Drink your greens and let someone scrub you in gold and put roses on your closed eyes.

Vaknade upp första dagen i SeoulGrand Hyatt, med ett LEENDE!

Älskar det här hotellet och har så himla bra feelings och minnen här. Inte nog med att hela hotellet andas lyx och MAFFIGT. Placerat på gräddhyllan av Seoul, med en lobby stor som en arena och höööööögt i tak och panorama fönster med utsikt ut över stupet ner mot staden. Magiskt!

Men det är också känslorna på det här hotellet. Man brukar säga ”det sitter i väggarna” när man är på exempelvis sjukhus. Att dåliga energier, smärta och elände ”sitter i väggarna” och man känner av det. Vissa känner sådant mer än andra, jag känner in människor och känslor väldigt tydligt. MEN okej, andlighet och spirituella frågor kan vi ta i ett annat inlägg, om ni också är intresserade av sådant? 😀

I alla fall, så sitter det allt annat än negativa minnen och känslor i dessa Grand Hyatt väggarna. Den månaden vi var i Seoul sist var galen. Att få uppleva allt det här för första gången var sjukt. Room’s middagar, privat driver och lyxiga middagar är jag ju faktiskt trots allt med om ganska ofta på Image jobb, men just den här känslan att få gästspela i en multimiljardärs liv för en tid det var något annat.

OCH inte nog med det. Vi var i Sydkorea under januari/februari förra året, och 28 februari visste vi att vi var tvungna att vara hemma i Sverige igen. För då var det nämligen dags för pressträff i Stockholm För Tv-programmet jag var aktuell i då, Cirkus Magaluf. Vi hade väntat i 6 månander på de datumet, 28 februari. Och nu gick vi sista månaden i Grand Hyatt lyxen och väntade med förväntningar på hur våren skulle bli. Med bargig, serien och allt runt omkring. Så det var så mycket lycka, pirr och förväntningar i min ådror den perioden. Och de känslorna sitter verkligen i väggarna här på Grand Hyatt.

Härlig känsla att vara tillbaka i det! Lyckopirr.
image2image1

Startade dagen med världens godaste nyttigaste gröna juice, dog lite!

Så kul när våran frukost kommer in och både jag, Julia och han som serverar reagerar, ”Men det är ju du!!”

Då var det han som alltid tog hand om oss förra året när vi bodde i en av de stora sviterna. Var i princip bara han som servade oss då, världens härligaste underbaraste! Så KUL  😀

IMG_8951IMG_8953IMG_8946

Efter frukosten och lite bloggande gick vi ner till våran bokade spatid. Vi hade bokat in en Golden Shimering body scrub 60 min och en Blue diamond facial 90 min. Ni höööör ju på orden hur fantastiska dom är. Våra favorit behandlingar alla kategorier!!!

Att först bli skrubbad i GULD… Och sedan en facial där de använder ångmaskiner för att öppna upp porerna på djupet, flertal masker, mängder av krämer, ett par olika face scrub behandlingar, ansiktsmassage, punktmassage/akupunktur liknande och där emellan armar, axlar, rygg och bröstkorg massage.. Alltså jag låg och LOG för att det var så skönt, rös ner i fotsulorna och njöt till MAX!

Love, C

Instagram(länk–>) @camillafogestedt 

Snapchat, @missfogestedt

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.