Staffan Nordstrand

Häromkvällen mötte jag upp ett gäng blogg-människor vid Scandic Anglais och klev in i en abonnerad buss som tog oss till Victus Medicals lokaler i Kista. EM Event hade arrangemang en kväll som innehöll både allvarliga och angelägna toner såväl som en peppande inspirationsföreläsning.

Huvudperson under kvällen var författaren Staffan Nordstrand. Han vill belysa och verka mot den människohandel som sker i stor omfattning i bl a Asien. Staffan förmedlar lågmält och ödmjukt sitt djupa engagemang för de utsatta och svaga. Han berättar okonstlat om hur verkligheten kan se ut bakom turistfasadens yta. Hans nyfikenhet och engagemang för Thailand och dess invånare har lett fram till ett författarskap, där han, i romanform, presenterar fakta och information om sexhandeln i Thailand och Laos. Jag ser fram emot att läsa hans första bok, Under floden, som vi fick med oss som gåva.

Vi hann även med ett litet pep-talk av Victus-Jessica om hur vi håller motivation och inspiration uppe och en liten uppvisning av Emma (E:et i EM Event). Träffade också Elisabeth som driver en skönhetssalong på Lidingö.

Jag tackar för en trevlig och intressant kväll. /Maria <3

(Några av bilderna har jag lånat av finests fotograf Julia Dansarie. )

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.