Mys vid havet med mitt hjärta!

 

image

Fredag

Jag kom fram till Frida runt 16 på fredagen efter en tågresa med fruktansvärd smärta :-( Men på perrongen stod mitt hjärta med Ipren och välkomnade mig ! Hahaha

Vi tog en kaffe på stan och handlade sen med oss mat hem för att mysa i soffan ;-) Så härlig kväll i mysbyxor med massa skvaller och godis!

Otroligt nog gick jag sova under natten med endast ett avbrott vid 04 då jag tog nya tabletter och somnade om . Vi sov ut på lördagen och åt frukost kl 10 framför tvn,så mysigt!

Lördag

Vi bestämde oss för att promenera längs havet och bara njuta av vädret och när vi sen kom hem ( vrålhungriga) insåg vi att promenaden tagit nästan tre tim ;-) Det blev sushi och Budapest till efterrätt !! Lycklig tjej!

Tyvärr tog värken över igen och jag la mig för att vila , senare på kvällen tog jag beslutet att åka hem :-( Jag ville bara hem till min säng , ni vet hur man känner när man är sjuk :-/

 

Tyvärr blev vår date kortare än planerat men vi ses snart igen ;-))

Fick finaste presenten av mitt hjärta , en Gucci notebook ;-)

 

Helg i Halmstad !

imageHej finisar!

Bloggandet hamnade lite på sidan av nu under helgen pga min hälsa återigen ;-( Jag har inte varit så pigg så bloggandet har fått vänta . Min helg har varit sådär, kunde absolut varit bättre ;-)

Bortsett från min hälsa så har den varit kanon eftersom jag hälsat på min bästis Frida ;-) I fredags tog jag tåget till Halmstad för att äntligen få lite tid med min underbara väninna i två dagar. Tyvärr kunde jag bara stanna fre-lör eftersom smärtan tog över och gjorde mig så trött och sliten och ville bara hem till min säng :-/ Så efter en härlig visit hos Frida jag igår kväll tåget hem .

Mera om mitt besök i Halmstad i nästa inlägg ;-)

Min första laserbehandling !

I går gjorde jag min första behandling på salong kräm . Först gjordes en hudkonsultation för att se min hudtyp och vi diskuterade målet med behandlingarna . Sen efter konsultationen fick jag min första behandling ,som var en upplevelse minst sagt ! Tusen nålar och en brännande känsla i ansiktet samtidigt som det smattrar och luktar brända popcorn , hahaha så upplevde jag laserbehandlingen ;-) Men ska man vara fin får man lida pin!

När behandlingen var klar kände man direkt en uppstramande stel känsla i ansiktet kombinerat med en hettande känsla , härligt! Rodnaden försvann efter ca 4-6 tim och idag känner jag mig riktigt fräsch i hyn.

Nästa behandling blir om en mån och jag kommer göra totalt 6 behandlingar som det ser ut nu , bilder före och efter kommer framöver så ni kommer kunna se förändringarna på min hy och framförallt mina problemområden förändras till det bättre ;-)

image
Fraxium 1550 Fusion är en fraktionerad icke ablativ erbiumlaser, så hur fungerar den och vad är det?

En fraktionerad laser fungerar på så sätt att laserljuset gör små mikroskopiska sår i huden. Detta sker med en exakt precision och i ett jämt fördelat mönster så att det blir en kontrollerad skada i huden. Runt dessa sår är huden helt frisk och opåverkad. Detta triggar igång kroppens naturliga läkningsprocess och medför en nybildning av kollagenfibrer som ersätter den gamla huden och på sikt ger en föryngrad och jämnare hud med fin lyster.

En icke ablativ laser innebär att den inte är lika aggressiv mot huden som en ablativ laser. Skillnaden är att en ablativ laser bränner bort huden och små mikroskopiska hål skapas i huden medan en icke ablativ laser lämnar översta hudlagret helt intakt, därav kortare återhämtningstid och minskad risk för komplikationer.

Skillnaden mellan erbium och koldioxid

Laserljuset absorberas av vätska i eller mellan cellerna och värmer upp vävnaden så mycket att det orsakar en värmeskada och vävnadsvätskan förångas. Med koldioxidlasrar förångas ca. 80 % av vävnadsvätskan vilket medför stora värmeskador i huden. Med Fraxium 1550 Fusion, förångas endast 5-7 % av vätskan vilket innebär lindriga värmeskador. I jämförelse med koldioxidlaser blir behandlingen därmed skonsammare och återhämtningstiden minimeras, medan resultatet bibehålls.

Med Fraxium 1550 Fusion kan man således behandla med mycket mindre smärta och kortare konvalescens.

Vad är fusion?

Med Fraxium 1550 Fusion kan man dels behandla hudens ytligaste lager på låg styrka för snabba resultat, men också arbeta djupare i huden på högre styrka för att få en mer djupgående och långvarig effekt. Nyheten med Fraxium 1550 Fusion är själva fusiontekniken, med vilken man kan behandla med dessa två inställningar samtidigt. Man får alltså både ett snabbt synbart reslutat och ett djupare långvarigt resultat, vid en och samma behandling.

Fördelar med Fraxium Erbiumlaser (Fraktionerad laser)

* Optimala resultat med kort behandlingstid

* Minimal smärta under behandling

* Snabb återhämtningstid, börja arbeta direkt efter behandling

* Kirurgiska ärr i anslutning till implantat kan behandlas utan att implantatet tar skada.

Behandlingsområden med Fraxium 1550 Fusion

* Kirurgiska ärr

* Acneärr

* Solskadad hud

* Slapp hud

* Struktur och linjer

* Hudföryngring

* Ojämn hudton

* Stora porer

* Bristningar

 

Tillbaka till sjukhuset!

imageHej!

Gårdagen var mestadels jobbig, försökte duscha 05.30 innan jobb eftersom jag svettats under natten pga min magvärk. Väl i duschen fick jag blodtrycksfall och blev livrädd !! Bestämde mig för att vara hemma ifrån jobb och åka till sjukan . Nånting är fel i kroppen men jag vet inte vad, men nåt måste göras !

Försökte vila några tim på soffan men det var nästan omöjligt eftersom jag hela tiden väcktes av värken , gick upp och klädde på mig för att sedan cykla till KK på sjukan.Det togs nya prover och jag informerades att vila och ta värktabletter för att invänta provsvar . Hoppas dom ringer på måndag !

Efter mitt långa besök hade tabletterna kickar in och värken avtagit så cyklade till salong kräm för ett möte :-) Läs mera om mötet i nästa inlägg!

Eftermidadagen och kvällen spenderade jag i soffan med alla djur, vilken skitdag!! Vilken smärta!

snippan och snoppen!

image

Ni som är födda på 80 talet minns väl hur biologilektionerna i skolangick till ;) stänk om vi hade hatten video som denhär , så sjukt rolig och så enkel att förstå ! Nä istället hade vi Lena som försökte förklara med diabilder hur ett barn kom till och samtidigt ställde alla killar obekväma frågor som Lena pedagogisk försökte svara på ;-)))

ni måste se denna film! Klicka på länken !

Världens bästa informations video !

Är det dags nu igen?!

 

image

God morgon

Knappt sovit i natt pga värk och när jag duschade imorse ( duschar alltid kvällen innan anrs ) pga min spraytan igår så fick jag kraftigt blodtrycksfall :-(

ska ringa skuten på KK kl 08.00 och höra om jag ska komma dit eller vad jag ska göra :-/ magen står rakt ut och den sjuka värken vägrar att avta, så tråkigt att få problem igen när jag mått bra i lite över en vecka .

vi får se vad dom säger …

 

Första besöket imorgon!

Som jag längtar tills imorgon em då jag äntligen ska få träffa tjejerna på salong kräm i Malmö för en Hudkonsultation ;-)
Dom ska kika på min hy i ansiktet för att sen lägga upp en behandlingsplan.
Flera behandlingar ska göras , jag gissar på 4-6 st och sen har jag nytt face! Hahaha nä inte riktigt men helt ny fin hy utan solskador och ärr, vilket jag ser oerhört mkt fram emot .
Dax att sova , kl ringer 05.30
Natti

Hemsida – Kräm hudvårdssalong i Malmöimage

Mys med bästa!

Hej !
Idag vaknade jag med världens sjukaste magknip som fortfarande sitter i , svårt att äta när man har sån värk :-/
Men som tur är jobbade jag bara till 13.30, sen blev det ica maxi och handla mat och sen ut med loppan .
Har vilat lite nu och värken har faktiskt minskat ;-)
Så nu ska träningsbyxorna på och jag ska ut på en powerwalk med Sudden och loppan i det härliga vädret!soooool!
Så härligt ska det bli och få röra på sig lite .
Sen ska vi käka lite middag , mysa i soffan med kaffe och jag ska fixa med mitt hår ( ljusa upp det) och göra spraytan , underbart!

Puss!

image

Dax för semester!! Äntligen!

image
God kväll finisar!
Förra veckan bestämde jag mig för att resa bort och få tankarna på annat än allt som hänt .
Jag pratade med min vapendragare Frida i telefon och på fredag åker jag till henne i Halmstad ;-) längtar !!!
Ser fram emot en riktig tjejhelg med vin, sushi, smågodis , film , käka ute, powerwalks, skvaller osv .
Finns det nån som känner mig inside out så är det Frida efter ca 17 års vänskap!
Just nu behöver jag miljöombyte , positiv energi och framförallt komma bort ifrån jobbet .

Kommer bli en fantastiskt helg känner jag!image