Radio intervjuer, sponsor meetings och jag känner mig som drottning Silvia… Haha!

Ojojoj nu ör jag helt slut!

Igen haha, som varje dag jag lägger mig i min säng. Idag har vi haft en så jäkla bra dag. Vilken school Tour, alltså ni förstår nog inte hur stort Miss Earth är här i Filippinerna haha, jag visste knappt det. Det är som att drottning Silvia kommer på besök på skolorna haha. Det är galet!! Men jag har filmat och vloggat hela dagen idag också så ni kommer få se allllt jag är med om här så snart så snart också!

Den här första veckan på miss Earth kan bara beskrivas som upplevelsefull!! Vad jag får vara med om..

Men tänkte bjuda på lite bilder från första två dagarna nu innan ögonen går i kors. Har precis packar klart för imorgon hoppar jag på ett flyg till… Hmm ja någon ö eller stad eller något haha kommer inte ihåg. Men för att bo på ett resort över helgen i alla fall med massa event, PR och photoshoots. Vi är 6 missar som åker, ska bli super kul att se något annat än Manila!

SOV GOTT! Snark…

Finaste Miss Danmark och jag första dagen efter dagens föreläsningar! Underbar tjej!!

Alltid massa miss Earth fans nere i lobbyn på hotellet haha.

I bilen påväg på live radio intervju 😀 excited!!

Efter radio intervjuerna åkte vi iväg på ett par sponsor meetings med photoshoot och inspelning innan det var dags för middag med hela Group 1 (30 av 90 tjejer/länder). Restaurang hade en ”Wall of fame” och ville ha våra tallrikar signade. Alltså rena tallrikar då Haha.

Kan vi skratta lite tillsammans tack? HAHA alltså såhär ser typ alla fans bilder ut… jag är så lång i det här landeeeeet haha!!

Såhär kan det se ut när vi lämnar en restaurang haha! Blixt blixt blixt! VIlka upplevelser det här är alltså. Så glad och tacksam att få vara med om allt det här. Vara en royalty för en månad 😉 måste ju säga att bilder och så kan ju folk vilja ta lite överallt när jag reser, måste se ganska exotisk ut haha typisk svensk antar jag. Men det häääär är en helt annan nivå, galet!  Så kul att få uppleva hur stora världsstjärnor känner haha. Det är fan jobbigt asså. Länftar redan efter att få äta en middag utan att känna att man är någon sorts turistattraktion typ haha, där folk står o knackar på rutorna eller knäpper bilder överallt på oss.

Vi gästande två stycken radio shower. Det var såå kul, första gången jag gjorde radio! Satt på toaletten strax innan sändning start och insåg ”men Gud, ska jag prata om Sveriges miljö problem och fördelar på en av de största filippinska live radio kanalerna?! Hahaha” Men det gick super bra och var jätte kul! Talets gåva är väll i alla fall en liten talang jag har, jag som brukar kalla mig talanglös haha 😉 Kan nog låta som en politiker ibland i intervjuer för kan jag inte/vill inte svara på frågan så maler jag runt om frågan tills alla tappt tråden om vad det egentligen var frågan handlade om haha.

Love, C

Instagram, @camillafogestedt

Email, camillafogestedt@hotmail.com

1 kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.