jag älskar de! My är på bädden, Meja är under filten i fotöljen. Astrid springer runt som ett pucko, Titti strosar runt och är hatisk. Inte kul att bada säger de 🙁 Men ett måste när man kommer till Chihuahuan.


Myser nu med tjocksockar, shorts från New yorker (köpte de då jag bodde i Norrköping) och ett linne jag köpte av en privatperson här i stan.

Hoppas ni har det mysigt 😉 

Lämna en kommentar

Vilat en stund & pillat ihop en header åt Alexandra

Posted in Allmänt, Åsikter/If the shoe fits, Bloggar & Design, Känslor, Tankar & Funderingar, Kärlek, Sex & Relationer, Kropp, Hälsa & Mående, Mitt liv, Näthat & Stalkers, Psykisk ohälsa, Svar på tal!, Vänskap & Fester, Visste ni?

Hej på er! 🙂

Alltså gud, jag var tvungen att vila en stund, huvudet och ryggen tog död på mig. Mådde dåligt inatt, grät och hade ångest, var nära att få en ångestattack, nej jag sov inte alls bra inatt. Kanske var runt 03.30 som då jag tittade på klockan sist innan jag somnade. Blir så ibland, mycket hinner ifatt, alla pusselbitar som måste falla på plats och jag måste bara få ut de, om det så blir att skrika eller gråta men då jag har gråtit mår jag bara sämre (inte psykiskt utan fysiskt) Tur sambon fanns där. Att vara helt ensam vid ett sånt tillfälle, nej fy fan! Hände flera gånger i Altersbruk men oftast var Mikkiz vaken (då vi nattsuddade och pratade i telefon oftast) eller så hade jag Zandra (då hon var på jobbet) så jag hann aldrig må så dåligt för de fanns där och fick mig liksom på andra tankar.

När jag har gråtit, känns det som att jag kan fortsätta sova i timmar. En fråga, brukar det bli så för er också? Alltså det känns som man inte har sovit överhuvudtaget – ögonen, huvudet, ryggen – hela kroppen blir som ett kolli. Inget funkar, är helt ostabil.

Har iallafall hjälp söta Alexandra med hennes blogg, ja hon har flyttat till finest.se. Vi satt och pratade på facebookchatten om portaler, och jag fixade en header åt henne också. Visst vart den snygg?

alexandra header

HAH sen till er alla haters som satt och håna min header till Sofia (ni kanske tyckte att hon var ful också eftersom att headern då bestod av en bild på henne) Fy fan så taskiga ni är egentligen, när jag tänker efter nu. Hur fan är ni idioter funtade? Alltså att ni inte skäms 🙁 Skulle ni kunna säga det face2face till mig och Sofia? Att headern jag gjorde åt henne var ful och att hon är ful? Knappast era fega parasiter.

Alltså hur fan vågar ni ens sitta via internet, anonyma fega kräk och håna något man har gjort bara för att ni ogillar oss, eller för att ni är avundsjuka på något ni inte kan göra. Är ni kanske avundsjuk för att vi är bra vänner? För jag skulle vilja se er pilla i PSCS3, men ni kan väl inte det. Ni kör väl med paint och Photoscape. Så jävla lame ni är. Vad är ni 14 år?

2 Kommentarer

Samarbete!

Posted in I samarbete, Kropp, Hälsa & Mående, Mitt liv, NEW IN!, TIPS!, Visste ni?

Hämtat ut ett paket, har ett samarbete där jag ska vlogga och provsmaka lite grejer 😉 Fan vad spännande! 

Sen är det ytterligare ett samarbete jag ska göra en vlogg med, får ta tjuren i hornen och göra den snart, har bara inte haft så bra dagar. Och då är det inte läge att sitta framför kameran, har som ingen inspo då 🙁 
Men lovar – den kommer ❤ 

Lämna en kommentar

Ute med dogsen..

Posted in Allmänt, Chihuahorna, Djur, Skog & Natur, Känslor, Tankar & Funderingar, Kropp, Hälsa & Mående, Mitt liv

Fick vänta ett tag för några stod och fotade en röd ful bil och de hade sina hundar lösa så ville inte riskera något – även om jag litar på mina hundar så vet man fan aldrig.. 


Vad händer idag? En fredag som denna? Jo hämta ut ett paket (ett företag jag samarbetar med) annars bara lugnt tror jag.

Sjukt sugen på vin 🙁 Haha men bara för att det är så gott, och så satans mysigt att bara gosa ner sig med glaset och njuta 😀 Kanske framför en bra film?! Idéer på film förresten? Tipsa mig och sambon 😉 Så blir vi glada! 

Lämna en kommentar

3 punkter som jag känner & stör mig på just nu.. 

Posted in Åsikter/If the shoe fits, Hair, Nails, Makeup & Fashion, Känslor, Tankar & Funderingar, Kärlek, Sex & Relationer, Kropp, Hälsa & Mående, Mitt liv, Psykisk ohälsa, Självförtroende & Självkänsla, Visste ni?

1. Minnen som får en att känna sig äcklig. Att man påminns om en person som verkligen suger ur all ens kraft och energi, självkänsla ja ta mig fan allt. Där man gråter ut sin smärta, minnen, man vill inte tillbaka till helvetet. Hur mycket än folk vill höra vad som egentligen hände. Hur mycket folk än bryr sig. Nej man vill inte påminnas alls om det hemska som drog ner en, för det väcker för mycket dåligt inom en att man faller ur balans och får börja om från början med att hantera alla känslor, minnen och sortera de i olika fack för att de äntligen ska falla ut i glömskan. Är i det stadiet nu, är så jävla äcklad att jag känner mig just det – äcklig. Ångra det som skett är nog det största, förutom äckelkänslan. 

2. När nagellacket lossnar. Ni fattar gott och väl vad jag pratar om. Första dagarna är de så fina till de ser ut som skit. Ja, ser förjävligt ut.. och man kan inte måla över – ser värre ut så bara bort med skiten och måla om de. 

3. Tjejer/killar som är otrogna. Jag förstår inte grejen. Jag tycker personligen att man pratar om problemet, försöker lösa de eller så gör man slut. Men att ha partnern sovandes vid ens sida i sängen, yttra de tre fina orden för att ändå ha sex med en annan. Det går inte ihop. Sen att i fyllan skylla på alkoholen, man blev för full – visste inte vad man gjorde. Drick inte alkohol om du inte tål det eller ens kan hantera de eller dig själv

Lämna en kommentar

Jag stannar på finest!

Posted in Allmänt, Åsikter/If the shoe fits, Bloggar & Design, Känslor, Tankar & Funderingar, Svar på tal!

Många har skrivit till mig nu idag; Jasså bytt portal igen, när byter du till nouw igen” ”-Alltså du är hopplös sluta byt portal!”

Grejen är den, det är min blogg. Jag bloggar där det känns bäst och finest är just den portalen. Om folk tycker det är jobbigt sluta bara läs. 

Måste säga att dagen efter att jag skapat bloggen på nouw igen, så kändes det så jävla fel. Jag måste förstå någongång; 

Nouw is My past – Finest is My future 


Nu är jag på finest, så nu vet ni vars jag finns 🙂 

Lämna en kommentar