Det tog över åtta månader!!!

I morse hängde jag med maddis på bodypump ( velat det så länge) och det varimage image så jäkla jobbigt och galet kul!

Kan inte minnas att jag någonsin i mitt liv blivit så svettig av ett träningspass ;-)) Svetten rann så jag halkade när jag skulle göra armhävningar .. Hahaha!! Nu har jag fått mersmak och ska fortsätta köra flera pass där och köpa årskort till hösten 😉 Äntligen har jag hittat en kul träningsform , styrketräning är jag fortfarande inte sugen på och vem vet OM jag någonsin blir det igen .

Sen blev det stranden i Höllviken, underbart är bara förnamnet !

 

 

Vi blir alltid osams !

I går blev det gräsklippning hela morgonen och som vanligt är det nåt som krånglar :-( Jag hann inte klippa 2/3 av gräset innan den dog och det INTE första gången! Jag blir tokig , tankade den fullt men ändå helt död. Jag gav upp ( vi blir alltid osams)och åkte och handlade inför lördagens strandutflykt , sen hem och städa.

Solen stekte SÅ mkt när jag klippte gräset att jag fick huvudvärk och som satt i resten av dagen / kvällen :-(

image image image

 

Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med Erica på terassen , svettigt, mysigt , roligt och avslappnat .

UNDERBAR FREDAG !

 

Dessa lediga dagar har gett mig så mycket nya tankar!

hej igen 😉

Jag har varit ledig tis och onsdag och har städat, njutit av solen , varit ute med loppan , haft hårkund , käkat middag hos Maddis och micha , fikat hos Mattias pappa och mycket mer!

Jag har även suttit en hel del framför datorn och fixat med mail och lite annat , kan inte gå in på detaljer om mina nya planer men snart ska jag berätta mera, jag lovar  :-)) imageFy fasen vad denna ledighet gav mig ny energi och motivation!!

I morgon är det dags för jobb igen men framförallt ska jag träffa min syster för en fika , ska bli sååå mysigt :-)

 

Lite nytt som piffar upp!

 

image image imageJag hade en plan , att under sommaren ta in era färger i hemmet . Det gick inte riktigt som tänkt och jag har helt snöat in på svart och vitt Hahahaha!!!

Snyggt som fasen men inte så somrigt kanske :-) Köpte dom randiga kuddarna och den stora vita , förvaringslådor, badrumsmatta och ljus .

 

vad tycks?