Let’s talk highlighting and contouring.

IMG_8076Kommer ni ihåg kontur paletten jag nämnde ett par dagar sedan? Nåväl, på bildern har jag kladdat på en hel del för att visa hur det ser ut när du väl använder det. Nu tänkte jag dela med mig utav mina bästa tips och trix för att få till en snygg kontur.

  1. Har du ett runt ansikte ska du få det att se mer avlångt ut genom att lägga kontur lite högre upp mot din kind och inte bara under käken. Har du däremot ett avlångt ansikte vill du göra motsatta saken och få det att se rundare ut genom att lägga mer kontur vid tinningen.
  2. Du måste inte använda bronzer som kontur, det fungerar lika bra med en mörkare ögonskugga. Detsamma gäller när du ska highlighta.
  3. Använd alltid bra och rena borstar. (Gäller i alla fall då du ska sminka dig!!)
  4. En beautyblender är det perfekta verktyget om du använder flytande former utav smink.
  5. Avsluta med en transparent finishing powder för att få allt att sätta sig snyggt och bra.

Herregud, det finns nu när jag tänker på det så mycket saker jag skulle kunna skriva om, visa er borstar, visa er färger och produkter. Är det något ni skulle vilja se mer utav? Jag vet att mer smink och skönhet har varit önskat här ett tag!

IMG_8098For English translation press more. :) (more…)

Egen Fototapet

Något som jag verkligen tycker är så himla snyggt att ha på väggarna i hemmet är stora tavlor eller väggdekaler som gör att någon vägg i rummet verkligen står ut och inte är likadan och tråkig. Tapetstore erbjuder fototapeter i en mängd olika färger, motiv och varianter som man snyggt kan dekorera sitt hem med. Om man vill kan man även ladda upp ett eget motiv om man vill ha något unikt eller inte direkt hittar något på hemsidan som man verkligen gillar!

Det som är smartast med hemsidan är att man kan klicka sig in på en utav fototapeterna som finns, och sedan “prova” hur motivet skulle se ut i ett visst rum. Precis som i bilden nedan där jag har valt en Zebrarandig fototapet och ville prova hur den skulle se ut på en utav väggarna i ett sovrum. Jag tyckte faktiskt att det blev ganska snyggt, och skulle nog lätt kunna ha något sådant! Enkelt, inte för galet, men ändå lite coolt. Vad tycker ni? Har ni något favoritmotiv eller någon bild ni skulle vilja ha på en vägg hemma hos er?

Screen Shot 2014-11-20 at 7.54.46 PM

Detta är ett sponsrat inlägg.

Tea & Scones

Något som jag älskar att göra är att stå i köket och laga mat och baka. Tyvärr dock inget jag gör allt för ofta, men verkligen borde ge mig in i igen. I dag började morgonen med vanliga Scones och en kopp te. Gott, enkelt och snabbt att göra!

Something that i love to do but don’t do often is too be in the kitchen cooking something up. Unfortunately something I don’t do all too often anymore. This morning I made scones and tea, fast, easy and tasty! 

IMG_8039 IMG_8040 IMG_8042

I can’t schedule my posts

Detta suger så sjukt mycket, men jag kan inte tidsinställa mina inlägg! Vet inte varför, men jag verkar inte vara den enda på Finest med detta problemet. Tidsinställda inlägg är ju typ ALLT för mig, med tanke på att jag faktiskt ligger 9 timmar efter majoriteten utav Europa. SUCK

Och ja, det är i stort sett därför inga inlägg kommit upp, för att det inte fungerat!

I can’t publish my posts at a certain time, and it seems like I’m not the only one at Finest with this problem. Uh.. That is also the reason to why no posts has been published. Shrug

IMG_8036

M Dot Holiday Soiree Pop Up | Elodie K , newMARK models, Bliss Spa.

Fredagskvällen bjöd på ett even i form utav en Pop up Soiree på W Hotel i Westwood med M Dot design. Det var super mysigt och de hade gjort det trevligt på trädgårdsterassen som de har! Några utav huvudutställarna som fanns där var Elodie K Melrose Place som säljer sjukt snygga smycken, newMARK models samt Bliss Spa som bjöd på massage.

This friday night offered a nice Pop up Soiree at W Hotel in Westwood with M Dot Design. Some of the brands there wereElodie K Melrose Place , newMARK models and Bliss Spa.

2014-11-21 20.12.19 copySweater – H&M / Skirt – ShopMika / Watch – BERING / Bag – CHANEL / Shoes – Steve Madden

For more pictures, click here ->

(more…)