Länk till nya bloggen

Hej finisar 

Jag har efter långt velande och övervägande bestämt mig för att flytta. 

Känns som att det är dags att gå vidare , byta miljö , få lite nya läsare och ny inspo . Känns jättekul och jag hoppas att ni hänger med mig ?!
Länk till nya bloggen finner ni 

>> HÄR << 

Fortsätt läsa

Infusion med cytocare – UTAN NÅLAR!

God morgon finisar!

* sponsrat inlägg *

I måndags var jag på Luxurytreatments i Malmö för att återigen filma en behandling 🙂


>> KLICKA HÄR << för att se filmen

Infusion med Cytocare är en ny behandlingsmetod där hyaluronsyra berikad med vitaminer och mineraler penetreras in i dermis*. Ingen nål eller injektion behövs. Behandlingen sker med ett infusionssystem med ström som infiltrerar Cytocare via ett munstycke.


*lånad bild från Google

Behandlingen är smidig och känns relativt angenäm. Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med Cytocare hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken som ofta kan uppstå.

* Dermis = läderhuden, den mellersta av hudens tre huvudskikt. Den är en bindväv som är rik på både kollagen, som gör väven hållfast, och elastin som gör huden slät, stram och elastisk. När man blir äldre, eller om man solar mycket, minskar och förstörs de elastiska fibrerna vilket kan leda till att huden ser rynkig ut och åldras fortare.

Infusion & Cytocare är estetiska behandlingar i en ny tidsålder.
Infusion-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Hyaluronsyran från Revitacare innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet. Cytocare är idag världsledande inom t ex mesoterapi* och hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.

Metoden korrigerar och återställer huden, motverkar och/-eller åtgärdar befintliga rynkor/- fina linjer, celluliter, förslappad, trött hy och bristningar.

Huden blir :

  • återfuktad
  • välnärd
  •  spänstig med naturlig lyster
  • ett fräschare, ungdomligare utseende.

Bokning online via: luxurytreatments.timax.se ”Infusion med Cytocare532”. Just nu 695 kr/ 1 behandling med 5 ml Cytocare. (ord pris 1500 kr)
Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med Cytocare hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken.

Resultatet håller i sex månader. Tre behandlingar rekommenderas med en veckas mellanrum.

En fördel gentemot en fillerbehandling är att Infusion-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Vi kan helt ”countura” ansiktet där extra fukt/volym behövs. Hyaluronsyran från Revitacare innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet.

 Vilka områden kan behandlas?

Behandling av ansikte, hals, decolletage och händer.

 

Fortsätt läsa

Väntar på att flytten ska bli klar

God kväll finisar!

Hoppas ni har haft en fin dag 😉

Jag har precis lagt Lennox efter en härlig dag med mycket aktiviteter utomhus . Strax ska jag hoppa in i duschen för att sen kolla tv resten av kvällen. Jag väntar fortfarande på att min blogg ska bli flyttad men jag tror det är klart imrg fm . 

Ska bli spännande och se hur allt ser ut när det är klart , håll tummarna att allt funkar imrg!

Fortsätt läsa

Jag flyttar nu – tack för dessa år!

Hej finisar 

Jag har efter långt velande och övervägande bestämt mig för att flytta. 


Ja alltså inte ifrån Mattias och Malmö , utan jag menar bloggen 😉 Efter 7 år på Finest tänker jag nu byta portal .

Känns som att det är dags att gå vidare , byta miljö , få lite nya läsare och ny inspo . Känns jättekul och jag hoppas att ni hänger med mig ?!

Min blogg ( alla inlägg) kommer hänga med till den nya portalen och ni hittar mig på vimedbarn.se senare idag 🙂

Länk till nya bloggen finner ni 

>> HÄR << 

Fortsätt läsa

Snart dags för lördagsfrukosten !

God morgon….

Har varit uppe sen 04.20 , har ju hostan från hell och min medicin som jag äter ger mig dessutom sömnproblem , härlig kombo :-/ Sitter i soffan och dricker kaffe , kollar på tv och bloggar lite . Mysigt med lite egentid innan alla vaknar … 

vad ska ni hitta på idag?

Vi ska barnsäkra köket och göra lite ärenden , sen mys hemma ikväll … älskar mys i soffan 🙂

Lite bilder från vår brunch på Rose när syrran fyllde år , drömmen!

Hade kunnat äta detta varje lördag 😉

Fortsätt läsa

Ingen ska hålla käften

Hej finisar

Ingen har väl missat vågen av uttalanden om kränkningar / övergrepp / sexuella trakasserier i sociala medier och så många som använder hashtagen #metoo.
Jag är en av alla dom som levt i en dålig och destruktiv relation men tog mig ur den . Här kommer en väldigt kort sammanfattning av 1,5 år med en psykopat .

För ca 8 år sedan träffade jag en kille på fb , vi dateade ( när han tydligen var sambo med en annan tjej ), flyttade ihop tillfälligt i hans lägenhet (men som tydligen var hans tjejs lght ) , skaffade hund, flyttade till hus och allt var väl uttänkt från hans sida och då ganska ok tills vi hamnade i huset på landet….

Lång borta från civilisation och vänner förändrades allt, psykisk misshandel , otrohet , lögner, svartsjuka var bara starten på helvetet. Jag tog mig ur relationen , blev hotat till livet och det tog nästan 1,5 år innan jag blev lämnad ifred.

Historien är lång , tung , hemsk och sorglig . Jag kommer inte berätta mer men jag vill ändå dela med mig av det som hänt. Ingen ska behöva uppleva kränkningar / sexuella övergrepp / sexuella trakasserier osv .

Vi måste alla berätta våra historier och kämpa för en förändring !

Fortsätt läsa

Goodiebagen från paradiset! 

Här kommer bilder från goodiebagen vi fick på kicks invigning igår …behöver jag skriva vad jag känner?! Omg … 🙂

Jag har varit på många event genom åren men denna hamnar på top 3 listan…

Fortsätt läsa

Vägen till det perfekta håret – läs här !

Jag absolut älskar min hårfärg jag har nu och det är en riktig blandning kan jag tala om 🙂 Åtta olika nyanser av tejpextensions blandat med mitt eget hår ,  ingen färgad botten utan min egna naturliga utväxt .

Efter isättningen ( ett dygn efter ) tvättade jag håret med Fudge silverschampo ( världens bästa silverschampo !) för att uppnå ett ännu kallare resultat 🙂

Klicka hem dina favoriter från Euro SoCap redan idag och behöver du hjälp med att välja rätt nyans så finns Helena på plats att hjälpa dig 🙂

Länk till hemsidan hittar ni >> HÄR <<

*sponsrat inlägg 

Fortsätt läsa

Doften gör mig galen!

Hej finisar!

Som ni säkert vet vid detta laget så älskar jag snittblommor och framförallt liljor eftersom dom står sig så länge 😉 

Jag blir dock tokig då dom doftar SÅ mycket och jag måste ha dom mera ute än inte 🙁

Klipper alltid av pistillerna för att minska doften ( ca 70%) och att dom färgar av sig men ändå doftar dom väldigt mkt. Försöker även köpa doftfria men det är jättesvårt att hitta och måste oftast beställas .

Så vackra och pampiga blommor, jag får helt enkelt stå ut .. hahaha

Fortsätt läsa