Bästa brunchen i Malmö !

Vi bjöd syrran på födelsedags brunch idag , och VILKEN BRUNCH DET VAR !!! Omg!

Rosen Bar & Dining, Malmö

Belägen i Renaissance Malmö Hotels lokaler erbjuder Rosen Bar & Dining en skön stämning och kvalitativ mat tillsammans med kreativa och populära drinkar. Bland besökarna syns en stor del hotellgäster som bidrar till den internationella stämningen i loungen, samtidigt som du hittar Malmöbor som är ute efter en afterwork i en av Malmös bästa barer * eller bara något gott att äta.
Under veckan fylls lobbyn och lounge av såväl affärsmöten, trötta fötter som vilas upp efter en dags shoppande som de som tillfälligt vill byta ut kontoret mot en mer färgsprakande miljö. Framåt helgen byts klientelet ut något och in kommer helgnjutarna som vill prova vår Afternoon tea och lördagslunch på lördagar, testa om drinklistan är vad vi verkligen utlovar den att vara eller kanske för att avsluta helgen med vad vi anser vara Malmös bästa brunch.
* Rosen Bar & Dining är enligt White Guide en av Malmös bästa barer
Bättre brunch och med mer lyx finner du inte i Malmö !

Fortsätt läsa

Här finner du dom snyggaste tavlorna!

 *samarbete*

Jag ÄLSKAR prints och ÄLSKAR fotoväggar, enkelt och lätt att göra om , dessutom kan man byta ut bilderna när man vill göra om lite 🙂
Idag vill jag tipsa om trendiga tavlor och sjukt snygga Posters i samarbete med POSTERSTORE.SE! … De har även en massa stilrena ramar! Om ni anger koden candylicious så får ni dessutom 15% rabatt på alla deras snygga posters fram till den 26/9….

Bilder lånade från hemsidan…Bilder från mitt hem kommer under helgen , ska bara rama in dom 🙂 

Fortsätt läsa

Makeover !

Hej finisar

I går släpade jag mig till Helena på Euro SoCap i Malmö för att fixa mitt hår, sååå långt och fint mitt egna hår blivit , helt otroligt !  MEEEEN …. jag vill ha långt hår och tills mitt växt ut ännu mera så blir det tejpextensions 🙂 

Så skonsam metod och man tappar inget hår alls när man sätter om håret, älskar tejphår!

8 nyanser skapade detta svall ….

Fortsätt läsa

Fullständigt utslagen!

Vad hände med veckan? 

I lördags ringde Mattias ( när jag var i Gbg ) och berättade att han och Lennox var sjuka . Så i söndags när jag kom hem gick jag rakt in i bacilldimman och sen dess har jag legat i sängen :-/

I dag var jag ute i stallet en sväng och det var underbart men sen däckade jag i soffan av utmattning . Jag hoppas innerligt att Lennox är piggare imorgon och kan gå till förskolan , dock har han hostat hela nätterna senaste två dagarna så det ser inte så ljust ut 🙁

Så mycket planerat denna helg med start imorgonbitti , håller tummar och tår att vi mår bättre imorgon!!

Puss

Fortsätt läsa

Underbar tjejhelg i Göteborg 

Hej finisar
Jag har tillbringat min helg i Göteborg med Vega och Frida 🙂 SÅ UNDERBART!

Sovmorgon x 2, lång frukost och myst framför tv:n innan vi kommit iväg hemifrån runt lunch både lör och sön 🙂 NOLL stress och inga tider att passa , bara slappat, fikat, ätit pizza och druckit litervis med kaffe !

SÅ LYCKLIG OCH UTVILAD 🙂

Fortsätt läsa

Jag är sjuk men smittar inte!

Hej finisar

Hoppas ni har en skön fredag både ni som jobbat hela veckan och ni som börjar er jobb helg idag 🙂

Själv har jag haft den bästa veckan på mycket mycket länge och mycket tack vare måndagens möte på Viktoriagården . Vi var där hela familjen och pratade och gjorde en plan för kommande  tiden.

Jag har en ju sjukdom som inte syns på utsidan , inget brutet ben, inga utslag och inga andra synliga symtom. Jag är sjuk inuti . Vilket man i vårat samhälle helst inte ska prata om och just därför tänker jag göra det!

Jag har länge anat att något är fel och redan innan Lennox föddes hade jag ångest och psykiskt oro över att få missfall ( igen). Redan DÄR och DÅ skulle jag fått hjälp och kanske hade jag sluppit detta jag genomgår idag ?!

Jag har diagnosen förlossningsdepression och medelsvår depression och kämpar nu med att bli bättre och hitta tillbaka till glädjen i livet .

Ett team bestående av läkare , psykolog , kurator och familjebehandlare hjälper oss och framförallt mig.

Jag kommer besöka victoriagården varje vecka med Lennox och umgås och prata om min ångest  och känslomässiga karusell. Mötet i måndags kändes som att ” hitta hem” och jag längtar redan dit efter helgen 😉 VILKA UNDERBARA MÄNNISKOR ! 


”Till Viktoriagården kommer du som är gravid eller är förälder till barn som är 0 till och med 4 år och som har känslomässiga svårigheter i relationen mellan dig och ditt barn. Svårigheterna kan till exempel bestå av att ditt barn är svårt att förstå sig på, har upplevt svåra händelser eller inte utvecklas som andra barn. Du som förälder kan också uppleva att din egen oro, ångest eller sorgsenhet går ut över ditt barn, att du känner dig otillräcklig som förälder eller att du inte tycker om ditt barn.”
Eftersom jag har en så underbar sambo och pappa till Lennox och en syster som hjälpt oss sen Lennox föddes så har Lennox inget märkt av min depression enligt vad teamet bedömer . Tiden får utvisa helt enkelt men jag känner mer glädje nu både i min relation och i rollen som mamma , jag ser bara framåt nu !

Lennox ca 3 mån

Fortsätt läsa

Massor med ny energi!

Hej finisar!

Sorry för lite uppehåll men mycket har hänt under veckan och jag har vilat lite från sociala medier 😉

Nu har Lennox börjat sin första vecka på förskolan och jag har haft mycket tid för mig själv , vilket jag behöver!

Tre dagar i stallet och en dag på stan, lugn och ro  och tystad . Känner att jag börjar få mer energi nu ….

Fortsätt läsa

Tack alla för ett lyckat kalas !

Vilken dag!

Det slutar regna , solen strålar och temperaturen stiger , sommarkänsla !

Walter, Gustav och Melker med föräldrar kom på kalaset och vi hade en underbar stund tillsammans 🙂

Fantastiskt fina presenter fick Lennox och några av sakerna ( på bilderna ) är från mormor och morfar – farmor och farfar .

VILKET KALAS OCH VILKA FINA VÄNNER !
Fortsätt läsa

Ensam på förskolan

Hej finisar 

I dag var det en stor dag för Lennox då han varit på förskolan själv utan mig eller Mattias. Han blev lämnad 07.30 av Mattias och jag hämtade kl 13.00 🙂

Allt hade gått super och han tom sov en tim efter maten ihop med dom andra barnen i vilorummet !

Så skönt det känns och så stolt man blir att han är glad och trygg på förskolan .

From nästa vecka kommer han går tis-fre ca 5,5 tim /dag. Mjukstart nu i början ..hihihi


Bilden på Lennox som leker skickade förskolan till mig ca 1 tim efter att Lennox kom dit 🙂

Fortsätt läsa

Rullar på som ingenting

Hej finisar

Precis hemkomna från förskolan , inskolningsdag 2. Lekte ute först i ca 1,5 tim i sandlådan efter det lite fruktstund o sång  ( Lennox klarade 1 tim och var sen tvungen att ta en powernap) och sen gick vi in och åt vi lunch.


Lennox plockade själv mat från buffén .. hahaha han tyckte det var så spännande! Han åt lika bra som vanligt och brydde sig inte alls om flera andra barn som var lite ledsna .

Efter maten blev det lite lek innan hemgång. Imorgon ska vi stanna till 14 och vara med och vila efter maten, blir spännande och se vad han tycker om det.


Bild på Lennox förskola ( byggnad 1 av 3 ) , tog den idag när jag promenerade runt i trädgården. 
Generellt är Lennox väldigt ointresserad av mig och var jag är under inskolningen  , han rymmer iväg så fort han kan och hittar på saker själv. Hoppas det håller i sig 🙂

Fortsätt läsa