@Landvetter Airport —->

GODMORGON!

Nuuuuu åker jag till….

VEGAS!!

Inte för Miss Earth tävlingen som många trott haha. Den är i oktober/november. Det här är för nöje med ett stort gäng!!

HÖRS FRÅN USA, nu lyfter jag!!!

IMG_7275

Vlogg uppe! Följ med mig under Miss Universe Sweden helgen!

HEJ alla fina.

Jag filmade lite under förra helgen när jag var i Stockholm för Miss Universe Sweden finalen. Lite från dagen innan allt drog igång och sedan under träning, coachning, rep och fitting inför finalen under lördagen och så självklart under stora FINALEN på söndagen! Hår och make prep, backstage, efter min Miss Earth Sweden titel och så efterfest på Café opera för att fiiiira!

Hoppas ni tycker det är kul. Glöm inte att trycka i HD kvalité för att få det lite bättre.

NUU ska jag packa klart för imorgon åker jag till VEGAS! Wohooo!!

Love, C

Glad midsommar! (Nya bilder från finalen)

GLAD MIDSOMMAR alla fina svenskar och svenskor!

Idag är det Sveriges dag, känns nästan lite som Sveriges nationaldagen på midsomma tycker jag  😀

Vad är det hela Sverige pratar mest om dagarna kring midsommar? jo, vädret såklart haha. Men vi har faktiskt SOL just nu. Hoppas det håller i sig.

Jag har haft såå mycket att göra senaste dagarna så mina planer för dagen är alldeles perfekta. Min bästa vän, min mamma och pappa vi ska bara duka upp massa midsommarmat på altanen, dricka alkoholfritt bubbel och mysa heeeela kvällen. Precis vad jag vill idag efter en körig vecka. Sedan åker jag till Vegas på söndag också, ska bli super kul!

Vad ska ni hitta på idag? Hoppas ni kommer ha en underbar dag i alla fall och jag hoppas många av er frå sooool!  😀

Här är lite fler bilder från finalen, från alla 3 utgångarna.

IMG_3777 IMG_3780 IMG_4199 IMG_4209IMG_4439 IMG_4442IMG_7048
IMG_7062 IMG_7067 IMG_7074 IMG_7084

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

MISS EARTH SWEDEN 2017! Allt om helgen, finalen och tankar kring HUR STORT jag förstått detta är utomlands.

I SÖNDAGS KORADES JAG TILL MISS EARTH SWEDEN 2017!!!

Alltså damer, herrar och alla barn jag kom top 3 och vann en TITEL I SÖNDAGS PÅ MISS UNIVERSE SWEDEN FINALEN.

Miss Earth Sweden!

Jag är så lycklig, glad, tacksam, exalterad och spänd! Herregud… De 12 jury medlemmarna röstade fram MIG till top 3 och titeln Miss Earth Sweden 2017… Av alla 16 fantastiska finalist tjejer… Vackra, begåvade, smarta, intelligenta, trevliga och charmiga tjejer och många med mycket erfarenhet. Jesus alltså!

Men vilken helg! Den flög iväg som på en sekund och vips stod jag där på scenen med en tiara på huvudet och blommor i famnen. Uttagen och korad till Miss Earth sweden 2017. Och ska nu representera Sverige i den stora världsfinalen i höst i Philippinerna, och få bära titeln som Miss Earth Sverige i ett år. Vilken ära!

Allt har gått så fort, jag ansökte ju i absolut sista stund, dagen efter låg det ett mail i inkorgen om en finalplats och sedan var det bara 1 vecka kvar till finalen skulle hållas och titlarna skulle delas ut till top 3. Och så blir JAG TOPP 3 I SVERIGE FINALEN!

Dessa dagar efter finalen har jag märkt hur stort de här är utomlands. Det har skrivits såå mycket om min titel på stora sajter, tidningar och fan-pages. Även mycket i svenska tidningar men man märker hur stort det är främst utomlands. Långa debatter om mig som Sveriges representant, min chanser till vinst, mina chanser till top 16, mitt utseende, min engelska, svenska miljö och klimatfrågor och så vidare. Människor är SÅ aktiva och insatta i skönhetstävlingar utomlands, och de skriver om mig som om de vet allt om mig redan haha. Men självklart inte bara ros, en del ris kastas ju såklart också över mitt namn haha. Men sidor med flera miljoner följare klart de är blandade åsikter.

IMG_7045

Vann i söndags gjorde fantastisk Frida Fornander som korades till Miss Universe Sweden 2017. Hon är såååå värd den titeln. Herregud vilken stjärna hon är på scen och så fin personlighet. Från första genrepet visste jag att hon skulle vinna, sådan scenvana och hög klass i både gång, poser och så säker i tal och svar vid frågor på scenen. Egentligen toppade jag henne som vinnare redan innan helgen startade, jag känner henne lite sen innan och vet vilken OTROLIG erfarenhet hon har. Tror det är 15 tävlingar hon har bakom sig. That’s a real beauty queen  😉 

Det är alltså top 3 som koras till varsin titel som sedan ska representer Sverige internationellt. Det är 3 av världens största skönhetstävlingar, Miss Universe, Miss Earth och Miss international (Som blev vackra Lina Ljungberg). Utöver de tre titlarna delas två extra priser ut, Miss personality som vi finalister har röstat fram vinnaren till och sedan Miss photogenique som fotograferna tycker blir bäst på bild. Sedan utses även 1th and 2th runner up som tar över efter oss 3 med titlar om vi inte kan ställa upp i de internationella tävlingarna av någon anledning.

Miss Earth är den tävling som är mest inriktad på miljö och klimatfrågor. Mycket välgörenhet och väldigt aktiv i dessa frågor. Gäller att kunna tala och ha bra åsikter och värderingar. Under tävlingsveckorna är man runt väldigt mycket på politiska, välgörenhet och sådana uppdrag om jag förstått det rätt.  Miss international är en mer fashion inriktad tävling som jag förstått det, en mer renodlad modelltävling i den branschen och en sådan tjej för den branschen koras. Och Miss Universe är ju Miss Universe, the best of the best och störst!  😀

Lördagen. Jag anlände till första rehearsal dagen med inställningen att väcka allt vid liv haha. Jag har inte gått någon visning eller show på flera år så kände mig lite ringrostig men det tog inte lång tid förens jag kände HUR MYCKET jag saknat det här. Hela alltet, hela biten, hela branschen. Det är så roligt och så JAG.

Men vi övade och övade på gången, koreografin och poser hela lördagen med vår fantastiska koreograf och coach Allan. Hade även lite shoots med fotografen Armand, fitting inför finalen med klänningar och bikinis och coach samtal med coachen Romeo från London. De flesta av dem har jag träffat eller haft kontakt med tidigare så det var super kul! Lördagen avslutades med en stor middag med hela teamet och alla finalister och det knöt ihop den här fantastisk lördagen på bästa sätt.

Söndagen.  Alla beauty queens and kings vaknade upp efter vår beauty sleep på hotellet. Jag och in rumskompis taggade upp varandra och vi var så redo för finaldagen. Jag delade rum med världens härligaste Gritt som jag klickade så bra med!  vid 12 tiden åkte vi till Grand Hotell och hade sista rehearsals inne i Vinterträdgården där hela showen hölls. Den lokalen är så fin, det är där till exempel stora Polar priset hölls förra veckan.

Sedan var det dags för hår och make inför finalen. Mer genomgångar och sedan var klockan 18.00 och VIP gästerna började ramla in och vi minglade omkring och fotades. Därefter serverades det middag i den stora salen tillsammans med gästerna. Seeeeeedan började det dra ihop sig och det var dags för sista touchen på smink och hår av make up tjejerna och sedan dags för första ombytet som var aftonklänning. Öppningsnumret var alltså afton och var så vackert.

AND SHOWTIME!

ALLTSÅ det var så kul. Vad jag har saknat runway och visningar, alltså sådan kick. ÅH älskar det! När jag sprang av scenen för sista ombytet bara bubblade de inom mig, endorfiner och lyckohormoner och jag sa att jag vill aldrig göra något annat än det här haha. Älskar pulsen backstage på visningar när alla springer runt typ halvnakna minuter innan nästa utgång och allt är ett organiserat kaos haha. Fokuserat, organiserat kaos!

IMG_6752IMG_6757 Lördag morgon och jag och min rumskompis är påväg ner till fittning inför final kläderna. Aftonklänning och bikini skulle provas ut. Vi var något gladare än vi ser ut haha!

IMG_6691 IMG_6695Blev en rosa DRÖM! Alltså vilken klääääänning jag fick bära. Jag kände mig som en sagoprinsessa. Och sedan gick mina skor sönder innan finalshowen… Så då kände jag mig som askungen.. Haha!
IMG_6829 IMG_6836 IMG_6837

Ja ni ser ju, hur prinsessig?! LOVE IT!

Så efter fittingen fotade vi lite med Aramand. Cinderella pics in the stairs 😉

IMG_6840

Rehearsal time! Nu var det dags för catwalk träning med vår coach och koreograf Allan. Världen underbaraste!

Och det var så underbart i dessa skönhettävlings-sammanhangen, då man hade någon som står och skriker på än ”MOOORE HIPS BABE, FEEL THAT YOU´RE AN ANGEL, VICTORIA SECRET BABE, FLIRTY, CHARISMA, ELEGANCE” Det kan liksom knappt bli för mycket utstrålning, classy och elegans. Ös på med din bästa VS charm haha. Många fashinshows till exempel är ju raka motsatsen, se cool och halvdöd ut haha. De kan ju vara kul på sitt sätt men det här blir så personligt och så jag.

IMG_7040

Jag och mina queens! Här är vi påväg på kvällens middag med hela teamet och alla deltagare. Det är ju även killar med och tävlar om de manliga titlarna så vi var ett jäkla gäng. Så kul!

IMG_7140

Påväg på middag!

IMG_6897

Sunday moooorning och finaldagen var kommen! Pirr pirr men så kul och taggad och redo att hoppa in i deltagarbussen och åka till Grand Hotel.

IMG_6880 IMG_6881

I trappan ner från hår och make påväg till genrep.

IMG_7141

Nu gör jag entré på minglet. Alla vip gäster börja rulla in och jag ska strax ner och mingla.

IMG_7131 IMG_7129 IMG_7126

IMG_7149

Uppställning haha! En del av alla fina tjejer och lite olika sponsorer och team i mitten.

IMG_7156

Showen är igång!  Sportswear utgången!  😀

IMG_6903

Här bagstage innan top 8 skulle roppas upp. Då var första gången jag började bli lite nervös. Ville verkligen bli top 8, det var mål nummer 1.

IMG_6987

MEN DET BLEV JU ÄNNU BÄTTRE ÄN SÅ. Det blev top 3 och korad till tilen Miss Earth Sweden. Whiii den glädjen! 😀

IMG_7006 IMG_6953 IMG_7146 IMG_7119 IMG_7132 IMG_7137 IMG_7105

Åh vilket ögonblicket!

IMG_7148 IMG_7136 IMG_7135 IMG_7112 IMG_7033

Miss international Sweden, 1th runner up och jag Miss Earth.

IMG_7117 IMG_7116 IMG_7115 IMG_7114

Bilder från prisutdelningen av Mr an Miss titlarna.

TACK juryn, alla inblandade och deltagare för en fantastisk helg.

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Let’s the weekend begin, good morning!

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Jag sov super bra inatt. Som dom allra flesta nätter haha brukar inte ha problem att sova på natten direkt.

Sitter och äter frukost på hotellet nu, snart klar om jag inte ska ta lite mer kaffe..

Sedan är det dags att gå och och fixa sig, vi har samling i lobbyn kl.11. Då kommer även resten av tjejerna som inte checkade in igår.

Glöm inte att följa mig på snapchat/instagram under denna Miss Universe Sweden-helgen för in the moment uppdateringar bakom scen, förberedelser och allt som händer.

Vi hörs senare idag ha en härlig lördag 😀

IMG_6684

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Tidningsintervjuer och Stockholm —->

HEJ!

Just nu sitter jag på tåget mot Stockholm. Har ett problem, jag vet inte riktigt hur jag ska äta mitt ägg… Är hungrig men jag VET hur de kommer lukta i hela vagnen… Haha!!! Ska jag kanske ställa mig upp innan och förvarna om den otroliga ägg-doften? Alla vet hur ägg kan lukta… Och dessutom ett ägg som legat i kylen 1 natt.. DET ÄR VÄRRE!

Men utöver mina ägg-problem (haha) mår jag väldigt bra.  Alltså jag måste bara säga hur mycket positiv respons och pepp jag fått inför Miss Universe Sweden finalen! Alltså det har varit som att fylla år i 1 veckas tid, födelsedagar får man ju höra väldigt mycket fint från många håll haha! Sedan jag skrev ut det offentligt att jag kommit till final så har allt från gamla lärare till nya bekanta delat, likeat, kommenterat, mejlat och textat SÅ FINA ORD om mig och till mig och röstat. Jag blir ju alldeles rörd och så glad haha!

TACK snälla alla ni som sagt så fina ord! Jag bär dom med mig verkligen!

Jag är så laddad inför inför Miss Universe helgen. Samtidigt känner jag mig väldigt lugn. Folk har frågat mig om jag är nervös eller känner press att vinna mm. Men jag försöker att inte tänka så. SJÄLVKLART VILL JAG VINNA en titel. Men jag kan ju inte påverka resultaten, det är ju domarna som väljer om de tycker jag är rätt för titlarna eller ej. Tjejerna som är med i år är verkligen SÅ FINA och med största sannolikhet väldigt trevliga, smarta och härliga tjejer också. Men jag tycker på något sätt att det känns bättre att det är så och inte tvärt om. Utan att det verkligen är värdiga konkurrenter. Jag vill ju tävla mot tjejer som faktiskt platsar i finalen av Miss Universe Sweden. Annars känns det ju inte seriöst.

Förresten, det ringde lite lokala tidningar i veckan och i förra veckan som ville prata om främst Miss Universe finalen. Och såg i morse att intervjun Hallands Nyheter gjorde med mig ligger uppe nu och även i tidningen. De ringde mig i förra veckan och vi hade ett långt samtal om mycket. Väldigt trevlig intervju och vi plöjde ämnen från Miss Universe till Donald Trump till kändis spaning i Cannes/Monaco till inspelningen vi gjorde för franska TV i Cannes till skönhetsideal och sociala medier… Ja en hel del ämnen helt enkelt haha. Pratade även om min mamma och organdonation som är en fråga jag gärna skulle prata mer om. Mamma är just nu på väntelistan för en ny lever och har tidigare transplanterat en njure. Det låter så basic… Bara kasta in ett nytt organ. Men det är så jobbiga perioder, just nu är jobbigt! Och det finns så mycket jag vill  berätta om och prata om angående detta egentligen. Ska nog börja gör det!

Klick länk till intervjun HÄR! 

Kollade ni på Polar priset igår? Det hölls också i vinterträdgården på Grand Hotel precis som Miss Universe Sweden finalen på söndag gör. Kul, SÅ fin lokal!

Nu ska jag gå och köpa kaffe 😀 PUSS på er hörs från Stockholm!

20170615_221217000_iOS

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Från ansökan till Miss Universe Sweden 2017 finalist

Heeej på er alla fina. Hoppas ni mår braaa! 😀

Jag sitter just nu på en uteservering på Avenyn i Göteborg. Det är inte sol men ändå ganska skönt väder faktikst. Det åkte precis förbi några hysteriska studentflak. Fick lite pirr i magen och ett stort leende haha. Vilken känsla det var den dagen, oförglömlig dag. Verkligen den där känslan att ha HELA livet framför sig! Tänk vad jag upplevt efter den dagen… Och nuuuu är jag Miss Universe Sweden 2017 finalist?! Det är ju helt otroligt kul!

Allt har gått så snabbt. Jag kom hem från Cannes/Monaco och var hög på endorfiner och lyckohormoner efter allt roligt nere på franska kusten. Umgicks ju med Ida hela Cannes vistelsen och den snyggingen har ju varit Miss Universe Sweden 2016 och representerat hela Sverige. Hon är så fin Ida, innefrån och ut. Vilken Miss-tjej verkligen. Underbar!!!

Hon påverkade mig väldigt utan att hon visste om det tror jag haha, om miss universe. Jag fick verkligen upp ögonen för den ordentligt på nytt. Den biten har ju legat lite på is sista året, men blev väldigt sugen på att söka.

Det tog några dagar att tänka igenom det och känna om jag var redo. Söker jag vill jag ju känna att jag går upp på scen i den bästa versionen av mig själv och kan känna mig nöjd HUR DET ÄN GÅR. Slutade ju såklart att jag sökte, väl börjat tänka tanken så blev jag ju så så sååå sugen och i år passar det verkligen! Det ska bli så otroligt kul!!

Visste först inte när ansökningen skulle gå ut och det sluta med att jag ansökte 30 min innan castingen stängde… SISTA minuten verkligen och dagen efter när jag vakna hade jag ett mail i inkorgen att jag var i final.

Vi är världens snyggaste Miss-gäng verkligen. Vi har en chatt-grupp där vi taggar varandra och hjälper varandra med frågor, så kul! Sedan känner jag både Frida och Julia min kusin som också är finalister, och Ida är konferencier och håller i showen tillsammans med 2016 års Mr Universe Alexander D’Rosso. Så det är ju en EXTRA krydda i allt att vi är ett gäng vänner o bekanta på plats. Sist jag tävla kände jag ju ingen, vilket är vanligast såklart haha, så det här är ju bara en extra krydda som sagt och kul!

Jag känner mig så mycket mer redo för sådana här tävlingar nu än för några årsedan när jag tävlade sist. Då var det en modelltävling i LA där jag representerade Sverige och kom på 2 plats i stora finalen. Jag har alltid haft ett bra självförtroende och trott på mig själv när jag ställt upp i något, men nu på något sätt så är det något mer. Jag känner mig så trygg och stabil och ännu mer redo på något sätt. Eller så är det bara att jag känner mig äldre, mer erfaren och livserfaren helt enkelt haha.

Så på finalen, mål 1: Gå vidare till topp 8 på finalen. Mål 2, vinna en titel. Mål 1, vinna Miss Universe Sweden 2017…

Haha usch läskigt att ens skriva. Men som sagt mål 1 är att gå vidare till top 8. Sedan är ju drömmen att vinna en titel såååklart. Men det sker det som är meningen ska ske, jag tror på att allt blir som det SKA när det gäller allt. Även om man i vissa lägen inte alltid kan förstå ödet på DIREKTEN och varför vissa saker blir på ett visst sätt haha. Men det finns en mening med allt tror jag.

Men sker inget av det här top 3 målen, så är det uppenbarligen inte ”Camilla formatet” dom söker. Det här är vad jag erbjuder i utseende, utstrålning och personlighet haha. Antingen är de en hiss eller diss. Det återstår att se haha. Hur som helst så kommer det bli en fantastisk upplevelse att få vara med om.

Nu ska jag vidare till Salong Beauty Corner i min fix-process. Har precis varit på Alexis kliniken här i Göteborg och blekt tänderna. Gör en touch up där ca 1 gång i halvåret. BÄSTA stället, kan inte räkna alla ”bäst i test” priser han vunnit i tandblekning. Gå in på deras app eller hemsida för att ta del av massa erbjudanden. Sök bara på ”Alexiskliniken” i AppStore eller appbutikerna på android telefonerna. Vita tänder är så snyyyyggt!

Massa kärlek till er. Vi hörs av snart!

IMG_6569

Typ av Vegan lunch idag. Väldigt gott!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

CANNES FILM FESTIVAL OCH MONACO GRAND PRIX! Detaljer och bilder..

HEJ på er!

Alltså i vilken värld levde jag när jag trodde jag skulle hinna BLOGGA i Cannes… Herregud jag hann ju knappt ens TÄNKA eller verken äta eller sova haha.

Det var såååå intensiva dagar, så mycket event, galor, beachpartys och kvälls happenings. Men herregud mina kära vänner trust me, det har seriöst vart dom roligaste 10 dagarna på länge! Absolut bästa happeningen på året, bästa bästa eventen, roligaste galnaste beach/poolpartys och kvällarna var inte nådiga de heller.

 HELA min bekantskapskrets var i Cannes under denna veckan har det känts som, sprungit på alla. Så ofantligt kul! Vart jag än var sprang man på folk hela tiden. Staden kokade verkligen dessa dagar, världsstjärnor till kungligheter. Man stötte in i de flesta sorters fascinerande människor. ÄLSKAR att ha intressanta konversationer med människor med lyckade karriärer eller folk som lever sin dröm. Kända eller okända, det är så inspirerande med olika karriärer och lyckad framgångar på olika sätt!

Vet inte vart jag ska börja att berätta om veckan haha. Har knappt tagit några bilder, njutit av stunden varenda dag. Inget jobb, inga krav och bara gör precis de vi vill och på de de eventen vi vill. LYX för ett gäng inbitna image models som alltid är låsta till vissa klubbar/restauranger/events haha!

Första 5 dagarna bodde jag och spenderade dygnen med världens bästa girl squad. Vi flög in till Cannes från världens olika delar då vi alla befann oss på olika platser och möttes upp i Cannes lagom till lördagens utekväll.

Vi hade det så JÄKLA fantastiskt tillsammans hela veckan, gud vad jag älskar OSS!! Efter en vecka, så Fredagen efter lämnade den sista stjärna oss Ida och då var det bara jag och Julia kvar som skulle stanna över Gran Prix tävlingarna i Monaco. Och jag vakna upp i den tomma lägenheten bredvid Julia med en klump i magen att mina tjejer var borta och lägenheten var tom. Kvar var en smutsig lägenhet, jag, Julia, tomma vinflaskor, små bitar kvar av alla brieost vi ätit på balkongen och en klump i magen att våran fantastiska tjejvecka under Cannes filmfestival var över…

Men Monaco Grand Prix med Julia blev alltid annat än en klump i magen såklart haha. Herregud vilken helg!

Drog till Monaco fredag kväll med en vän, gick från klubb till klubb, sprang på vänner, hamnade på en väns yacht från LA, efterfestade, sov över på båten vaknade upp till motorljud från F1 bilarna som värmde upp utanför oss. Fixade till de oss och iväg till en privat lounge med balkong över racet. Där njöt vi av otrolig buffé och champagne. Efter racet försökte vår vän boka en helikopter till oss så vi skulle kunna komma hem till Cannes snabbt innan kvällens roligheter i Monaco skulle starta. För det var så SVÅRT att ta sig ut från Monaco efter racet för alla vägar var ju typ avstängda. Så självklart var ju även alla helikoptrar uppbokade också då. Så i väntan på en taxi går vi upp på takterrassen dör Nikki Beach är. Så den tiden ”väntan på taxin till Cannes” slutar med att vi missar våran taxi och istället har THE DAY OF OUR LIFE! Jag hade så roligt så jag kan inte beskriva det. Livets poolparty! Vi var dygnblöta av rosévin och skvättande poolvatten och hela Nikki skakade av allt dansande i de vita stora solbäddarna och på borden till BÄSTA musiken. Vi var det roligaste gänget på hela Nikki for sure haha vilket gäng vi var! Skrattar högt av tanken den här dagen. Vi sa det, de här var bästa dagen PÅ VÄÄÄÄLDIGT LÄNGE!

20170520_151319457_iOS 20170520_155813917_iOS 20170520_173026458_iOS 20170520_174126893_iOS

Hoppade på flyget vid 6 tiden på lördagen och började med att redigera videon jag postade den dagen. Och sedan fram med allt smink och fixa sig för första kvällen i Cannes! Så här satt jag och sminkade mig över alptopparna och lyssnade högt på de BÄSTA house låtarna, så redo för veckan!

 Landade vid 20.30 och hoppade snabbt in i en uber i Nice och tog mig till Cannes och vår lägenhet där jag mötte upp tjejerna. Vi var taggade till TÄNDERNA på veckan! Färdig sminkad sedan flyget så var vi alla redo att ta oss ut!

20170523_120714000_iOS

Glittrigt med en härlig italienare som ville ta en bild haha.

20170523_134012790_iOS 20170523_134502698_iOS20170523_134500897_iOS

Alltså these girls! Jag älskar oss, vilken vecka vi skapade! Men att promenera runt här nere på boulevard de la croisette bland alla fantastiska skyltfönster fyllda med allt från Chanel och Dior, beach clubsen uppradade efter varandra på stranden precis bredvid och alla fantastiska hotell som Carlton och deras uteservering. Alltså kan inte mer än totalt älska den här gatan. Och krydda till det lite extra under film festivalen med att det vimlar av galaklänningar och frack klädda män kl. 12 på dagen och paparazzi fotografer överallt. Kände oss som världsstjärnor haha! De sprang efter oss, ropade och försökte få en bild. De klickade och blixtrade vart vi än gick haha, de hoppades väll på att vi var super kändisar. Sorry! Haha.

20170523_141559634_iOS 20170523_141641716_iOS 20170523_145921769_iOS

Rosévin och skratt i solen med tjejerna på Carlton hotel. Dröm förmiddag!

20170523_210707170_iOS20170523_201122904_iOS

Gala night red carpet event! Ett fantastiskt stort och fint event vi var inbjudna på. Vilka kontakter, vilket nätverkande, vilken KVÄLL! Att få uppleva en riktigt filmfestivals gala, magiskt!

20170523_200743012_iOS 20170523_195712963_iOS

Fashion show för Denis Durand! Hans FANTASTISKA couture klänningar.

20170523_204059808_iOS

Den här bilen var tydligen super cool och speciell. Pratade mycket mer han som gjort den men jag fattade fasen inte det speciella. Något att den var i aluminium eller något… Kan det stämma? Ah den var i alla fall väldigt cool inuti och vi blev som någon slags foto objekt här när fotografer flockades. Vet inte hur länge jag blev kvar i och runt bilen med alla fotografer haha.

20170521_142317717_iOS

Yacht party! 1 bild… Ja ni märker ju.. Har inte tagit bilder i överflöd och vi alla tjejer säger samma sak haha. Men veckorna har helt enkelt varit för rolig för att komma ihåg kameran haha!

20170522_160058461_iOS

Här var vi bjudna på lunch vilket visar sig var en crew lunch med ett TV och film team. Skådespelare producenter och hela gänget hade crew lunch innan ett event dom skulle ha för filmen. Filmen hade premiär dagen efter på festivalen. Tydligen en jätte stor film och huvudpersonen var en stor fransk skådis tydligen. Väldigt komiskt när vi dundrar in där och det dukas upp enkel crew mat men SÅÅÅÅ trevligt. Vilket gäng, tänk att få jobba med sådana människor varje dag. Anledningen till att jag vill jobba i TV/film branschen!

20170522_175238314_iOS 20170522_175223203_iOS 20170522_175035750_iOS20170522_172158352_iOS 20170522_181802000_iOS 20170522_162142574_iOS 20170522_162112652_iOS
20170522_160046152_iOS 20170522_154035065_iOS

Vilken underbar dag! Film event, takterass häng, crew lunch med hela teamt bakom stora filmen sm skulle ha premiär , Nikki beach en sväng och strosande på boulevard de la croisette tills vi kände att ni orkar vi inte med fler kameror haha. Tjejer ni är bäst!

20170601_121336000_iOS 20170525_183607993_iOS 20170525_164303458_iOS

Nikki Beach Cannes!!

20170526_145114257_iOS 20170526_145636956_iOS

Strosar runt i Cannes! Gick förbi den stooooooora rödamattan där galan är med prisutdelningen.

20170601_121650000_iOS

Bästa Ida <3

20170527_113816923_iOS 20170527_120153551_iOS

AND WE´RE IN MONACO! Grand prix tävlingarna är igång. Vi hade en privat lounge med balkong precis över banan.  Njöt av bufffé och champagne medans en kille lärde oss allt om F1. Så hängde med bättre n i Abu Dhabi i alla fall. De va mycket roligare att se racet här! Men jag vill köööööra eller åka med haha!

20170531_222909000_iOS 20170531_221126000_iOS

Nikki beach Monaco! Alltså no words för den här dagen, BÄSTA poolpartyt någonsin. Med utsikt över hela Monaco och havet. När vi lämnade Nikki när solen gått ner framåt 11-12 tiden sa jag och Julia i mun på varandra ”DET HÄR VAR ROLIGAST NÅGONSIN TYP!”

Kväll två i Monaco på söndagen (efter att ha varit hemma i Cannes och sovit i kapp haha) togs inte en enda bild haha. Var middag på Bagatelle Monte Carlo och sedan var det en jäkla klubb runda. Men stannade längst på Twiga där Bob Sinclair spelade! Våran Bobban haha vi hängde ju på St Barth på nyår så var super kul att se han igen. Så vi hängde bakom knapparna hela tiden på Twiga med han OCH JAG FICK DRA I KNAPPAR OH SNURRA PÅ GREJER hahaha så nu har jag gjort min DJ debut!! 😀

20170529_141644599_iOS 20170529_153851936_iOS

Och så blev det sista dagen i Cannes. Efter en helg i Monaco jag sent kommer glömma, av många anledningar haha. Vi flyttade in hos ett par vänner i deras villa sista natten. Gick ut och åt, hade fest i villan och morgonen efter åkte vi till Nice och flög hem. Trötta, LYCKLIGA och tacksamma för de roligaste veckorna på länge.

TACK FÖR ALLT CANNES OCH MONACO!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Visar i en video hur jag räddar mina fötter från smärta med hjälp av, TÄTNINGSLIST!

HEJ FRANKRIKE!

Nu har jag precis landat i Nice! Sitter med datorn på resväskan i ankomsthallen och ”glammigt” bloggar lite haha…

På flyget satt jag och laddat upp klippet jag filmade lite snabbt i morse när jag fixade mina klackar med tätningslist, som ni undrat hur jag gör. Fått många frågor efter de inlägget jag skrev om jag inte kan visa HUR jag gör med listen. Så hoppas ni förstår nu  😀

Det är världens bäst knep för att slippa onda fötter i klackar!!! Så kolla klippet nedan för att rädda era fötter i framtiden! Tätningslist hittar ni på Clas Ohlsson haha.

Nu ska jag beställa en Uber och ta mig till Cannes. Fortsätta sminka mig i ubern för de hann jag inte klart med på flyget för att jag höll på med filmen haha.

Det är ca 30 min från Nice. Åh det är så underbart att vara här nere igen. Älskar Rivieran på sommaren!!

Ida är redan på plats i Cannes för hennes flight landade mycket tidigare än min, och så hittade hon en trevlig prick på planet som också skulle till Cannes så dom tog sällskap. Underbart, slapp hon vänta på flygplatsen i Nice på mig. Älskar när ens vänner är så enkla och löser så härliga situationer med nyfunna människor. Underbart  😀

(Glöm inte HD kvalité för att få i alla fall liiite bättre kvalité!)

PUSSS ha en fin kväll vänner! Nu ska jag boka en Uber!

Love, C

—> Cannes 

HEJ!

Nu sitter jag vid gaten och ska strax boarda!! CANNES HERE I COME! 😀 De här ska bli så kul!

Jag möter upp Ida i Nice och så åker vi ner till Cannes. Vi kommer fram ungefär lagom till det är dags att gå ut. Vi är medbjudna ut till Gotha club där Akon ska spela ikväll!

Så det blir att smink sig på planet och håret fixade jag nästan klart innan jag åkte till flyget. Sedan en touch up i lägenheten i Cannes och sedan UT och känna på film festivalens puls. Wohoo!!
OCH fick reda på igår att Julia kommer redan ikväll och även Alexandra. ALLTSÅ så kuuul! Dom landar vid 11 i Nice så lär väll var ute med oss vid 1-2 tiden i alla fall. Tjejer vi väntar på er med champagne skål haha!  😀 

Hörs från Cannes!

Love, C

Ändrade planer IGEN…. Till det bättre!!!!

Hahaha jag måste bara få skratta av mig. De är så virrigt men så kul just nu!

FÖR JAG ÅKER TILL CANNES IMÅN!

Alltså ni vet ju hur deppig jag var i tisdags när jag behövde missa mitt flyg och ställa in resan till Cannes. MEN nu har allt löst sig och jag kan åka imorgon istället!!! ALLTSÅ JAG ÄR SÅ TAGGAD OCH GLAD.

Det blir alltså Cannes film festival, UTAN jobb och utan krav. BARA ledig, fri och göra vad jag vill. Vilken härlig känsla haha! Har så mycket folk jag vet är där ner, vänner och bekanta. Så många som är i Cannes dessa veckor under filmfestivalen.

Jag ska möta upp Ida imorgn nere i Nice och så tar vi en Uber eller nått tillsammans till Cannes. Där är Victoria redan och en tjejkompis till Ida och ett flertal till tjejer som jag vet, och alla andra då. Gud det känns som hela Cannes är ett enda stort kollo-läger typ eller klassresa, där alla samlats för läger (för vuxna..haha). Fantastiskt kul!

Alla jag pratar med kämpar på att försöka komma ner på ett eller annat vis (boende är ju ett problem…) och alla hjälper varandra, byter kontakter och försöker knö in folk i villorna haha. Jag kommer bo hemma hos en bra killkompis till mig som jag jobbat mycket med.

Har ingen returnticket eller biljett någon annanstans så vi får se hur länge jag stannar haha. MEN där emot bestämdes det precis nu idag att jag och Julia åker till Vegas i slutet på Juni och är borta över hennes födelsedag! ALLTSÅ WOW, vilken födelsedag det kommer bli!!!

SÅ NU MINA VÄNNER, nu drar jag fram resväskan och så drar vi till Rivieran och Cannes, och ni ska följa med genom bloggen såklart. Ska bli så kul att komma ner till södra Europa igen, sommaren i Europa är absolut bästa tiden på året. WOHOO!!

IMG_5384IMG_5387
IMG_5381 Här sitter jag just nu i solen och njuter, och köpte precis biljetten till Cannes till imorgon wihoo!!

In och packa nu innan fredagsmys med familjen ikväll. Och jag hoppas på lika bra väder nere i Europa som det är här idag, ligger i bikini och solar!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Svar på era mail och kommentarer om Image jobben.

Hej girls!

Eller egentligen, är ni bara tjejer som tittar in här? Det kanske är massa trevliga charmiga killar också som vill läsa om skönhetstips, härliga resor och besvikna tankar om Cannes filmfestival.. Haha! Så HEJ alla kön och hen, hon och han. Ni är alla så välkomna! 😀

Åh det är så kul när man skriver ett inlägg som man känner att ni gillar och får inspiration av. Jag har fått så mycket mail och kommentarer på de olika kanalerna där ni är nyfikna på att veta mer om mina ”image model job”. Och även såklart intresserad HUR man får jobben. Ska försöka svara er alla privat också. Men det är lite svårt att säga en sak hur jag började komma i kontakt med dessa jobben för allt handlar om kontakter. Och jag har sedan 2012 rest och bott utomlands och varit mycket i denna ”världen”, vilket har resulterat i att man sprungit in i kontakt efter kontakt som gett ringar på vattnet. Även jobbat som modell och värdinna vilket är snarlika jobb och inom samma bransch och samma kontaktnät.

Men jag har ju en del kontakter som ständigt söker nya tjejer till jobb, så håll utkik här så kommer jag skriva ut när jag pratat med dom och har något bra. Hade varit så kul om ni fick testa på det också och resa på detta sättet!

Till en annan sak, jag tipsade ju förra veckan om mina bästa med udda tips och knep som jag önskar ALLA tjejer visste om (Länk till inlägget HÄR). Och ni är några som hört av er och vill veta och se lite mer exakt hur jag använder den där tätningslisten haha… Så tänkte fixa det till er idag, alltsåååå jag älskar tätningslist!! Haha 😛

In och läs inlägget om ni inte gjort det, har försökt samla ihop de bästa tipsen som är lite annorlunda och som jag och folk i min omgivning hittat på under åren. Alla image resorna och festligheter gör att man behöver komma på lite smarta idéer för att överleva haha. Till exempel överleva långa kvällar i entrén som hostess i obekväma klackar… Alltså kill me vad ont man kan ha. Ni män kan inte FÖRESTÄLLA er smärtan!!!!

Och känslo-update om Cannes. Jag är nära att radera Facebook appen var och varannan minut, alla dessa incheckningar killing me… Hahaha. Så ja, jag är fortfarande bitter över att jag behövde ”vaska” min flight igår… Skitliv ibland alltså haha!

Istället för att sura mer över det, tänka jag nu fixa till ett par klackar med tätningslist och visa er hur man räddar sina fötter från SMÄRTA! Kika in här senare så ligger upplägget uppe  😀

Ha en underbar dag vänner. Njut av dagen! PUSS.

20170504_171644612_iOS

Pooldag i Marrakech för någon vecka sedan!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

It’s almost takeoff, CANNES FILM FESTIVAL I’m coming… That was what I thought…

Trodde jag…

Fy sjutton vad livet kan var surt ibland. Surare än en jäkla äcklig citron och tyngre än en säck med sten. Det här har verkligen varit lite tunga dagar.

Mattan drogs verkligen bort under fötterna på mig.

Jag var ju på väg till Cannes som ni vet, Cannes filmfestival startar idag där nere. Det är dessutom 70 års jubileum i år för festligheterna. Och här sitter jag kvar i Åsa… I min onepiece, smutsigt hår och trött hållning med axlarna hängandes nere vid midjan ungefär. DEPPIGT JA!

Jag skulle precis börja packa och flighten till Nice var bara några timmar bort när allt ändras. Mycket som hände, lite jobbiga saker och annat som fick allt att ställas in helt enkelt… Så det är inte bara händelsen att Cannes ställdes in utan allt runt omkring anledningarna som gjort dagarna lite jobbiga också. Sedan har jag mina aningar att det är dags för mens snart också vilket betyder PMS, vilket resulterar i KÄNSLOSTORM in my body every month… Men summan av allt är att det är bara att tugga i sig allt och glädjas åt att de jobbiga som skett är över och nu planerar jag framåt. Gud jag skriver verkligen i gåtor känner jag, inte likt mig haha brukar berätta i detalj vad som sker. Men vill inte gå in på allt här och nu.

Men gänget vi skulle till Cannes med har installerat sig i villan nu och förbereder si för öppning av Cannes film festival ikväll.. BITTER…?? Ja men faktiskt lite haha. Ibland får faktiskt även jag känna bitter känslor 😉  Brukar inte göra det!  Men det är ju så att ALLA är ju för fasen i Cannes dessa 2 veckorna. Hela mitt jäkla facebook och instagram flödet består av Cannes incheckningar.

MEN MEN MEN…

Jag hoppas på att kunna komma ner till Cannes under veckan i alla fall och ska tänka positivt.. Inte säkert men ska se vad jag kan göra, hade vart så kul! Fick även ett erbjudande om att åka till Miami i dagarna så de kändes ju inte helt fel heller. Någon stad jag saknar så är det ju Miami! Men prio 1 nu, Cannes!

Igår när precis ”vaskat” biljetten gick jag ut och gick nere vid havet med mamma. Vinden piskade i ansiktet och regnet liksom smattrade och rev mig sådär härligt i ansiktet då kände jag bara,

”NEEE MEN vad är då en bal på slottet Camilla…. När man kan vara här i piskande regn och tjocka gråa moln som ligger som ett jäkla kastrullock över oss… Vad är då en bal på slottet under filmfestivalen i Cannes…”

Cannes film festival VS piskande regn i ansiktet… Tydligen piskande regn haha!

Men vi får se hur det går, kommer jag iväg ner till Cannes senare i veckan kanske? Vi får se.

Förresten, en liten parentes… Är det någon mer än jag som typ får en klump i magen varje gång man ser eller hör något om Blondinbellas skilsmässa med Odd..?! Alltså åh.. Blir ledsen varje gång. Känns som en bästis som ska skilja sig… Jag har följt henne i så många år, mer eller mindre i olika perioder. Usch verkligen, livet är tufft ibland. Min Cannes resa är inte hela livet… Men tro mig, jag lever inte ett problemfritt liv där Cannes resor är det enda som drar ner mig… 😉  Vad många inte vet är att jag och min familj just nu är i en väldigt jobbig situation vi vetat ska komma i flera år men inte velat tänka på. Ska skriva ett inlägg om det… Drar mig för att göra det, kanske är för jobbigt? Men det är också som terapi att skriva mitt i en jobbig tid i livet. Jag ska göra det!

Men först nu tänkte jag visa er lite bilder och en video från sista dygnet i Marrakech innan vi lämnade Afrika för Europa och Sverige ett tag. Klippte ihop en liten kortvideo från dagens små snap-klipp. Kunde vara kul tänkte jag!

IMG_3898IMG_3894 IMG_3893 IMG_3892

Påväg på marockanskt äventyr! Men alltid en liten shoot i vårna fina lobby först! Alltså ljust här inne dagtid var magiskt för bilder haha.

20170503_172454958_iOS

På äventyr med färdmedel häst och vagn!!! På gatorna i Marrakech hör man ständigt klickande ljud från hästskor. Hörde det dagligen från min lägenhet när vi hade öppet fönster, så mysigt! Så ofta som du ser en taxibil ser du en häst och vagn på gatorna. Och ja, det är synd om hästarna… 🙁 Inte just det att de drar oss och en vagn för det har väll inte hästen något emot vad jag förstått? Men har fått höra i efterhand av mer pålästa och insatta att de kanske inte blir omhändertagna så bra… Usch!

20170503_172513972_iOS 20170503_172506467_iOS 20170503_172805992_iOS 20170503_173851318_iOS

Men vi red i alla fall runt där på gatorna och kände oss som två prinsessor i vagnen haha. På väg till folksamlingen för att vinka åt vårat folk som samlats för våran, ers höghet skulle… Hybris? hahaha!   😀  😉 

20170503_174313329_iOS20170503_174040681_iOS 20170503_174100969_iOS

Slutdestinationen (folksamlingen av vårt folk.. haha) var den kända marknaden JemâA El-Fna. Och det var minst sagt en folksamling. Men kanske inte ”vårat” folk… 😉

Där började det hysteriska! Alltså kära kära vänner. Jag har inte upplevt NÅGOT MER HYSTERISKT I MITT LIV! Direkt när vagnen stannar, eller ja knappt hunnit stanna. KASTAR en man upp en apa i famnen på mig och en till Julia. En annan drar i min arm för att försöka tvinga på mig en henna tatuering, den tredje kör upp några handgjorda lådor i ansiktet på mig och skriker ”GOOD PRICE GOOD PRICE” i mitt öra, två små pojkar springer fram till oss och dra mig i smalbenet och visar tydligt att de vill ha pengar, 3 hysteriska män med några instrument liknande saker i händerna och aladin hattar studsar fram mot oss och drar i min enda lediga kroppsdel som vid detta laget är armen och försöker få ner oss på marken för att dansa till musiken de skapar….

Okey, paus jag blir stressad av att bara skriva om situationen haha…

Där sitter jag alltså med en stackars apa med blöja (uuusch hatar sådant, ser kanske glad ut på bilden men fick bara sådan chock när han kasta upp apan i ansiktet på mig…) uppkörd i famnen och ca 10 människor står och drar i alla mina kroppsdelar. De skriker mot mig och försöker  hysteriskt få ner mig från vagnen. Behöver jag ens nämna att det inte var långt borta att jag skrek till mannen som körde våran häst och vagn att han skulle vända om och galoppera iväg med oss och hästarna?

Men istället går vi av vagnen. Det eskalerar och tillkommer ett par män och kvinnor runt oss och tillslut får jag riktiga panikkänslor och bara skriker högt rakt ut och SPRINGER iväg. Haha jag fick verkligen panik, galen situation!!!

Tror Julia fick med lite av situationen på film som kommer upp i en Vlogg på hennes Youtube kanel framöver. Självklart länkar jag till Vloggen när den är uppe, för you guys need to see this situation haha.  😀

Men klippte ihop en liten kortvideo från dagens Snapchats som ligger här uppe högre upp i inlägget. Med lite andra klipp från den galna marknaden och kvällens middag.

20170503_180800249_iOS20170503_174801873_iOS

Mellan allt kaos och knas så myste vi  runt band alla stånd och intressant mat. Väldigt mysigt!

20170503_174634072_iOS20170503_174648049_iOS

Först bjöds vi på färskpressad apelsinjuice…..

20170503_174717575_iOS

… sedan blev vi inbjudna in i juicevagnen haha.

20170503_175112780_iOS 20170503_175116783_iOS

Därefter en skål i apelsinjuice vid en fin vägg  😀

20170503_175537591_iOS20170503_175659517_iOS

 

20170503_175751489_iOS
20170503_175654147_iOS

Marknads-shopping!

20170503_180910240_iOS 20170503_180906070_iOS 20170503_181628230_iOS 20170503_181756463_iOS 20170503_181815944_iOS20170503_175551080_iOS 20170503_182813771_iOS 20170503_183034314_iOS 20170503_183052658_iOS 20170503_184011763_iOS

Åsnor går omkring på gatorna hej vilt också och det är inte för turisterna utan de används verkligen för att dra vagnar mm. Fräckt med så olika kulturer!

20170503_184446616_iOS20170503_184741780_iOS 20170503_184504285_iOS

Alltså HUR härliga torn av kryddor?!!! Vilken njutning att kolla på haha.  Vi gick in e en byggnad med mängder av kryddor, så marockansk känsla bland alla människor som stod och köpte kryddor i lösvikt

20170503_185006447_iOS 20170503_185009830_iOS 20170503_184959544_iOS

Började prata med en så härlig man som stod och sålde exklusiv fin saffran inne i krydd-byggnaden. Han satte mig på en stol och visade mig ALLT. Lärde mig allt jag behöver veta om saffran, om jag nu behövde veta så mycket om det.. Haha! Sedan hör jag Julia roppade ”Camilla? var är du?” och så ser hon mig på en pall med massa saffran runt omkring mig och glad som ett litet barn ” här är jag  😀 haha”. Omgiven av kryddor och mitt i saffrans lektionen!

20170503_190937566_iOS20170503_190957693_iOS 20170503_184045874_iOS20170503_191536516_iOS

Så var det dags att lämna denna kaos marknad haha. MEN vilken upplevelse!! Det var verkligen en upplevelse vill jag lova haha.

Vi avslutade dagen lika marockanskt som vi startade den, häst och vagn hem  till lägenheten.

IMG_4967 IMG_4813

Blev hem och bara vända efter marknads utflykten. Hade bokat bord på Le Palace vårat favorit ställe kl.9 så blev snabba ryck. En touch up på sminket och ombyte sedan var vi redo för sista middagen i Marrakech. Dagen efter hade vi våran flight till Sverige. 

Fantastisk mysig date night med min kusse! <3 

IMG_4410 IMG_439520170503_202419201_iOS

IMG_4366IMG_4367IMG_4364

Getost på en toast.. Simpelt och ändå nästan föööööör gott!

IMG_4389

Hugg in på huvudrätten så jag glömde av att fota den. Men desserten bilden väger upp det… Chokladfondant, säger bara det! Himmelskt. 

 

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Hur kan jag resa jorden runt gratis och tjäna pengar på det?

”Jag jobbar inte, jag får betalt för att vara här!”

Det är så det brukar låta om jag kommer i en konversation med någon på en klubb/restaurang och det kommer på tal att jag ”jobbar”. Men jag jobbar inte, jag får bara betalt för att vara på plats. Det är en stor skillnad. Jag har inga arbetsuppgifter, inga krav, inget jag måste göra eller bete mig på ett visst sätt. Jag måste bara vara DÄR, och jag får betalt för det.

Skriver det här inlägget för att jag (lite chockad) insåg när jag delade min blogg i en stor grupp på facebook att många hoppade på mig med misstankar om att jag jobbar som eskort. Jag blev lite paff och kände,

men oj, tror folk fortfarande det om mig?!”

För att för mig och mina nära är sådana misstankar så långt borta nu efter att jag levt så här i så många år. Har liksom förklarat det här x antal gånger… Men självklart dyker det upp nya följare, läsare, bekanta och nya människor i min omgivning som inte vet allt och börjar misstänka skumma saker när dom ser att jag reser så mycket.

Så tänkte återigen förklara för er vad jag gör när jag reser omkring. Hur jag ständigt kan få flygbiljetter nerdimpande i min mail-inkorg hela tiden, hur jag bor gratis runt om i världen, hur jag reser utan att använda mitt kreditkort och hur jag som pricken över i:et kan tjäna pengar på det.

Det kallas ”image model” och det är ett uttryck som finns överallt i världen. Sverige vet knappt vad det är men alla stora restauranger, klubbar och event i storstäder runt om i världen har det.

Oftast är vi ett stort gäng tjejer från samma agentur/promoter som hänger på ställena tillsammans. Har vårat egna bord på klubben, med våran champagne/vodka och det är bara vi. Vi är ett tjejgäng som har FETT kul ihop, helt galna roliga kvällar och oftast blir vi väldigt tajta eftersom vi även brukar bo ihop.

Är det på en restaurang har vi ofta ett stort bord i mitten av restaurangen och har en sjukt trevlig middag. En helt vanlig tjejmiddag på de bästa restaurangerna i världen, men skillnaden är att vi inte betalar för det vi äter/dricker utan istället får betalat för att vara där.

Det här handlar inte om att ”snygga tjejer” ska finnas på plats för att gubbar och män ska ha något att kolla på och drägla över… Alltså NEJ NEJ NEJ, please noooo!

Men däremot handlar det om utseendet, det gör det. Och det är utseendefixerad, absolut! Även om jag vet att jag kommit långt på min personlighet och oblyga glad utstrålning jag ger. Men hela världen är utseendefixerad och mycket döms på det yttre till en början. Snygga fräscha människor har i alla tider haft hög status och kanske mer än någonsin i dagens samhälle. Att det är fel i många lägen? Ja, men jag tror det är svårt att komma ifrån det så som samhället ser ut idag.

All reklam i alla dess former handlar om utseende. Det är snygga fräscha människor på reklambladen. Inte är det några halv smutsiga lite ofräscha hemlösa människor som hamnar på reklamsidorna i tidningen eller på busshållplatsens reklamskyltar. Nej det är unga fräscha välvårdade snygga människor. DET BARA ÄR SÅ! Vårat samhälle är uppbyggt så, vare sig vi gillar det eller inte. Och det samma gäller för alla top restauranger och klubbar ute i världen. Det handlar om reklamen! Det vill ha en snygg image, de vill ha en hög klass på sina gäster och de vill ha de perfekta vimmelbilderna tagna som proffsbilder på en photoshoot. Och i de tankarna anlitas värdinnor med hög klass, proffsdansare, manliga och kvinnliga entertainers som underhåller, duktiga fotografer, outgoing charmiga servitriser/bottle girls/guys och så då image models för att höja imagen på stället och för att att synas på mingelbilderna. Det här gäller oftast de fina top restauranger/klubbar som satsar på att vara världsledande i restaurangbranschen.

Mingelbilderna är viktiga för dessa ställena. Det är bilder för tidningar, hemsidor och facebooksidor. Ibland kan de kännas som man är på en photoshoot på restaurangen/klubben haha. Men det är bara kul! Det fotas från det vi kommer vid entrén till vi lämnar. Ibland ställs det upp stativ vid vårat bord på restaurangen och det klickas otroligt många bilder i olika vinklar. Närbilder eller bilder när man inte år beredd. Gäller att äta med stängd mun och inte prata med mat i munnen Hahaha! Ne skämt och sido, fotografen är inget man bryr sig om. Ber han om en närbild, en gruppbild en bild vid en fotovägg etc. så ställer man självklart upp utan problem. Men tar han bilder runt bordet under middagen då får han helt enkelt hålla på tills han får en bra bild där jag INTE skrattar mitt häxskratt med munnen vidöppen eller när jag precis stoppat munnen full med pommes frites. Haha!

Den här filmen är från restaurangen Le Palace som filmades under en middag för en månad sedan, när jag och tjejerna var där och ”jobbade”. Ser ni lite hur det kan se ut. Den här filmen ligger uppe på Le palace olika sociala medier och hemsidor. Som ni ser är vi väldigt avslappnade, scrollar lite i mobilen, pratar, skrattar , äter gott och har trevligt med varandra. Inga krav och framförallt inga gubbar som som många tror ska finnas med…

Men det handlar inte om att ”de snyggaste tjejerna” är image models. Eller snarare vem avgör om någom är snygg? Det är väll en väldigt individuell fråga, vad som är snyggt? Däremot krävs det att man är lång. En tjej på 160cm har svårt för att jobba som image model, vilket hörs på namnet också. Det är modell krav. Du ska vara lång och hälsosamt smal, behöver inte alltid vara ”skinny” för det är inte jag. Men du måste vara slank och hälsosam.

Sedan det här med att vara snygg… Alla tjejer jag jobbat med ÄR SNYGGA. Men det är fasen inte många tjejer jag träffat på i mitt liv jag kan säga är fula!! Vad är fult? Vi ser olika ut, men fula? Nej.

Det handlar om att vi som jobbar anstränger oss och blir duktiga på att se och lyfta fram de fina hos oss sjläva. Alla tjejer i världen kan se smaching ut, allt handlar om intresse för skönhet och att anstränga sig lite. Vi Image tjejer kanske lägger in en extra växel. Dels för att många av oss har ett intresse för skönhet och mode, annars pallar man inte att fixa sig så många gånger i veckan som vi gör. Men också för att vi kanske lägger manken till och gör det lilla extra inför en kväll, just för att vi får betalt. Vi vill vara fina och visa att vi ansträngt oss. Vi vet att en fotograf väntar på oss på restaurangen och det kommer blixtra från kameran ett antal gånger under kvällen.

Men som sagt, ALLA tjejer kan se lika smaching ut som mitt snygga girl-squad alltid gör när vi gör entré på ett ställe. Men det gäller bara att dra på sig den där glammig ej mest bekväma klänningen, de där höga obekväma klackarna och kanske anstränga sig med smink och hår lite extra. Om man nu tycker att det är smaching och super snyggt som exempelvis jag gör.

Det samma gäller egentligen alla som jobbar i den här branschen, även killar. Alla Managers, ägare, hovmästare, servitriser, barpersonal och alla andra. Alla är väldigt stiliga och fräscha. Alla har ansträngt sig innan dom kommer till jobbet. Håret är välkammat på alla killar, kostymen är i senaste modellen och med matchande skjorta. Jag ser att många killar jag jobbar med i den här branschen har ett intresse för att ta hand om sitt yttre precis som jag har. Det lilla extra är gjort! Då är alla sitt snyggaste jag.

Så ja, branschen är utseendefixerad och det handlar om att vara snygg men grunden har vi alla. Vi är inte snyggare än andra, men vi kanske anstränger oss och lägger ner mer tid på vårat utseende än många andra.

Jag klagar inte, för jag älskar ju att fixa mig och känna mig snygg! Så jag får alltså resa jorden runt, gå på de absolut finaste restaurangerna i världen, äta de finaste rätterna, dricka dyra viner, bo på lyxhotel, få äran att vara vip-gäst vart jag än kommer, bli behandlad med respekt som en världsstjärna och känna mig som en haha. Och och och, dessutom få betalt för det!!!

Alltså can we take a moment, det är så himla fantastiskt! Jag är evigt tacksam för den här tiden i mitt liv, jag kommer inte resa runt såhär livet ut men just nu är det fantastiskt. Att få leva och uppleva saker som om jag vore miljonär, när jag DEFINITIV INTE är det haha! Men jag är också en mästare på att nätverka, knyta kontakter, hålla uppe kontakter och har väl lite av talets gåva och den sociala biten. För kontakter och dessa jobberbjudandena har ju kommit successivt under åren. 2012 i LA var man ju tacksam för en gratis drink vid ett promoter-bord. Nu har jag ett stort kontaktnät som sträcker sig världen runt.

Men till fördomarna… Visst finns det eskorter, de är ingen myt. Tjejer som tar betalt för sex. Punkt slut, det finns! Jag vet tjejer som gör det. Men att dra alla tjejer över samma kant och säga att alla vi som reser mycket är eskorter… DET är att generalisera! Det är lite som att säga att alla muslimer är terrorister… Och det är diskriminering, förnedring och otrolig smutskastning. Att kalla alla muslimer för terrorister det är ren och skär rasism. Att kalla mig för eskort är kränkning. Bara för att något är annorlunda och i vissa ögon orimligt, behöver det inte vara det! Det är en extrem jämförelse med muslimer och terrorism, men ni förstår vad jag menar.

Öppna upp era ögon och se med nyfiket, öppenhet och odömande på allt ni hör. Det finns så mycket ute i världen både du och jag inte vet om. Man lär sig nya saker hela tiden. Ni som generaliserar och dömer, tror ni att ni vet allt om allt redan? Eftersom ni med den fakta ni har kan döma någon? NEJ ingen vet allt, man lär sig nya saker hela tiden och alltså har ingen rätt att döma någon innan man har tydliga bevis.

SÅ med detta sagt tänkte jag nu stänga ihop datorn och hämta fram resväskan som jag packade upp  från Marrakech häromdagen. FÖR ATT *virveltrumma* imorgon åker jag nämligen till Cannes för Cannes film festival!!! WOHOOO!  😀

Som sagt, jag känner mig så lyckligt lottad! Det här ska bli så kul 😀 Följ med under filmfestivalens alla happenings nu i veckan. Ska blogga så mycket jag kan! Vilka intressanta människor kan jag lyckas springa på?! Ska bli en så ROLIG vecka!

Men först, lite bilder från olika jobbevent i lite olika städer.

 20160715_154120247_iOS

Här är vi på Bagatelle beach club i St tropez i somras. Där brunchen alltid slutar med galen dagsfest och dans på borden eller i solbäddarna. Vilken ”arbetsplats” haha! 😉  😀 

20161220_012402860_iOS

Vid scenen på STORY i Miami. Vilka roliga kvällar vi haft här! Det är en av de största klubbarna i Miami och många DJs har spelningar här varje vecka under vintern. Vi och de andra ”modell borden” är alltid vid scenen när det är stora DJs. Vi klagade inte på den placeringen haha, nära musiken och nära magin, vilken känsla! 😀  Ni ser oss uppe i hörnet till vänster. 

Det roliga med modellborden i Miami var att de alltid var bredvid varandra så vi var ju ett jätte gäng som festade ihop varje kväll, promoters och modeller. Och eftersom vi är som ”anställda” så blir man ju även väldigt bra vän med ägare, vakter och managers som hänger vid våra bord under kvällen också. Vilket gäng man blir!

20170120_115151000_iOS20170120_121625000_iOS

Vilken dag! Nikki Beach på den karibisk ön St Barth kokade när Bob Sinclair spelade på deras 15 års jubileum nu i Januari. DJ båset var som vårat hela dagen haha! Varvat med dans  på stranden med sand mellan tårna intill de karibiska vågorna. Magisk dag!

20170325_084030000_iOS

St tropez i somras på VIProom. Vi bodde i St Tropez i 1,5 månad ungefär. Men där var det för mycket, vi jobbade 7 dagar i veckan… Kan ni tänka er hur slut man var när det började komma upp i kväll 43… Haha galet, där efter har vi en gräns på jobb max 4 kvällar i veckan helst 3 + dags event då. MEN vilka minnen St Tropez gav! 

20170325_084051000_iOS 20170325_084104000_iOS

Varje ”jobb kväll” i St Tropez startade med middag på La Gioia som är en utomhus restaurang i SÅDAN MYSIG miljö. Som att sitta i en trädgård med gräs under fötterna, blommor överallt och vackra palmer och träd över dig. Varje kväll var det shower och uppträdanden till middagen. Ibland åt jag och Julia middag för två och ibland åt vi middag med alla tjejer. De varierade, men jag och kussen älskar date middagar bara vi två haha.

20170325_085034000_iOS

St Tropez poolparty i en stor villa. Jag missuppfattade och trodde vi skulle på lunch så jag plågades i värmen utan bikini… Haha!

20170325_085119000_iOS

Me and my squaaad in St Tropez summer 2016!:-D 

20170325_090416000_iOS

Den showen som bjuds inne på VIProom är bara så jäkla bra. Det är som att gå in på en förställning när man går in på VIProom St Tropez. Alltså hands up för alla servitriser på VIProom ni är magiska! Dom här killarna är show artister mer än servitriser haha. Dom ger allt under en kväll för att deras gäster och alla borden ska få en magisk kväll. VIProom är faktiskt något utöver en vanlig klubb.  Fritt från fördomar och alla är välkomna att vara hur annorlunda dom vill.  Allt är extra alla och extremt. Killar är sexiga dansare och transvestiter klär ut sig och showar och gör det dom älskar. Dansare, showare, servitriser, managers, modeller och ägarna jobbar verkligen ihop som ett show/cirkus team haha. Allt för att skapa show för gästerna! Här nedan är lite vimmelbilder från i somras  😀  

20170325_091248000_iOS20170325_090623000_iOS20170325_093552000_iOS20170325_091754000_iOS 20170325_093548000_iOS 20170325_093254000_iOS20170325_093525000_iOS 20170325_093242000_iOS 20170325_092134000_iOS20170325_092031000_iOS 20170325_091925000_iOS 20170325_091745000_iOS20170325_091527000_iOS20170325_091620000_iOS20170325_091337000_iOS 20170325_091732000_iOS 20170325_091826000_iOS20170325_093235000_iOS20170325_091840000_iOS 20170325_092031000_iOS20170325_092710000_iOS

20170325_102658000_iOS

Här är mitt miami gäng på en BBQ på en rooftop.

20170325_102539000_iOS
På ett yacht event i Miami. Träffade på bekanta både från LA och Mexiko under kvällen, roligt event!

17883825_10158613919625201_5436716444780613582_n

En kväll i Marrakech härom veckan!

IMG_3837IMG_4410[1]

Dinner for two på Le Palace i Marrakech.

IMG_3838 IMG_3839

Det var lite bilder från några olika städer vi jobbat i. Mest från St Tropez för att jag hittade så himla många härliga bilder där ifrån när jag letade i mina mappar haha.

Så nu hoppas jag ni som hade dumma misstankar om mitt liv kanske förstår lite bättre vad jag sysslar med på mina resor. Visst det är mycket alkohol och fest, men vi drick inte varje arbetskväll och det har vaskats ut många champagneglas i handfaten på toaletterna haha.

Om ni undrar något om detta så är det bara att fråga mig så svara jag  😀

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Mina tips och annorlunda knep jag önskar ALLA tjejer kände till – Vad använder jag exempelvis tätningslist till?

Okej i alla fall till alla tjejer som ibland går i obekväma klackar, fixar sig och går ut på stan ibland och vill känna sig smashing snygg! Till er vill jag tipsa om dessa små knep. Tillexpempel vad använder jag tätningslist till?  😀

Jag reser väldigt mycket och är väldigt mycket i miljöer där jag är fixad upp till tänderna. Tur att jag älskar det haha, för det ingår ju lite i mitt jobb att se hel, ren, snygg och fräsch ut på alla event och kvällar och innan som modell. Men med det har man lärt sig en del trix och hittat på många bra lösningar genom åren. Och en del av dom är så jäkla bra så jag bara vill dela med mig av dom till helst hela världens befolkning haha! Men kan ju börja med att ni förhoppningsvis får användning för dom  😀

1.

Tips nummer 1 som jag använder mig av varje gång jag går på middag, event, klubb eller vad som. Alltså om det så är ett helt gäng som står och väntar på mig så MÅSTE jag hinna med den här punkten i fixningsprocessen. Lämnar inte hemmet utan haha! Och det är nämligen, KOKOSOLJA! Alltså tjejer (och killar?! Unisex produkt vem vet?! Haha) det är en otroligt bra liten produkt att smörja in kroppen med. Ganska rikligt smörjer jag in benen och överkroppen som är barhudad. Man får SÅDAN FIN LYSTER i huden. Benen ser fantastiska ut och armar, axlar, bröstkorg och nyckelben skiner så fint ”glowit”. Är du dessutom lite solbränd blir det bara ännu finare. Förr smörjde jag ibland in mig i skimmeroljor och liknande men det här tycker jag blir så mycket snyggare. Jag vill inte ha glitter och skimmer, jag vill ha fin lyster och framhäva axlarna, nyckelbenen och benen. Vilket kokosolja gör! Det blir inte ”oljigt” och inte glittrigt bara jätte jätte fint!

Kokosolja-e1445784822679

2.

En annan sak som varje fixningsprocess innehåller är en detalj när jag lockar håret som Julia har lärt mig. Vi låter alltid lockarna svalna i speciella hårklämmor. Så du gör en lock och direkt sätter du upp den i en klämma. Så slutligen har du hela håret uppsatt i klämmor och så låter du dom svalna så medans du sminkar dig. Sedan tar du ut alla klämmor, sprayar lite och borstar igenom håret. Lockarna håller då MYCKET bättre genom att dom fått svalna uppsatta i klämmarna.

image1 (1)

Man ser ut lite som en tant med papiljotter haha! 

3.

Lystring för alla blonda färgade/slingade hår!! Utväxten är ju ett faktum efter några veckor… Tyvärr! Då har jag en räddning, det stavas TORRSHAMPOO. Fixa klart håret  och din frisyr, sedan sprayar du med torrshampoo i hårbotten där du har utväxt. Därefter rufsar du lite lätt där du sprayat och vips så har du både fått volym OCH blekt ner utväxten. För torrshampoot är nämligen väldigt ljust. Jag använder mig alltid utav Batiste torrshampo så det är de enda märket jag kan rekommendera fungerar. Och då använder jag de vanliga naturella, men det finns även ett för blonda hår men det tycker jag blir lite för gult för mig. Men har du en varmare blond nyans i håret kan det nog fungera bra, och för er brunetter ska det ju finnas ett för bruna hår. Så det kanske fungerar för er?

4.

Efter att ha läst den här punken kommer ni springa in i närmaste garage eller cleas Ohlsson butik haha. Jag ser nämligen alltid till att jag har silvertejp och svart eltejp hemma eller med mig på resor. Alltså det är sådan ”räddare i nöden-produkt”. Tex mina knähöga svarts stövlar ni sett på många bilder framförallt från kvällar i Miami. Efter ett par galna kvällar blir det ju lätt att klacken slits och de svarta tyget försvinner från klacken. Eller att klacken slits ner och du egentligen behöver klacka om dom hos en skomakare. MEN finns inte tiden och du vill ha just de skorna IKVÄLL. Då åker den svarta eltejpen fram. Tejpa klacken och även under klacken för att slippa de där klickande ekande ljudet när du går med en klack som behöver klackas om. De här har jag gjort i akutlägen SÅ MÅNGA GÅNGER. 5 min innan taxin kommer inser i panik, KLACKEN SER FÖRJÄVLIG UT. Fram med eltejp! Gör du det snyggt syns det inte att det är tejp. I övrigt använder jag också eltejp till att tejpa djupt urringade toppar så dom sitter på plats och det inte blir bröstchock. Eller tejpar nipplesen om mina nipplecover är försvunna. Sådan där ”beauty tejp” som säljs på ex. Åhléns för att hålla toppen/klänningen på plats är totalt värdelös den lossnar direkt. Köp inte sådan! Svart eltejp eller silvertejp håller hela kvällen så man slipper bröstchock eller att banden åker ner hela tiden. Bästa!

5.

En annan grej som alltid finns i ”allt i allo necessären” är superlim. Jag har lagat, gjort om, klippt och limmat ihop så mycket grejer haha. Väskor, skor, skärp mm. Alltså vill be en bön för superlim haha, det är sådan räddare! Tex en väska jag köpte i London som jag älskar gick knäppet sönder på så den gick inte att stänga ihop. Så då limmade jag ihop ena axelremmen mot väskans ytterkant så blev axelbandet längre och den gick att stänga igen. Man får experimentera och testa sig fram. För vissa saker är man ju inte redo att slänga när de går sönder för att man fortfarande älskar dom. Då får man lösa situationen!

6.

Nästa grej i ”allt i allo necessären” är säkerhetsnålar i alla storlekar och färger. Användas ofta för Camilla då lilla jag inte kan sy för hand och absolut inte använda symaskin! Ja jag kan inte sy för hand, jag har försökt haha. Tex om jag köper en tröja och vill ha den kortare som en cropped top då åker säkerhetsnålarna fram och nålar ihop det. Är det en svart tröja så svarta nålar så syns det ingenting. Samma med knälånga klänningar om jag vill ha den några centimeter kortare över knät, nålar! Tills jag kommer hem till Sverige och kan lämna in det till en sömmerska haha.

7.

Ett tips för ansiktet och pormaskar. Börja med att kläm kläm kläm på näsan om du har lite äckliga pormaskar. Sedan dränk en pads i varmvatten och lägg den över näsan för att öppna upp porerna ordentligt. Därefter ta ansiktstvätt eller lätt scrub och tvätta ansiktet och låt det ligga på och verka i någon minut innan du skölj bort ert med ljummet vatten. Och sedan på med den magiska ALOUVERA gelén. Det är en sådan grym produkt!!! Kleta på rikligt med alouvera gel på näsan där du klämt och sedan i hela ansiktet som en ansiktsmask. Så sover du med det som en over night mask. Det kommer stelna efter några minuter så kletar inte mot kudden. Alouvera är ju en produkt som har tusen bra egenskaper och några jag har märkt är att det tar bort finnar och pormaskar, renar ansiktet och ger lyster. Har även fått för mig att det minskar ringar och blått under ögonen. Så det är en grym naturlig over night mask!

8.

Ny jäklar kommer ett tips jag önskar alla kvinnor som älskar snygga (men obekväma) klackar visste om! Det här kom min smarta mamma på och det handlar om tätningslist… Ni vet sådan där mjuk gummilist man sätter mellan dörr/fönster för att täta. Den smala lilla listen använder jag och limmar på de smala remmarna framme vid tårna på klackar. De där smala remmarna som gör så vansinnigt ont efter några timmar dansandes på klubben. De liksom sågar sig in i foten framme vid tårna och skaver så fruktansvärt. Men den här lilla listen är perfekt storlek och perfekt mjukt dämpande. Den är GULDVÄRD! Så klipp listen i lagom längd, på med lite superlim och limma fast under skoremmen. Sedan kan du dansa loss hela natten utan smärtor från remmar! En liten parentes är också att ALLTID ha 1-3 stycken inlägg för trampdynan i alla klackar. Jag brukar ha minst 2 inlägg per sko för trampdynorna. Då blir även de där hemska kill you-klackarna dansvänliga!

8873000861726

5372190A_2Bilder från Clas Ohlsons sortiment. Där hittar ni tätningslist.

9.

Jag tycker att jag är ganska ful i lösfransar man sätter på själv därför jag oftast har fransförlängning. Eller rättare sagt jag tycker jag får mindre ögon och kisande ögon med en rad fransar. Men när det krisar har jag har börjat klippa isär raden med fransar man köper i kanske 4 bitar. Och limmar på varje bit med lite mellanrum på min fransrad. Blir mycket bättre resultat och går snabbare än att köpa singel varianten som finns där man limmar på en frans i taget, vet ni vilka jag menar? Det tar ju 100 år. Och försök limma era lösfransar (både en hel rad att klippta) era vanliga fransar, alltså inte på ögonlocket/eyeliner linjen utan någon millimeter upp PÅ era fransar. Blir mycket mer naturligt resultat!

Namnlös

                                              Dessa brukar jag köpa, och så klipper jag dom i mindre bitar.                                                                                                                

10.

Mitt sista lilla tips är bara för att påminna er om att självförtroende är det vackraste ni kan böra. Lyft fram dig och din kropp med ett leende och älska det du har. Fixa, förbättra och håll på med ditt utseende hur mycket du vill, men du måste älska grunden och dig själv först för annars kommer du ändå aldrig bli nöjd. Vi alla har så vackra grunder gäller bara att se dom själv. ❤

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Världens roligaste paket!!!

Ciao ciao!  😀

Jag kom precis hem från en dag på stan. Sprungit runt mellan salonger, butiker och på och av vagnen hela dagen.

Lämnade in några plagg hos en sömmerska vid munkebäckstorg i förmiddags och sedan var jag inne i city resten av dagen.

Meeeen just nu sitter jag och öppnar paket. Whiii! Världens bästa paket är ett paket som innehåller HÅR… Haha japp det är sant, det är mina favorit paket! 😀 Jag är nog lite galen i hår alltså… Hår-fantast haha!

Imorgon ska jag in till Beauty Corner och sätta i nys extensions och jag fick håret idag på posten från världens bästa Euro So.Cap.

Har haft deras tejp hår i 4 månader nu och är SÅ NÖJD. Som jag sagt innan, jag rekommenderar bara produkter jag verkligen gillar och detta håret GILLAS starkt! Alltså både min frisör som färgar mitt hår och min mamma har sagt hur mycket längre och friskare mitt hår blivit under dessa 4 månader med tejphår istället för keratin. Det är verkligen skonsammare, så använder du Extensions välj TEJP för att skydda ditt eget hår!

Det går snabbare att sätta i, sitter bättre (konstigt nog sitter tejpen bättre än keratin/lim fästen på mig) och det är skonsammare för ditt eget hår!

Jag är så himla glad för att jag har ett samarbete och är ambassadör för Euro So.cap. Det är verkligen ett hårföretag jag kan rekommendera från hjärtat både med tanke på hårets fantastiska hårkvalité och även deras fantastiska serivice, snabba leveranser och härliga positiva attityd i alla mail och kontakt. Ni är bäst!

Kolla in på deras hemsida i hår-himlen, (länk –>) Euro So.Cab

Imorgon får ni se resultatet med nya håret i och efter färningen jag gjorde hos Edwin idag! Älskar känslan som nyfärgat hår och nya fräscha extensions. Men ska göra med en liten twist imorgon, på ett annat sätt än jag brukar. Tror det kommer bli bra!

 IMG_5078IMG_5093IMG_5087

Euro So.cap skickade med detta schampot och balsamet till mig också, tack snälla. Har inte hunnit testa det än men det luktar så VANSINIGT gott! Typ honung med någon twist, alltså godaste doften på schampo/balsam jag känt! Ska tydligen vara monster bra för torra hår/hår som behöver näring eller extensions hår.

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Redo för något nytt

HEJ, från Åsa och Sverige. Inte bloggat sedan jag kom hem, tog en fri helg. Landade i Sverige i fredagseftermiddag så har njutit av Sverige och svenska ostmackor haha, umgåtts med mina bästisar mamma och pappa, ätit glass på Avenyn i solen och hejat på Pappa som cyklade Göteborg Girot i lördags. Haft en underbar helg verkligen, och vilket väder!!

Älskar att komma hem till Sverige i mellan åt och det var så lagom att lämna Marrakech. Tror det blev ca 1,5 månda under den afrikanska solen. Sammanfattningsvis har jag haft det så himla bra, alltså verkligen topp! Men det har ni något känt också? Att jag njutit och levt rätt problemfritt 😀  Så underbart!

Jobbet har flutit på utan några problem, solen har värmt min kropp varenda dag, härliga löprundor i kvällsolen, bott mitt i stan så blev ett par sena shoppingrundor när solen gått ner och så alla UNDERBARA middagar det bjöds på. FATASTISKA Marrakech!

Verkligen värt ett besök för er som inte varit där. Det jag gillar mest med staden är att det är så Marocko. Det andas verkligen Marocco och allt är så marrokanskt. Det älskar jag när en stad verligen har sitt unika utseende och feeling. Så absolut värt ett besök om ni inte varit där!

Ska visa er bilder från den HYSTERISKA (!!!!!!) marknaden vi var på sista dagen innan vi flög till Sverige. Alltså jises, jag har något faktikst inte varit med om något mer hysteriskt! Hade dom kunnat dra i mina ben så hade dom gjort de. Det kastades apor till mig, ormar skärmde LIVET ur mig, tusentals människor och kvinnor slet till sig mina händer och försökte krampaktigt måla hennatatueringar på mig så jag skulle bli tvungen att betala… HYSTERISKT!

Men nu ska jag ät lunch med mamma först. Åh det är så mysigt att vara hemma i Sverige! Igår kväll gick vi en kvällspromenad vid havet i solnedgången nere på naturreservatet. Det är så vackert där nere!!

Ha en underbar dag och njut av livet! 😀

IMG_4967

Påväg på sista middagen på favorit stället Le Palace i Torsdags innan vi lämnade Marrakech dagen efter.

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

City battle: LOS ANGELES – MIAMI

Nu börjar ju våren komma till Sverige äntligen! Och som jag förstått det så har det varit ganska bra väder på många håll nu? I så fall blir jag super glad om det stämmer för jag kommer till Sverige väldigt snart och är glad om Sverige bjuder på sol.

MEN när jag är i Sverige på våren och man börjar få smak på solen och lite värmen då brukar jag nästan bli ÄNNU mer sugen på riktig sommar. Man får mersmak och vill  bara ha meeeeeer. Håller ni med mig?

Så nu tänkte jag tipsa om 4 av mina favorit städer som jag tycker har ALLT. Tänkte köra en jämförelse battle mellan dessa städer i 2 olika inlägg här på bloggen. För det är många som jämför dessa städer med varandra, och jag har även fått frågor om jag inte kan göra just en jämförelse eftersom jag bott en längre tid i dessa städer. Så det tänkte jag göra nu, kul!  😀

Jag har ofta ganska svårt att välja och säga vilka städer jag tycker är favoriter för alla har ju SITT speciella. Men eftersom jag ofta bor lite längre tid i alla städer på grund av jobb så kommer jag ofta staden väldigt inpå och lär känna den ordentligt, och det ÄLSKAR jag! Att få se stadens befolkning i sin vardag, ha sina favorit spots som juice ställe och caféer där man kindpussar personalen, tjingar på killen i kiosken man joggar förbi varje löprunda, småprata med personalen varje dag i supermarket och ja ni vet allt sådant härligt som blir när man kommer in i en vardag i en ny stad.

Men i alla fall, städerna som ”battlar” emot varandra är:

Los Angeles – Miami

St TropezIbiza

Först ut i detta inlägget blir LOS ANGELES – MIAMI!

500x1000px-LL-2f293abc_greetings-from-los-angeles 500x1000px-LL-624db27a_Miami-Postcards

Los Angeles, först måste jag nämna LA. Det var verkligen staden som tog mitt hjärta först av alla. VET att folk i min närhet har tröttnat på mitt kärleks prat om denna stad haha, men åh LA bara kärlek. Det är lite som att LA tog min rese-oskuld. Det kommer förbli speciellt! Första staden jag bodde i en längre tid.

Det var 2012, jag hade tagit student för några månader sedan och bara ville iväg. Av kontakter och gemensamma vänner blev det LA istället för NY, som jag drömt om men inte kände en kotte i den staden så jag hamnade i LA istället.

Jag hade TIME OF MY LIFE de året i LA. Herregud, 19 år gammal och röjde runt bland den större kändisen efter den andra och hade privata limousin chaufförer haha. Blev även för första gången i mitt liv presenterad för droger i så stora mängder. Det var linor som låg uppradade som om det vore godissnören på borden. Stolt över att fortfarande kunna säga som 25 åring att jag aldrig testat någon drog, efter alla dessa år i denna sjuka värld. Där världsstjärna efter den andra (som ska ses som en ”förebild”) ber om att få dra linor på din arm och bröst och den ena är mer hög än den andra. Det jag vill komma med detta är att INGA DROGER ÄR OKEJ. Stå i mot! Var inte sämre än mig och vik er för droger!

Okej nu lämnar vi den trista delen som finns överallt men kanske extra mycket i dessa ”party städer”.

Det finns verkligen inget dåligt att säga om LA som stad. Okej visst det är alltid trafik, men de ska det vara där på något sätt. Fördelen är att man kan alltid skyll på trafiken när man är sen, vilket ALLA i LA gör hela tiden haha.

Ett måste är att ha bil. De första månaderna  i LA åkte jag buss.. Alltså kill me! Gör inte det tjejer och killar! Det hinner liksom bli mulet innan du hinner ner till Santa Monica Beach med bussen….

 

Miami, jag bodde i Miami nu i höstas i 3 månader ungefär och jag blev frälst!! Och nu ska ni läsa väldigt noga, det trodde jag aldrig jag skulle säga för jag är ju som sagt en LA-lover. Jag ÄLSKAR ÄLSKAR Los Angeles! Men Miami har allt men på en mindre yta. Det är så enkelt allting i Miami, livet blir så simpelt jämfört med i LA.

Bor du i Miami beach som är ön utanför Miami downtown så har du allt inom 5-15 min med uber. Jag kunde liksom komma på mitt i sminknings processen att ”NEJ min MAC foundation är slut!!!” Ja då är man i en uber 3 minuter senare och 5 min bort ligger Lincoln road med all shopping. Drömsmidigt! Aldrig trafik heller. Vilket är lite dumt kanske då jag aldrig kan skylla på de när jag är sen…  :roll:

Lika smidigt är det om du ska till stranden, promenad på kanske 10 min. Ska du till klubben, uber resa på max 10 min ner till Ocean drive där dom flesta klubbar ligger. Livet blir enkelt när det är så korta avstånd till allt!

 

Okej, city-battle vem vinner i de 8 viktigaste punkterna på en lyckad semester:

Bästa stranden för real beach life : Los Angeles – Miami

Oooooooh vilket svårt val, men det blir LA! Men jag ÄLSKAR att springa längs Miami beach och stranden är så lång och fin där. Ja alltså det är på håret att Miami vinner här, men det får bli LA för att venice/santa monica har något alldeles magiskt. Solnedgången där är andligt magisk, favorit plats!!

20406623Rotation-4_1bigstock-Santa-Monica-beach-lifeguard-t-51504238-Custom-1000x667

Santa Monica Beach/Venice beach

snapseed-18.jpgimg_3244.jpg img_3243.jpg img_3227-1.jpgimg_3238.jpg

Miami beach/South Beach.

Bästa crazy partylife: Los Angeles  – Miami 

Där vinner allt Miami i dagsläget. Nattlivet är GRYMT i Miami! Men ska tilläggas att om detta hade varit 2012 då hade LA vunnit. Ojojoj vad roligt det var där då! Vill inte låta gammal men ”det var bättre där förr”…  Nu har jag inget behov av att gå ut och festa i LA längre tyvärr… Då blir det Vegas över helgen istället.  😉

img_2214.jpg img_2342.jpg15036717_10157842266795201_3395358077007612897_n

Kvällar ute på vift i Miami!

Bästa go bananas shoppingen: Los Angeles – Miami 

Där tar LA nog banne mig Miami. Men jag kanske inte hann upptäcka Miamis guldkorn riktigt? Men Lincoln road i Miami är BRA och har allt nödvändigt. Men det är inte så charmigt att gå där och shoppa tycker jag. Inte om ja jämför med The grove i LA exempelvis. Det är ett utomhus mall som är SÅ ofantligt mysigt både dagtid och kvällstid. ÄLSKAR det stället! Även Beverly center är grym shopping och 3rd street nere i Santa Monica har allt du kan tänka dig också. Den gatan är lite lik Lincoln road i Miami faktiskt.

Bästa rooftop barerna, när du vill vara högt över havet: Los Angeles  Miami 

Där kan jag inte välja! Både LA och Miami är TOPPKLASS BRA på rooftop barer. Det är bara att välja och vraka i båda städerna.

fullsizerender-1.jpg img_4271-1.jpg img_4215.jpgfullsizerender.jpgThe Setai Hotel rooftop i Miami.

Bästa haken för the girly sunday brunch:  Los Angeles  – Miami

LOS ANGELES! Med stora bokstäver vinner LA i denna punkten. Där vet dom hur man bygger ett ställe som blir instagram tjejernas favorit hak med bildvänliga rätter och mysig hipp inredning. Alla ”gröna” hak med veganska rätter och detox smoothies i mängder eller trendiga lunch spots med flottiga MAGISKA burgare och shakes gjorda på 100% glass. Vi alla har sett dessa lunchbilderna i instagram flödet, vem dreglar inte?

428174_10150611277357966_2106797585_n

En favorit, The Ivy i Beverly Hills.

Bästa solsäkra staden för en säker bränna: Los Angeles Miami 

Ni får sol for sure vilken av städerna ni än väljer året om.

Bästa sevärdheterna när du vill dra på dig turist kepan: Los Angeles – Miami 

LA you get this one! För att jag tycker det finns mer på närmare håll att upptäcka när du är i LA. En hike till Hollywood skylten, Griffith Observatory för magisk utsikt, ett besök på Universal studios för en galet barnslig dag du inte vill missa (det liknar inget annat nöjesfält), Six flags för mer nöje och berg och dal banor, Hollywood vax museum med alla vaxdockor, Hollywood blvd Walk of fame med alla stjärnor i marken, den kända Beverly hills skylten och ja det finns helt enkelt väldigt mycket ”man måste se” i LA. Och har du tur tajmar du in en gala premiär på Hollywood blvd, väldigt kul att få se den filmpremiärs-cirkusen och rödamattan.

306157_10150693152467966_1684907408_n 36584_10150693158417966_1154251767_n

Det här var längesedan nu! 2012 var sist jag var på Universal. Vill dit igen!!

Sist men viktigast, vilken stad rekommenderar jag för en 2 veckor lång semester: Los Angeles – Miami 

HURRA för dig där vinner du Miami! Och detta för att jag tycker LA är för stort för en kortare semester. Jag har många exempel på vänner som åkt till LA på 2 veckor semester med skyhöga förväntningar på staden och kommit hem besvikna, och en känsla av att dom mest satt i en bil hela tiden…  LA är en stad att bo i, att ha ett vardagsliv och lära känna på djupet. Uppleva alla olika delar i LA, alla delar har sin charm och det tar tid att upptäcka. Många delar är den andras kontrast därför tycker jag LA har allt. Allt från härliga Venice hippies till Hollywood glammen. MEN det är för stort för en kortare semester tycker jag.

På en 2 veckor semester till en ny stad vill i alla fall jag ha sola, bada, shopping, upptäcka staden, go bananas på nattklubbarna och hänga i sköna barer och sippa margaritas. Jag vill spendera så lite tid som möjligt på transport och förflytta mig från punka A till B så snabbt som möjligt. Och det är därför Miami vinner. Miami har ALLT för en semester både för tjejgänget, mamma/dotter resan eller mysiga pojkvän/flickväns resan. Det är en storstad med puls och fart men som OCKSÅ har strandlivet med en magisk lång fin paradis strand.

Om man pallar jetlag och inte lider så av det så skulle jag rekommendera att dra till Miami över så bara en vecka istället för ex. London. Flyget tar 11-12 h från Göteborg och visst det är en stund för bara några dagar, men det är värt det när du får både sol och värme året om plus stadskänsla och pulsen.

Det var min lilla recension om LA och Miami. I nästa inlägg blir det som sagt mina bästa råd och tips om St tropez och Ibiza. Vilken stad vinner där… Oj så SVÅRT… Så olika men båda så fantastiska sommar städer.

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

Sjukhusbesök och dropp…

HEJ!

Tillbaka, frisk och med en antibiotika kur i kroppen.

Har hållit mig borta från bloggen senaste dagarna, har bara försökt att bli frisk. Fy fasen vad det tar på krafterna med magsjuka

Som jag skrev i förra veckan så kom ju den lilla rackarns bakterien tillbaka efter några dagar frisk. Blev 40 graders feber igen och magsjuk… Sedan blev jag bra i 1 dag och höll tummar och tår att de skulle hålla i sig. Men… Icke då! Onsdags vaknade jag upp med feber IGEN…. Vad är det för konstig bakterie som går varannan dag?!

Så då åkte vi i alla fall till sjukhuset och där fick vi en väldigt trevlig upplevelse. SÅ fräscht och nytt. Anmälde mig och sedan hann vi bokstavligt talat inte sätta oss innan en syster kom och hämta mig. Alltså bokstavligt talat, rumpan var i luften ovanför soffan när någon ropar ”camilla?!” på marockansk brytning. Snabb service uppskattas!!  😀

Doktorn satte dropp på mig med antibiotika och lite annat så jag kände mig lite snurrig efteråt haha.

Och, NU MÅR JAG ÄNTLIGEN BRA! Nu har jag allt haft magsjuka för närmsta åren i alla fall haha.

Idag har jag varit och fixat naglarna på salongen vi går till här i Marrakech. Det var 2 naglar som gått sönder som fick fixas till. Sedan har jag bara hängt vid poolen med Julia och bättrat på brännan. Vi lämnar nämligen denna Afrikanska stad snart så nu får den afrikanska solen bränna min kropp den sista tiden här.

IMG_3364

Frisk och glad igen!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

Vad är fel?

Godmorgon mina stjärnor!

Vad är fel på mig? I söndags natt vaknar jag och är sjuk IGEN… Tredje gången förra veckan. 40 graders feber och magproblem. Är det samma bakterie som inte ger sig? 🙁

Så igår låg jag lite halv krasslig i sängen hela dagen, IGEN. Är väldigt trött på det här nu! Skulle gått till doktorn idag men idag mår jag bättre. Så väntar och ser om det kommer tillbaka igen och då åker jag till sjukhuset.

Nu ska jag äta lite frukost och hopps att min mage inte börjar krampa!! Håll tummarna haha. Börjar tröttna på dessa afrikanska bakterier… Dags för sommar i Europa snart tycker jag nog haha  😉

Hoppas ni alla mår jätte bra i alla fall. Hörde jag att det var snöstorm i Sverige? Eller drömde jag det? Please Let me know, någon som har information?? Låter hemskt!

IMG_3318

Bild från i helgen påväg på middag!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

 

Jag går på date!

Igår bjöd ägaren av Le Palace in mig och Julia på middag om vi ville (som för övrigt är typ vårat varit ställe här, så bra mat och fint ställe!!) Så för att fira att vi mår lite bättra efter sjukdomar tackade vi självklart ja. Så en liten datenight bara jag och min kusse, så mysigt! Oftast blir det ju promo middagar eller image middagar med alla tjejer.

Han textade mig världens gulligaste sms efter att jag hade skrivit till restaurangens instagram att jag ville ha en film på mig och Julia dom postat. Han skrev han att whenevere we wanna come till hans restaurang eller Nikki Beach är vi mer än välkomna och notan står restaurangen helt för, ni är så välkomna och jag ska informera hela min personal.

Fantastiskt ju!!

Vi har ju varit på Le Palace några gånger tidigare med de andra image tjejerna och nu när vi textade visade det sig att vi redan är vänner på facebook så möjligt att vi sprungit på varandra någonstans i världen tidigare, antagligen!

Men i alla fall väldigt kul för vi älskar ju det stället, så nu lär det blir fler besök där haha! och samma sak hände med vårat andra favorit ställe här Buddha bar när vi sprang in i ägaren där och tackade för kvällen, ”ni två måste komma hit oftare och förgylla min restaurang!”

Vilka ord, ödmjukaste tacket verkligen!!

IMG_3256

Det här är min och Julias favorit förrätt i alla kategorier! Buffalo mozzarella, tomat och basilika. MUMS!

IMG_3283

Rött vin och kusin till sällskap, datenight!

IMG_3264

Andra gången det blev denna magiska biffrätt på Le Palace. Dock orkade jag typ 4 tuggor per rätt efter mina sjukdomar den här veckan. Servitrisen kollade konstigt på tallriken och frågade om något var fel… Skämdes lite  haha!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

Våran dag i Marockanska öknen med kameler och inhemsk arabisk befolkning.

 

20170419_133425000_iOS

Vi blev upphämtade i närheten av vårat lägenhetskomplex och körda ut i stenöknen till platsen där kamelridningen skulle utgå ifrån. Mottags av trevliga män och kvinnor som berättade lite om dagen och vi fick skriva på lite papper.

20170419_134836000_iOS 20170419_135015000_iOS

De snörade på oss dessa tygstyckena på  huvudet haha och sedan promenerade vi bort till kamelerna.

20170419_135346000_iOS

Min vän för dagen!! Hur söt som helst.

20170419_135419000_iOS

Ögonblicket när Julias kamel reser sig första gången haha!!! Inte helt oläskig känsla kan jag säga.

20170419_135451000_iOS

Och så var det min tur. 1 2 3 res dig!  😛

20170419_135732000_iOS

Då var hela gruppen uppe på sina puckar och redo för öknen!

20170419_135826000_iOS 20170419_135921000_iOS

Vi hade em bebis kamel som följde med som sprang fritt kring benen på oss hela dagen. SÅ söt!

20170419_140524000_iOS

Jag var så lycklig på kamelryggen haha  😀 Det var en sååå harmonisk dag. Som en 4 timmars lång  meditation. Man gungade fram i lugn takt och blickade ut över öknen som man inte spg någon ände på. Hann tänka igenom livet och andas ordentligt.

20170419_141625000_iOS 20170419_142006000_iOS20170419_143437000_iOS20170419_141819000_iOS 20170419_142230000_iOS 20170419_142444000_iOS 20170419_142447000_iOS 20170419_142455000_iOS 20170419_143345000_iOS

När man försöker efterlikna fyrhjulingarna som swishade förbi medans vi lunkade på haha.

20170419_143400000_iOS

20170419_145254000_iOS

Här stannade vi i en inhemsk arabisk liten by. Alla skulle tvätta händerna innan man gick in i skuggan under de torkade palmbladen.

20170419_150338000_iOS20170419_150345000_iOS 20170419_150324000_iOS

Där bjöd denna mannen och hans söner oss på ett arabiskt te som han blandade med massor av mynta och socker. Ser ni socker kuberna? Inga små perfekta sockerbitar här inte haha.

20170419_150102000_iOS20170419_150929000_iOS

Medans pappan blandade ihop teet på ett väldigt kärleksfullt sätt, det skulle blandas och hällas från den ena kannan till den andra och det skulle bildas skum. Så Serverade pojkarna arabiska crepse med honung och sesamfrön på. Jätte gott!

20170419_150909000_iOS20170419_151000000_iOS

Teet var färdigblandad och innan vi skålade försökte han i omgångar lära oss lite ord på arabiska men ingen kom ihåg ett enda haha fruktansvärt svårt språk!

20170419_151932000_iOS 20170419_151938000_iOS

Satt kvar ganska länge och njöt av teet och crepesen i skuggan.

20170419_153010000_iOS20170419_153203000_iOS20170419_153004000_iOS 1

Dags att hoppa upp på kamelryggarna igen!

20170419_153018000_iOS 20170419_154025000_iOS20170419_160655000_iOS 20170419_162118000_iOS20170419_161847000_iOS 1

Tillbaka på samlingsplatsen! Lite mys med kamelerna innan vi hoppade in i bussen som skulle köra oss tillbaka till Marrakech.

20170421_153712000_iOS

Den här bilden får avsluta denna fantastiska dag! Vilken rolig dag och vilka upplevelser!!  😀 Älskar kameler haha och har bestämt mig att jag måste umgås mer med djur det är så harmoniskt. Börjat bli sugen på att rida igen, åh vilken nostalgi!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Dessa dagar blev inte som det var tänkt…

Spenderade hela kvällen i onsdags med att redigera bilder från våran utflykt och gick sedan och la mig med hårinpackning i håret och tandblekning i munnen…

Vaknar tidigt på morgonen av illamående och hög feber…. IGEN… Jag var matförgiftad i måndags och nu kom det tillbaka?! Så nu har jag legat nerbäddad i sängen med 39,6 graders feber i ett dygn. FYYY va de e jobbigt att vara sjuk. Längesedan jag var riktigt sjuk så nu fick jag väll allt på en gång den här veckan…

Men idag mår jag bättre! Så idag (efter nästan 2 dagar senare) ska jag skölja ur min hårinpackning haha, kan ni förstå hur mjukt hår jag kommer ha. Och sedan ska jag blogga om våran FANTASTISKA utflykt i marockanska öken vi var på i onsdags!!

Puss på er och håll tummarna att jag får vara frisk nu!!

IMG_3247

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Ut på äventyr i Marocko!!

HEJ och godmorgon/förmiddag 😀

Kom precis innanför dörren med en påse frukostmat och lite utflyktsmat. Vi ska nämligen på utflykt idag!! Ska bli SÅ kul jag är verkligen exalterad för vad vi ska iväg på idag. Åååh!

Kika in här i kväll så kommer det upp ett inlägg och våran dag och massa bilder.

Startade morgonen med en löprunda och sedan gick jag och handlade frukost. Gick förbi vårat favvo juiceställe och köpte med en detox juice påväg till supermarket.

Alltså de underbara rutinerna vi har här! I alla länder skaffar man sig nya härliga rutiner.

SÅ nu blir det frukost och sedna iväg. Hörs efter en upplevelsefylld dag!  😀

Snapseed

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Min dag igenom min mobil – And don´t try africa fastfood…

”Min dag i bilder” innan både jag och Julia ligger nerbäddade i sängen och varvar på toaletten… Matförgiftning… Ät ALDRIG afrikans hämtmat… Uuusch!

Så vi har alltså i ett dygn nu varit sängliggandes. Det var längesedan jag var magsjuk/matförgiftad men fy sjutton vad hemskt det är. Att må så illa… ÅH jag ryser när jag skriver, det är fruktansvärt!

Men nu mår vi bra igen och har bokat om våran lilla utflykt vi skulle på idag, så den blir imorgon istället. Ska bli så kul! Ni får se imorgon vad det är för spännande vi ska på.  😀

Men som sagt här kommer ”min dag i bilder” innan vi spydde ikapp efter tacos take away… Haha!

IMG_2135 (1)IMG_2132

Daglig morgonrutinen. Bananpankakor, jordgubbar och kaffe/ingefära&citron på balkongen i förmiddagssolen!

IMG_2009

Efter mysfrukosten startade vi dagen med veckans storhandling. Vi har haft som rutin att handla en gång i veckan, kånka på stor resväska heeeeeela vägen till butiken långt bort. Alltså på med gympadojorna och vänta dig ett träningspass i värmen. Men nu har vi både köpt en vatten destillerings grej för att slippa konka på vatten (varför har vi aldrig gjort det innan i de länder de inte går o dricka vattnet??? Det är ju SÅ smart!!) och sedan har tjejerna fått skratta lite åt oss när dom visade oss en butik MYCKET närmare som dom alltid går till… Så nu handlar man på en kvart, smidigt haha!

IMG_2016IMG_2019Påväg hem från supermarket. Trafiken här är G-A-L-E-N!! Tusen bilar, mopeder, åsnor, häst och vagn, fruktvagnar, blomstervagnar och alla möjliga fordon överallt. Inga trafikregler känns det som och ingen stannar på övergångsställena. Så det är bara att gå och sicksacka förbi bilarna och se till att inte bli överkörd… Haha hjälp!

IMG_2025

Gick förbi lägenheten och lämnade av maten sedan gick vi ner på Avenue Mohammed som är stora huvudgatan här med massa shopping men också gatan vi bor på. ÄLSKAR att vi bor mitt i smeten!

Stannade på vårat stammis hak som är denna hälso/juicebaren. Love it!

IMG_2527IMG_2327

Blev en grön detox juice idag, SÅ god! Känns så bra att dricka gröna saker.

IMG_2042IMG_2044

Med en detox juice i handen var vårat nästa mål att hitta en nagelsalong för att fixa till våra händer som var i STORT behov att lite påfyllnad. Så gick förbi MAC store, älskade sminkbutiken, där Julia fick presentera mig för hennes nyfunne underbart härliga vän. Han visste naturligtvis en super bra nagelsalong som han följde med oss till och visade. Så himla fin salong!

IMG_2051

Det bjöds på kaffe och vi hade väldigt trevligt!

IMG_2053

Nagelfix! När livet är orättvist för Julia och hon får de fulaste naglarna vi någonsin skådat och jag några av de finaste vi haft… Haha!

IMG_2529

Före och efter.

Efter att ha tagit bort mina gamla akrylnaglar var de här vad som fanns kvar under… Haha!

IMG_2064

Sedan blev det raka vägen hem för lite mat på balkongen i solnedgången. En fördrink till det och sedan satte vi igång fixnings-processen inför kvällen jobb-kväll.

All våran mat nuförtiden är så gul för att vi har gurkmeja i ALLT haha. Det är hälsosamt och smakar nästan ingenting så ös i det i allt mina vänner. Testade dock i kaffet och det var inte så gott.. klumpade sig haha.

IMG_2155

Startade kvällen med en fantastisk middag på Buddah-bar med alla tjejer. Tror jag har ätit på Buddha tidigare någonstans i världen om jag inte minns fel. Den här var i alla fall fantastisk! VILKEN inredning och så var det dinner show som jag ääälskar. Här var det magdansöser, eldslukare och akrobater som stod för middagsunderhållningen.

IMG_2168

Jag säger till Julia,

”åååh idag vill jag ha någon sorts gryta, eller i alla fall mycket mat och såsigt!!”

Och får in det här… Hahaha! Vilket hån… Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag beställde de här när jag ville ha motsatsen… Men jag äääär så dålig med menyer. Jag har inte tålamod att läsa igenom dom och så kan jag inte koncentrerar mig så tillslut när servitrisen står där och väntar på ett svar från mig då tar jag bara något. Och ibland blir det mindre bra haha, men gott var det i alla fall. Det lilla det var…

IMG_2191IMG_2178 IMG_2174 IMG_2172

Dinner show!

IMG_2531

Efter middagen på Buddah-bar hämtade våran chaufför upp oss igen och vi åkte till VIProom och tog en drink i baren vi tjejer innan öppning. Kollade på när servitriserna sprang med ishinkar och vi sippade på drinkar, haha!

IMG_2110IMG_2079IMG_2114 IMG_2116 IMG_212017883825_10158613919625201_5436716444780613582_nSedan öppnade vi, so let´s the party begin!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Påsk-överraskning!!

HEJ och glad påsk på er alla söta påskkärringar och gubbar.

Idag vaknade jag och Julia upp av att whatsapp plingade och tjejerna i lägenheten skickde en bild på målade ägg och uppdukad påsk-frukost som väntade på oss. Alltså så söta!!

Så nu har vi lekt ryska ägg-lekar och pratat påsktraditioner mellan kulturerna. Sverige, Frankrike, Litauen, Ryssland och Portugal. Vi är en salig mix av länder i lägenheten.

Vilken himla blessing det är att få träffa så här mycket människor ute i världen som jag gjort sista åren, från olika länder och kulturer. Byta traditioner med varandra och lära sig andra kulturers vanor. Fantastiskt verkligen, så tacksam för mitt liv ibland! Verkligen haha, ibland får jag ett wake up och inser vad jag är med om. Reser jorden runt och jobbar med människor från så olika kulturer och länder. Rik på människomöten!

Hoppas ni haft en fantastisk påskhelg!! I Litauen börjar påskveckan nu, så jag lär fira lite till här i Marrakech med min lituenska tjejkompis haha.

IMG_2424IMG_2464IMG_2436

Julia mitt upp i rysk ägg-tävling som hon vann över alla i haha!

IMG_2437

Försök fånga exalterade tjejer på bild… Blurry haha.

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Lördagens fråga från er – Hur fixar jag mina ögonbryn?


Hej på er och hej Lördag och veckans fråga  😀

Det blir mycket skönhetsfrågor från er haha, men det tycker bara jag är jätte kul! Älskar ju skönhet. Men ni får fråga vad som helst, om vad som helst, anonymt eller inte. Så svarar jag på en eller flera frågor varje lördag 😀

Linda, laser behandling är fantastiskt!! Har gjort det i Sydkorea och i Göteborg. Men tyvärr har den tjejen jag gick till slutat på den salongen som gjorde laser. Så jag har tyvärr inga tips just nu… Skriver ut det direkt om jag får något tips.  😀

Jag har senaste tiden fått mycket frågor om mina ögonbryn både här på bloggen och på instagram.  Och det är väldigt kul för jag har alltid tyckt att jag haft problem med att få till mina bryn snyggt som jag vill ha dom. Men övning ger resultat verkar det som, för jag är själv nöjd med dom nu 😀

Tror faktiskt att botoxen har gjort en del också. Fått upp dom lite så det blir enklare att fixa till.

Jag använder mig bara utav en brynskugga och en smal vinklad bryn pensel från märket Färg.

IMG_2286[1] IMG_2268

Har senaste året använt den här skuggan från Lumene som jag älskar. Den är tvåfärgad men använder nästa enbart den mörka och den är perfekt när jag är lite solbränd som nu. När jag är blek är den aningen för mörk tycker jag, men funkar. Den ljusa använder jag knappt alls, bara ibland för att skugga eller fylla i lite färg där de saknas.

Jag börjar med att blöta penseln och tar rikligt med skugga på den. Sedan drar jag ett markerande streck över brynet och ett under. För att markera formen jag vill ha. Därefter fyller jag i hela brynet med skugga, men med ganska lite färg på penseln. Skuggar mest ut från strecket jag drog.

Jag tar knappt någon skugga alls i början på brynet, där vill jag ha det ljust.

Avslutar med en genomskinlig bryngel för att håll allt på plats. Min favorit är en från NYX som heter Control freak. Den är grym!!

Men det är svårt med bryn för man måste ju utgå lite efter sina egna bryn. Men öva öva öva tills ni får ett resultat ni vill ha. Bryn är oherhört viktigt för ansiktet och helheten. Det ramar in hela ansiktet och ger ett rent intryck om man har välfixade bryn. Att gå till salong och vaxa/tråda och färga bryn gör SÅDAN SKILLNAD. Det är verkligen något jag rekommenderar!! Men se bara till att dom inte färgar för mörk färg.

Några av er har frågat om jag och Julia kan göra smink och hår videos och det ska vi absolut göra 😀 Då kan jag visa mer exakt hur jag fixar brynen.

Ha en underbar påskafton nu. Jag firar påskafton med min lilla VIProom familj här i Marrakech ikväll.

IMG_2006

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Time to wake up

Godmorgon! 

Precis vaknat upp och ska planera dagen tänkte jag. Skulle behöva fixa mina naglar och det behöver Julia också vet jag, så vi borde leta upp en salong här på Marrakechs gator. Sedan liksom draaaar solstolen i mig nere vi poolen. Den vill att jag kommer dit… Har inte varit där nere på några dagar. Brännan behöv bättras på inför party outfitsen som ska på i helgen  😉

Ikväll ska vi ut och äta middag någonstans och sedan jobbar vi på VIProom ikväll. Vi jobbar oftast torsdag-lördag/söndag, så nu startar veckans jobbhelg. Ska bli kul!

Men först kaffe nu, sen planera dagen!

Igår när jag var ute och sprang hittade jag en jätte bra löprunda. Blev super glad när jag i precis lagom tid dyker upp 5 min hemifrån. Jag visste inte riktigt vart jag var så tänkte jag springer tills jag känner mig slut och går snabbt samma väg tillbaka, och så dyker jag upp hemma i lagom tid haha. Perfekt!

 När jag går upp på taket efteråt möts jag av lika fantastisk solnedgång den här gången. Alltså jises det ääääär så vackert där uppe på taket vid den tiden. Kolla bilder därifrån några inlägg ner, solnedgången wow!!

Vilken utsikt mellan situpsen! Vilket GYM jag hittat, tak-gym haha! Matta och gummiband hade jag med mig igår igen.

IMG_1916

Ute och springer i kvällssolen. Fin gata jag kom till på nya runda.

IMG_1928IMG_1938 IMG_1930 Ready, set, spring!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt

Snapchat, @missfogestedt

Söndagkväll

Söndagkväll. Efter en födelsedags helg….

Home delivery food och Paradise hotell-kväll var SPIKAT och skrivet i STEN. Så mysigt att vart i världen vi än är så har vi kvar våran PH-söndags rutin med veckans avsnitt i sängen med god mat eller snacks.

Vi hade en sådan mysig kväll!! Pratade igenom hela helgen, åt pizza i sängen, drack coola och kollade ikapp PH avsnitten på våran Angelica som är med i år. WOHOO!!

Skrattade åt alla kvällens inbjudningar vi tackat nej till och njöt ännu mer av sängen och pizzan. Rös av bara tanken på att börja fixa sig och stoppa i fötterna i ett par klackar. Sjönk ner ännu lite skönare i sängen och kände mig som ormen i Robin Hood när den sover, vet ni scenen haha?!

Stängde av telefonen för att slippa tjat att ta sig ut på äventyr denna söndag. Händer ju alltid något och nu hade vi nog 3-4 inbjudningar. Men har vi bestämt oss att vara hemma då spelar det ingen roll om det är självaste prinsen som skriver. Jag ska ha min pizza i SÄNGEN med en cola light, punkt. Haha!

Såhär ska en söndag spenderas!

(Farligt bara hur billigt hemleverans mat är här… 95 kr för 2 pizzor, 2 stora cola och hemlevererat till dörren… Farligt haha.)

IMG_1611 IMG_1610IMG_1618IMG_1632IMG_1638

 

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

 

 

Födelsedags weekend i Marocko, DEL 2

IMG_1893

Lördag förmiddag klockan är runt kl.14. Vi ska nu efter denna bilden tagen ut på gatan och att försöka haffa en taxi  i den minst sagt kaotiska trafiken. Våran chaufför hade visst problem så fick bli taxi, rätt spännande för dom försöker alltid lura turister att betala VÄLDIGA överpris, 100-200 kr istället för 20 för en resa… Men we know them så oss lurar ni inte 😉

IMG_1894

I Taxin påväg till  lunch-bjudningen. Vi var inbjudna till lunch vid poolen på ett jätte stort super maffigt palats typ. Det var spännande!!

IMG_1226

Blir mottagna och omhändertagna innan jag ens hann sätta ena klacken utanför taxi dörren. Det väntade rödamattor och golfbil till oss. Wow!

IMG_1216IMG_1214IMG_1213IMG_1218

Vi ÄLSKAR golfbilar! Det är en av våra favorit sysslor hahaha. På riktigt, det är så underbart. Sitta bakom chauffören med vinden i håret och åka fram på små golfbils-vägar och se området där man är. Här satt vi och prata om att den mest fantastiska golfbils-åket måste varit  i Abu Dhabi när vi bodde på en privat ö med ett gäng vänner från LA. Alltså OMG, det var en vacker åktur!

IMG_1229

När golfbilen stannar och det här är vad man ser… Såå fint!! Här ska vi nog får en trevlig dag  😀  😛

IMG_1237 IMG_1457IMG_1895

Här hade vi det bra!! Med eftermiddagssolen i ansiktet och ständigt ett påfyllt glas vin fyllt med is för att svalka oss ordentligt.

IMG_1313IMG_1268IMG_1266 IMG_1267IMG_1314 IMG_1316IMG_1364IMG_1372 IMG_1370

Bästa stället att fira sin bday weekend på haha, skål! Vi tjejer låg och pratade och myste och skrattade hela eftermiddagen.

IMG_1463IMG_1667

Omkring 16.00 var det dags för en sen lunch. Jag beställde in en jätte god tuna sallad. Anlände på silverfat med en vitklädd stilig servitris. Kunde se silverbrickan glänsa i solen när han gick med den längs den lååååånga poolen mot till oss.

IMG_1475

Wining and dining!

IMG_1281IMG_1282 IMG_1306

17.30. Nu  var det dags för hästshow! for real? YES! På det här stora området fanns det ett stall där några av dom finaste hästarna i världen stod. Man gick upp från poolen och där helt plötsligt hade dom en spontan liten dressyr show på en gräsplätt. Det var så vackert!!

IMG_1482

En dressyr show med en så vacker häst i solnedgången… Då tog vi ett ”moment” på riktigt!

Framför den stora terrassen där dom har middagar är det en stor gräsmatta framför där dom har större dressyr shower till middagen.

IMG_1483 IMG_1488

Rödamattor framlagda till stallet.

IMG_1494

Vi fick gå in i stallet!!! Alltså om man inte börjar sakna att rida efter att ha umgåtts med dessa hästarna vet jag inte vad. Dom var så vackra! Hästarna här inne kostar ca. 40 miljoner kr styck… Wow haha helt sjukt!!

FSIK9536Vi fastnade bland alla hästar och dressyr så vi kom hem 30 min innan vi skulle iväg på middag med hela gänget vi hängt med under dagen. Så en snabb touch up och ombyte sedan var vi redo för bday night nr 2!

Vi skulle ha middag på Le Palace som är ett fantastiskt ställe. Har ätit här innan, det är live sång och otroligt härlig stämning.

Nu var det långbord och långmiddag på schemat. KUL!

IMG_1502

Julia försöker sig på den franska Menyn.

IMG_1515IMG_1524

Wow wow wow haha vi började skrattade efter första tuggan. DET VAR SÅ GOTT!

Det skriver jag typ alltid efter en middag… Vi gillar mat haha! Men hatar att laga mat så hemma blir det liksom enklast möjliga som jag berättat för er tidigare. Tonisk, ris och spenat, blanda ihop.

IMG_1021[1]

Efter den fantastiska middagen på Le Palace så hämtade drivern upp oss utanför. Och jag tittade på Julia och säger,

” men Julia, jag har för mig Viproom ligger bara där rätt över gatan… 30-50 meter bort…”

Och lokalsinnet var med mig, Vioroom låg max 30-40 meter bort… Men inte ska väl prinsessor behöva slösa på sin klackar och gå dom meterna när chauffören insisterar på att köra än…. Vi hoppade glatt in i bilen och åkte de 30 meterna haha!!

IMG_1540 IMG_1529

Brinnande födelsedags-shots, SKÅL!  Var väl bara lite avundsjuk på att RedOne fick banderoller och inte jag… Jag är väl minst lika stor stjärna som han… Haha 😉  skämt o sido! Tack tack tack för en FANTASTISK FÖDELSEDAGS HELG alla inblandade. Evigt tacksam för alla grattis och allt! Har haft en helt perfekt helg!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt