Hundratjugosex – Sista

My last blog post here at Finest.se

Jag flyttar tillbaka till devote.se pga personliga skäl. Jag vill tacka finestredaktionen som gett mig titeln här som toppbloggare! Vi skiljs åt som vänner, no hard feelings.


Tänkte köra en frågestund på ”gamla”/nya bloggen bojans.devote.se. Vi ses väll där?!


Tävlingen kommer även att fortsätta på nya bloggen!

 

 

Hundratjugofem

Lazy days

Hello darlings! Jag har varit allmänt less på datorn och allt med internet så därav dålig uppdatering här.. Jag myser mest i sängen med en kopp te och tittar på serier. Känner mig så himla trött om dagarna så det beror mycket på det med! Tack för alla fina kommentarer i inlägget undr, de värmer!  Ha en mysig lördagskväll!

 

Hundratjugofyra

Modeling/portfolio

Ph:1/Artilleriet, Ph:2/Mahogny Coffee bar. 

Photo by: Nicho Södling, Image bank: Image bank Sweden.

Models: Me and Emmelie Bol


Plåtning/Ni som läste min gamla blogg på devote vet att jag var till Göteborg för att göra en plåtning med en till modell (Emmelie är egentligen stylist! Riktigt duktig men även grym framför kameran!) och fotografen Nicho Södling. Jag hittade dessa bilder efter en del googlande (jag erkänner..) och tänkte att ni kanske ville se. Jag gillar dom verkligen, och jag vill flytta in i Artilleriet för gudars så snyggt det är där!! Vad tycker ni?

 

 

 

Hundratjugotre

For S A L E

For sale/Någon som är intresserad av att köpa dessa ringar som jag köpt i USA på Forever21 för en billig slant? Om du är intresserad kan du maila mig på: Bojans@live.se så kan vi diskutera resten där. 

 

 

Hundratjugoett

Got a P A C K A G E

Halsringar/Foreverhair.se

Package/Hämtade ut dessa godingar medan jag handlade på stan och fick vinka av min sambo som ska tillbaka till Motala för att fortsätta sin praktik. Visst är halsringarna fina?! Älskar texturen och formerna! Självklart ska jag visa hur de ser ut på! Får se om jag kan fota dom i morgon! 

 

 

Hundratjugo

New in – B E A U T Y

Beauty/fyndade L300 Body lotion på ett Apotek som ska stängas här i stan! Himla skönt med en body lotion som inte doftar något och har perfekt konsistens! Sedan bytte jag min Formula 10.0.6 Face the day mot denna gröning Seriously shine free som inte är färgad som den andra var! Face the day hade SPF 15 vilket jag saknar i denna men man kan inte få allt! Gröningen är så himla skön då man blir matt och återfuktad efter den torkat in i huden! Tips!

 

 

Hundranitton

W A N T E D – Black trousers

 

Wanted/Lite nyheter ifrån Gina Tricot, inte min favoritaffär men ibland kan man hitta små guldkorn. Byxorna överst är ganska precis sånna byxor jag letat efter länge! Jag hittade ett par perfekta i Göteborg men ifrån Acne vilket överstiger min budget en aning just nu. Dessa går på 299;- ett kap med andra ord! Jag funderar på att ta en runda på stan idag och prova dom! Jag behöver verkligen nya jeans och byxor! Vad tycker ni om Gina tricot?

 

Hundraarton

VERY Old p i c s

Foto/Andreas Engwall


Pics/Dessa bilder togs för nästan hundra år sedan och jag hittade dom nu utav en slump och var tvungen att fippla lite i PS för att se om man kan lyfta fram dem ännu bättre. Jag gillar bilderna, vad tycker ni?