Hösterbjudande hos Luxury Treatments 

Det exklusiva ”boka online” erbjudandet på botox fortsätter:

1250 kr 1 område 

(panna + glabella = 1 område)

1750 kr 2 områden 

1995 kr 3 områden
Fillererbjudande för läppar i oktober:
2000:-/1 ml

(ord pris 3000:-)


Tidsbokning: luxurytreatments.timax.se
Email: katarina.ekstrand@luxurytreatments.se

Behandling görs ej vid infektion/inflammation i kroppen, ej heller vid graviditet/amning

Åldergräns 18 år
LÄNK >> Klicka in på hemsidan

Fortsätt läsa

Beställ dina favoriter idag!

ℰℛℬᎫuⅅᎯℕⅅℰ 

Missa inte chansen att få 20% rabatt när du handlar din favorit på Twistshake.com 

Använd koden : Emiliecandylicious20 när du handlar så dras rabatten i kassan hemsidan hittar du här

Kika även in på @twistshakebaby på instagram och se alla underbara och färgglada produkter som går att mixa och matcha precis som man vill! 

Jag och Lennox älskar svart och turkos 🙂 Vilka gillar du bäst?

Fortsätt läsa

Äntligen fick vi svar 

Efter två timmar hos veterinären 

• röntgen

• tandundersökning 

• kloklippning 

• öronrensning

• vaccination 

Vega har förändringar på sina armbågar ( vilket vi befarade) och kommer nu gå på smärtstillande en tid framöver. Jag kommer följa upp med veterinären varje vecka för att vi ska hitta rätt dosering och sen kommer nya plåtar tas kontinuerligt .

Nu blir det ordentliga promenader , viktigt med jämn motion och ordentlig uppvärmning innan lek. Dessvärre blir det betydligt mindre lek med bollen 🙁

Väntade på att Vega skulle däcka , då fick man gott kaffe av tjejerna 🙂

En sovande vega …

Fortsätt läsa

Helrenovering hos veterinären för vår fina Vega

Nu sitter jag hos veterinären och Vega sover djupt på golvet. Hon har fått lugnande och ska röntgas pga misstänkt ledproblem sen en tid tillbaka. Vi misstänker artros men vi får se vad bilderna visar . Samtidigt ska dom vaccinera , klippa klorna, kolla tandsten och rensa öronen 🙂 Perfekt att fixa allt sånt när hon sover eftersom Vega absolut avskyr att man ” pillar ” på henne..hahaha.
Håll tummarna nu att bilderna är ok !

Fortsätt läsa

Nu vet jag vad som hänt med mitt öga 

Hej finisar 

Det som hände igår med mitt öga var verkligen helt galet, vilken smärta!

Hade jag vetat då vad jag vet nu så hade jag knappast slitit av mina fransar!

Redan när jag igår försökte hitta vad som kommit in i ögat kom det vit ” gegga ” ur ögat och imorse såg jag att det hade det runnit ut massor under natten.

Smärtan avtog under gårdagskvällen men ögat var extremt ömt och svullet. På morgonen hade svullnaden gått ner avsevärt och jag hade ingen värk alls. 

Jag har antagligen haft en vagel på insidan av ögonlocket som sen spruckit , absolut ingen trevlig upplevelse men kan drabba vem som när som helst .

Fortsätt läsa

Slet av mina ögonfransar i ren panik !

I dag ( lördag) på eftermiddagen fick jag nåt i ögat och smärtan var obeskrivlig ! Aldrig hat jag haft så ont tidigsre när jag fått något i ögat . Jag fick total panik och under 1,5 tim kämpade jag med att försöka hitta det som kommit in och skölja ögat vilket gick åt skogen!

Det gjorde så ont att jag knappt kunde öppna ögat och det kändes som grus innanför ögonlocket . Innan helgen gjorde jag påfyllning på mina fransar så dom satt som  berget och det gjorde ont att gno och pilla på dom för mkt. Till slut fick jag dån fruktansvärd panik och SLET av fransarna , gjorde så sjukt ont men jag kunde inte se en annan utväg just då.

Ögat har lugnat ner sig men gör ont fortfarande och är oerhört svullet, ska till salongen på mån och ta bort fransarna på vänster öga, kan ju inte ha fransar på bara ett öga .

Det kommer att ta upp till 2 mån innan mina egna fransar växer ut  , snacka om ångestfyllt!

Fortsätt läsa

Äntligen vänder det – FUCK CANCER

Hej finisar

Som ni märkt har jag inte bloggat mycket om mamma och hennes cancer ( Myelom) då jag inte kunnat känslomässigt. Hela resan känns så otroligt personlig och det är så mycket känslor inblandat.


Jag vill iaf berätta att nu har mamma snart legat inlagd i 1 mån på hematologen och fått sin ( förhoppningsvis) sista cellgiftsbehandling och ett stamcellsbyte . Kroppen har svarat positivt på allt och accepterat dom nya stamcellerna. Mamma har varit allra längst ner på botten ( ordagrant ) och vänt och är sen några dagar tillbaka lite piggare , ÄNTLIGEN! Nu kan vi se framåt och fokusera på att bli bra. En lång jobbig och mycket plågsam resa har passerat och en lika lång resa väntar med rehab. Men är det nån som klarar detta så är det hon !

När vi var hemma i Småland hälsade jag på mamma på sjukhuset medan Lennox fick vänta i cafeterian med syrran . Underbart att få träffa henne såklart men det gjorde så ont att se henne så otroligt dålig. 

Min mamma som gått igenom så mycket i sitt liv , hon som alltid tar hand om alla andra , hon som aldrig tänker på sig själv , hon som är den starkaste person jag känner , hon som är min stora idol och hjälte !

Det blir en tuff tid framöver och allt kommer att ta sin tid men det finns ett ljus i tunneln.

Jag längtar tills mamma får komma hem och känner sig bra igen, längtar tills familjen är tillsammans . Jag vet att det kommer ta lång tid att komma tillbaka men jag håller tummarna att vi kan få fira julen ihop 🙂

Fortsätt läsa

Ingen babysitter för Lennox

Hej finisar ….


Mys i pyjamas innan sjukgymnast 

I dag var vi hos sjukgymnasten då vi blev remitterade av barnläkaren för ca 3 veckor sedan. Lennox var då starkare i ena sidan av nacken och valde då att helst titta / ligga åt höger mestadels.Vi blev då rekommenderade att träffa en sjukgymnast för lite nack och ryggövningar .

Väl där idag såg dom ingenting som var galet och han var lika stark i båda  sidor 🙂 Vi har gjort vårat bästa här hemma och matat han med flaska från vänster sida, vänt på hans säng , flyttat hans babynest osv och det hade gett resultat . Dessutom ligger han mkt på mage här hemma och han jobbar mycket med nacken .

Vi hade planerat att köpa en babysitter i helgen men fick avrådan från att göra det. Små nyfödda ska tydligen undvika babysitter då dom kan bli sittandes i samma vinkel med nacken när dom tar in allt dom ser. Eftersom Lennox ev är lite ojämn i styrka i sin nacke ska han definitivt inte sitta i en babysitter .

Vi blev rekommenderade att ha honom mestadels på mage hemma i vaket tillstånd och mkt på mage i hans babygym så han får träna nacken.

Fortsätt läsa

Skräckens resa – Aldrig mera SJ! 

Hej Jag vet inte var jag ska vända mig för ett reportage om SJ.

Detta måste ut i tidningen över hela landet och vi har även anmält händelsen.

Tisdag 11/10 kl 12.00 skulle vi , jag min nyfödda son, min hund och min syster åka tåg till Malmö från Linköping.

Vi hälsade på vår mamma på sjukhuset i Linköping och valde att ta tåget därifrån .

Vi ställer oss på perrongen kl 12.00 precis där vagn 6 skulle stanna .

Tåget är försenat och ny avgångstid är 12.05, tåget kommer till perrongen 12.04!!

Jag kliver på vagn 6 och kastar in barnvagn och min sons resväska precis innanför dörren medan min syster står kvar med bebis i bilstol , hund och väskor på perrongen. Jag kliver av , greppar min sons bilstol , skötväska och mitt bagage och bakom mig stängs dörrarna !!!! Jag var på tåget i 1 min och min syster står precis utanför redo att gå på!

I ca 30 SEK står tåget med stängda dörrar på perrongen , vi sliter i handtagen och skriker i panik att nån ska hjälpa oss, inget händer. Jag släpper handbagaget och slår med all min kraft på rutan med min knytnäve för att få uppmärksamhet av passagerare samtidigt som jag håller min nyfödda son i andra handen, mitt hjärta slår galet fort och mina tårar sprutar ! 

På tåget är nu hans vagn och resväska med kläder, mat , blöjor och nappar och medicin . Tåget vi skulle åka med börjar rulla och vi springer med en bit samtidigt som vi skriker och bankar på tågets fönster, inget händer och tåget ökar farten och försvinner iväg. Där står vi i den iskalla blåsten med en bebis , en hund och våra väskor , jag gråter så mkt att jag knappt kan se. Kan inte släppa tanken att Lennox kunde varit i vagnen , att han kunde varit på tåget själv och kvar står vi på perrongen! Min puls rusar och jag kan knappt andas , tanken gör mig skräckslagen !

En kvinna ropar att vi ska springa in på Östgötatrafikens kontor och vi greppar våra saker och springer dit , vi möts av en vänthall och långa köer . Vi tränger oss fram till kassan och ber om hjälp men ingen kan kontakta tåget. Dom ber oss ringa SJ men jag kan inte ringa då jag knappt kunde prata , mina tårar forsar ner för kinderna . Vickan ringer och det är 66 personer i kö!! Jag får panik igen och vi beger oss till vänthallen (där SJ haft sitt kontor tidigare men tydligen lagt ner sen 3 år )och springer in på Pressbyrån . Butiken är SJ ombud och säljer biljetter men kan inget mera göra. Dom erbjuder sig att försöka tings SJ kundtjänst och lyckas komma fram , jag får telefonen och berättar vad som hänt till killen på kundtjänst .Han lyckas få kontakt med personalen på tåget som ser vagnen och övervakar den samt låste om Lennox väska . Dom garanterar att överlämna vagn och väska p på perrongen på plats i Malmö till den som kommer och hämtar sakerna.

Min syrra ringer samtidigt vår pappa som släppt av oss på stationen en tim tidigare och nu befinner sig hos mamma på Linköpings sjukhus . Han hämtar upp oss och vi åker hem (10 mil) till Södra vi igen.

Där lånar vi en bil och kör hem 43 mil med dunkande huvudvärk ….

Tack SJ , ni har återigen visat hur värdelösa ni är! Har gått vidare med detta till diverse tidningar , ni kommer inte undan med detta!

Skickat från min iPhone

Fortsätt läsa