Helg.

IMG_0817

Dagar som denna alltså! Började min fredag med styrketräning, veckans sjunde och sista pass. Älskar att komma så pass tidigt att jag är ensam på gymmet och slipper vänta på min tur vid maskinerna. Lyckades göra tre strikta pull ups vilket säkert inte är så imponerande för många av er men som för en liten sparris som mig är stort. Har fram tills nu alltid kört skalat med gummiband. Armar är verkligen min svaga sida och jag gissar att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Fortsatte hem, svidade om till bikini och packade väskan med frukt och vatten och har spenderat några lata timmar på stranden. Bättrat på solbrännan inför helgen och laddat upp ordentligt med d-vitamin.

Ska hoppa in i duschen och göra mig redo för några timmars jobb ikväll och sedan väntar en ledig helg. Imorgon åker jag till Göteborg för att gå på dagsfest på Soleil och på kvällen åker vi antagligen vidare till Båstad för drinkar och dans. Hej!

Torsdag.

hah

Började min lediga torsdag med en hotellfrukost tillsammans med farsgubben på Stadt här i stan. Gick all in med bacon, äggröra, vitt bröd, färskpressad juice och amerikanska fluffiga våfflor med nutella, grädde och sylt. Hade svårt att ta mig upp ur den mjuka fåtöljen när det var dags för oss att gå därifrån och är ganska säker på att jag inte behöver äta mer vare sig den här veckan eller nästkommande och att jag har ökat rejält i omfång. Mycket gott var det i alla fall.

Hade hoppats på sol idag men som vanligt när jag är ledig hänger regnet i luften, det slår aldrig fel. När vi ändå talar om vädret berättade jag föresten att det regnade konstant de två veckorna som jag hade semester?! Min första arbetsdag efter semestern däremot var det närmare fyrtio grader i solen men jag är inte alls bitter och glad ändå. Tänkte krypa ner i sängen några timmar till med en bok och i eftermiddag blir det ett pass CrossFit och kanske lite gym om jag har orken.

Strandhäng.

IMG_0806

Så glad att jag hunnit tillbringa några timmar på stranden och kunnat bättra på brännan trots att det är min jobb-helg. Har ett hemligt insynsskyddat ställe mellan sanddynorna där det sällan ligger någon och man ostört kan lyssna på ljudbok, slumra och äta nektariner.

Slottsskogen.

11659451_10200611383365027_7910007043649942729_n

Lördagen spenderades på en filt i Slottsskogen. Göteborg visade sig ifrån sin bästa sida och bjöd på sol och en klarblå himmel. Hade köpt med mig sallad och kokosvatten till lunch och låg sedan utsträckt som en trött säl resten av eftermiddagen och halvsov innan fler vänner anslöt. När vi kände oss klara med solen promenerade vi vidare till ett Frozen Yoghurt ställe och jag gick loss bland alla toppings. Har slarvat något kopiöst det sista men säger till mig själv att det är sommar och att jag faktiskt måste få njuta lite också. Snart är en lång, mörk och kall vinter här och jag kan krypa in på gymmet med mina kycklingfiléer igen. Och ärligt talat, det är först nu när jag släpt all stress och hets kring mat och träning som jag fått riktigt fina resultat.

På kvällen åt vi middag på ett fantastiskt Tapas ställe och man känner verkligen när maten är lagad med kärlek. Mycket, mycket gott! Blev väl i ärlighetens namn några glas vin för mycket och jag hade mitt förstånd i någorlunda behåll och beslutade mig för att ta en taxi hem vid 01. Man är ju trots allt närmare pensionen än studenten nu för tiden.

The Pelican.

11692734_10200640114483287_9097823707297779621_n

Som sagt ett riktigt favoritställe där jag nästan alltid hamnar när jag är i Göteborg. Så även igår för en liten vätskekontroll. Dock alkoholfri, det var trots allt bara måndag. Hur som haver mycket gott i vanlig ordning.

Måndag.

Bild 7

Hej! Igår när jag kom hem ifrån jobbet slängde jag på mig bikinin och rullade ner till stranden. Vilken otrolig lyx det ändå är att kunna cykla ner till havet på mindre än tio minuter. Glömmer bort hur bra jag faktiskt har det ibland. Blev liggandes i solen i några timmar, lyssnade på ljudbok och åt nektariner. Givetvis ordentligt insmord i solskyddsfaktor, solen tar ändå. När jag kände mig nöjd cyklade jag hem igen och bytte om till träningskläder och unnade mig en liten kvällsrunda på en mil som fick sluttiden femtio minuter, vilket jag känner mig nöjd med. Speciellt med tanke på hur varmt det var igår.

Idag är jag ledig och ska alldeles strax iväg till gymmet och köra styrketräning följt av ett pass CrossFit. Bäst att passa på för på fredag åker jag till Göteborg och blir borta hela helgen. Vilket betyder ingen träning om man inte räknar vändorna fram och tillbaka längst på avenyn förstås.