En extraordinär Modevisning

Idag var det äntligen dags för den efterlängtade modevisningen. Som vi övat och kämpat för detta! Ett stort tack till Nygårdsanna som fixat detta, tack för att jag fick vara en del av det. 70 meter catwalk, 70 modeller och 70 utställningar i Vallastaden. Bilderna får tala för sig själv!

//Carco

Foto : Alice Nordenhed

Foto : Wendela Antepohl

Här ser ni Raw Fashiom gänget men även min look. Backslick, mjukt, feminint och sött.

VI SKA TILL LONDON

Ja ni hörde rätt, jag och min pojkvän ska till London! Flyg och hotell är bokat och vi åker i November. Åh ska bli så himla kul, blir bara över en helg men ändå!  VI SKA TILL LONDON!

Så nu får ni komma med alla era tips om vad vi kan hitta på och vad vi absolut inte får missa! Självklart blir det att se London eye, Big ben, Slottet och Madame Tussauds. Men bomba med tips på de bästa restaurangerna och saker att hitta på. Kan nämna att vi kommer bo precis intill Hyde Park så nära är alltid bra.

//Carco

Bildkälla

En intensiv torsdag

Denna torsdag har det varit full fart från morgon till kväll. Har skickat on projektansökan, fixat klart skräpundersökningen till datorn, varit i plugget, tvättat och varit på repetition för modevisningen. Full upp!

Imorgon kommer en spännanande nyhet på bloggen så håll utkik!

//Carco

Ett besök på visualiserings centret blev det idag.

Kommande planer

Just nu känner jag att allt bara flyter på precis som jag vill ha det. I skolan går det bra och jag ligger väldigt bra till när det gäller inlämningsuppgifter. På jobbet går det också bra och idag började jag med att ta itu med denna skräpundersökning som jag skall föra över till en databas. Väldigt enkelt men även roligt på samma gång. Få se vad jag tycker när jag kommer till blankett nummer 140. Då kanske jag inte är lika glad. Men det är ett tag kvar till dess.

Nu ikväll har jag planerat lite med mitt ambassadörskap och de projekt som är på gång i höst. Verkar som att allt skall hända i oktober, men det är förståeligt i och med att FN- dagen är i oktober. Nu i början av oktober skall jag ha en föreläsning för en kvinnoförening här i Norrköping och sen i mitten eller slutet av oktober skall jag ända upp till Sundsvall och föreläsa för två skolor och på kvällen ha en öppen föreläsning för Sundsvallsborna. Det ser jag framemot, ska bli hur kul som helst!

Nu tänkte jag fortsätta att jobba lite och sen är det dags för mig att sova.

//Carco

Foto: Svenska FN-förbundet/Robin Strand

Mat är livet

Denna tisdag har det varit full rulle från morgon till kväll. På förmiddagen var det jobbet som gällde och utbildning för hur jag för in resultatet från skräpundersökningen i Centrala statistikbanken. Ska fixa det i helgen! 

Efter jobbet var det plugget och där hade vi lite praktiska övningar med ljus i utatällningar. På bilden nedan har jag och min grupp gestaltat vänskap med två stolar och ljus.
På kvällen var det körövning och sen avslutadr vi kvällen på Taco bar. Min absoluta favorit matkedja. Bästa snabbmats stället! Så gott!

Imorgon är det plugget hela dageb men innan deaa behövs en lång nattssömn.

//Carco

Världens bästa och bara min

Ny vecka och nya möjligheter, ja det är måndag igen. Vill börja med att tacka er alla som screenshottade på snapchat och röstade på mig, tusen tack! Dock räckte det inte till vinst denna gång men det kommer väl flera chanser 😉

Vet ni vad, trots att mitt liv är väldigt fullspäckat känner jag mig inte stressad och detta beror högst troligt på bra planering. Känner att det går som jag vill. Det negativa med att ha mycket på schemat är att jag inte får träffa min underbara pojkvän denna helg och ni skulle bara förstå hur mycket jag saknar honom♥ Det är han som gör mina dagar lite bättre♥

Trots att jag inte träffar honom denna vecka så blir det långhelg tillsammans med honom nästa vecka. Redan på torsdag 28/9 bär det av mot Västerås! Gissa om jag är taggad!

Men  innan dess är det en hel massa plugg och jobb samt en modevisning och körens 5 års fest som står på schemat. Men man kan inte låta bli att tänka och längta efter dom där speciella och helt fantastiska kramarna! Vet ni det finns ingen bättre än min pojkvän, han är helt klart världens bästa och bara min♥ Och ja vissa dagar gör han mig vansinnig men dessa dagar måste också finnas.

//Carco

In och rösta!!!

Först vill jag börja med att tacka er alla som läser min blogg, ni gör verkligen min dag, ni är underbara♥ Ni inspirerar mig till att fortsätta blogga, får verkligen tillbaka något för all den tid jag lägger ner på bloggen♥

Så igår var jag iväg till Linköping för repetition inför modevisningen tillsammans med Nygårdsanna som kommer att vara lördagen den 23/9 i Vallastaden. Ni är hjärtligt välkomna dit! Modevisningen kommer vara något ni sent kommer glömma, en riktig snackis♥

Till det viktiga nu! Jag är med i en liten tävling och har nu gått vidare till Final. 10 personer är i final och tävlingen handlar om att man skall visa upp sitt bästa student hack. för att rösta på mig går ni in på Snapchat  och följer kontot lintek_liu och när dom har accepterat er som vän går ni in och röstar på mitt bidrag som ser ut så här:

 
Priset som man kan vinna är en Huawei honor 9 vilket hade varit så roligt! Må bäste man eller kvinna vinna men rösta gärna på mig 😉  Ni röstar genom att screenshotta bidraget, mitt är bidrag nummer 2!!!!

//Carco

P.s ni måste testa o göra dessa chilicheese hemma, de är himmelskt goda!

Alla med snapchat titta hit!

Ska fatta mig kort, lovar! Nu är det så att jag är med i en snapchat tävling och har möjlighet att vinna honor 9 mobilen vilket skulle vara hur kul som helst. Men jag behöver er hjälp för att vinna!

Gå in och följ snapchat kontot lintek_liu och screenshotta mitt bidrag imorgon! Mitt bidrag kommer nedan:

Snälla rösta!

//Carco

What a night

Vilken kväll det blev trots allt! Denna fredag har jag jobbat samt läst ut boken till monografiuppgiften! Skönt! Resten av kvällen/natten har jag varit på Arbis i och med att jag skulle recensera Ängie som skulle uppträda. Så klockan 22.00 begav jag mig dit för att se henne uppträda. Grejen med denna kväll var att jag gick dit själv, fotografen hade blivit sjuk och ingen visste när hon skulle gå på scenen. Sitta ensam på en nattklubb och vänta lockade inte speciellt mycket.

I och med att jag var där så pass tidigt hade det inte kommit så mycket folk ännu. Såg ett trevligt gäng och gick fram och frågade om jag fick hänga på dem under kvällen. Kan säga så mycket att jag fick några nya vänner denna kväll. Tack för att ni gjorde min kväll så bra!


När Ängie äntligen klev på scenen 01.20 var man väldigt trött men kan säga så mycket att jag hade förväntat mig mer. Mera om det får ni läsa i min recension imorgon 😉

Nu är jag hemma i min säng och skall sova! Imorgon är det andra spännande saker som händer.

//Carco

Sämsta frisören någonsin

Idag hade jag äntligen bokat tid till frisören för att få klippa mig. Mitt hår har vatit oerhört slitet och håret har gått av lite överallt så en klipptid behövdes. 

Gick iväg till frisörsalongen och sitter och väntar i en kvart. Sen kommer en annan frisör fram till mig och säger ” Din frisör är och tatuerar sig ännu så hon ställer in din tid men vi kan boka en ny tid om du vill”. Nej tack, sista gången jag gick dit!

Bara att gå runt i stan och se om någon har drop in och har en ledig tid över. I och med att klockan redan var 16.30 var förhoppningarna inte så stora men jag fick en klipptid till slut. En jätte duktig frisör som även tog ett hårprov för att se vad jag behöver äta mera av för att mitt hår ska bli starkare. Så nu får vi se om hennes tips fungerar.

Imorgon är det jobba som gäller så jag säger tack och godnatt.

//Carco