VIKTIGT!!

Hej kära vänner, läsare och alla som jag inte känner!!

Har bytt bloggsida vilket känns både roligt men även lite sorligt med tanke på ett långt och givande samarbete med Finest och självaste Mr Erwik. Nu hoppas jag att ni vill fortsätta att följa mina äventyr om mitt ganska hektiska liv som mammaledig, egen företagare och artist!

Klicka in på min nya sida här nedan!

 Puss

 

http://minbebis.com/blogg/camillahakansson1/

 

 

Tråkigt besked vs roligt!

NU BYTER JAG BLOGGSIDA!!

Hej mina kära läsare!

Måste med nästan en liten tår i ögat av både sorg och glädje berätta att jag kommer byta bloggportal med tanke på min nya ”karriärsinriktning” till minbebis.com. Ni hittar mig hädanefter på denna adress:

http://minbebis.com/blogg/camillahakansson1/

Vill tacka varmt Finest för ett underbart samarbete på en av Sveriges största bloggportaler. Finns en anledning till att ni är störst på det ni gör!

Kram på er och hoppas ni fortsätter att följa mina äventyr på min nya sida. Vill inte förlora er!!! 

Puss och kram  

Camilla

 

 

VIKTIGT!!

HEJ igen alla mina fina läsare!

Jag har startat en ny facebooksida!! Har så många gånger velat ha ett ansikte på er läsare, och framförallt på er som ofta kommenterar! Så nu äntligen blir det mer personligt:) Där kommer jag göra alla uppdateringar gällande skivan, lägga upp kommande spelningar mm. Lägg till den sidan ni som har facebook och gilla gärna:)

Här hittar ni min sida: Puss

http://www.facebook.com/#!/camillahakanssons

Finbesök

 
Leons brudar var på besök idag:) Helt otroligt, sist vi sågs kunde ingen av dom krypa:(. Alltså var det på tok för länge sen.. Tur att de vet att jag har mycket att göra så de kom förbi på en spontan kaffe. Mys!!  

Tankeläsare

Idag kände jag att jag stängt in mig sista månaderna. Inte för att jag velat utan för att det bara blivit så. Har för det mesta umgåtts med min sambo, min son ock min flygel. Klart att det blir så i vissa perioder när man har mycket när umgänge inte riktigt fått en plats på schemat. Den tiden man har vill man självklart spendera med sin familj och jag har varit hemma väldigt mycket. Men just idag kände jag, fan vad trevligt det vore om någon kom hit. Även fast jag egentligen inte kanske hinner umgås så ska man ju ändå dricka kaffe, ibland får man göra det som magkänslan säger. 

Kanske 5 minuter efter min tanke ringde en kompis Maria som också är mammaledig, hon frågade om hon kanske skulle Komma förbi så våra ”bebisar ” får leka och jag blev jätte glad. Just när jag kände att det behövs att andra ringer och kommer förbi för att jag ska hinna umgås. Hon läste mina tankar!! Min killes familj är dock väldigt duktiga på att bara titta förbi spontant, önskade att även min familj fanns här. Men snart kommer dom:) 14 dagar kvar<3

Brie tårta

Jag är lite knäpp, för varje gång jag upplevt en bra smakupplevelse måste jag göra den för min sambo när jag kommer hem. Om han inte upplevde den med mig förstås. Vill ju såklart att han ska få vara med om de goda stunderna också<3