CleanI bland är nog det bästa som finns att tvätta håret och föna+ styla på salong. Speciellt när man har långt (extentions) hår också!  Man kan väl lätt säga att man blir bortskämd i Dubai på det sättet för det är så available överallt och det blir nästan fort så att man inte orkar tvätta håret hemma själv för man kan alltids gå till en salong. 

Normal prisar på en tvätt och fön ligger på 90-250 dirhams beroende på vilken salong man går till och vilket område i dubai salongen ligger på.

Jag svär till min favvo Frisör George som alltid tar hand om mig och mitt hår, han hittar Ni på Amro som ligger på Shanhri-la Hotel, men just i dag är jag på Sisters i Dubai Mall. 

Self TanI dag har jag bland annat testat dom här… Jag är ingen fan av den här tannings Gelén som är på tube. 

Den är allt för tjock i konsistensen och torkar allt för snabbt vilket innebär att det blir klumpigt , kladdigt och randigt.

Sprayen däremot är helt fantastisk. Den ger perfekt färg, perfekt resultat, torkar snabbt, inga linjer blir det och den utvecklat en fin djup färg på en gång och vidare tills 5-6 timmar framåt. 

Thumbs up för den!’ 

NOVALASH

I dag gick jag upp tidligt , promenera med hunden, och drog ner till Nadia Beauty Spa och fixade mina fransar! 

Jag brukar göra fransarna då och då.Det är ingen bra att hålla på med eyelash extentions hela tiden konstant heller  men i bland så, då funkar det! 

Sen är det skönt att inte behöva jobba på med mascaran Värje morgon också ;) 

Ha en fin dag!