Teaser

Har inte känts ett dugg konstigt att inte blogga. Rätt skönt att ha privacy faktiskt, även om det hänt en del roliga grejer som jag normalt skulle vilja skriva om.

Men idag köpte jag ett par sjukt snygga örhängen och då, helt plötsligt, ville jag in här direkt och visa. Men det ska jag inte, bara berätta, att idag köpte jag snyggaste örhängena. Punkt och slut som Gurkan skulle säga.

Håller hårt i tummarna

Idag var det ju som sagt dags för visning. Egentligen skulle jag inte ens behöva se lägenheten för att tacka ja, bara den går att bo i liksom. Och det gjorde den ju! Kanske inte världens fräschaste lägenhet men den går helt klart att leva i. Så nu är det bara att hålla tummarna. Det var jag och tre andra som var på visningen och alla skulle tacka ja, så det beror på vem som stått längst i kön. Hoppas mina 1 år och 8 månader räcker! Hoppas, hoppas, hoppas!

Var och besökte Jonnys syster hemma hos henne innan också, som bodde precis brevid. Och efter tog vi en promenix till Jonnys kompis som också bor alldeles i närheten. Trevlig dag! : )

Angry birds!

Jonny har ju skaffat sig en androidmobil och jag har blivit helt besatt av angry birds. Det är roligt hur man tycker att det är så konstigt att saker blir populära och sen när man provar så fastnar man själv.

Vilodagen?

Och jag bara hostar och hostar. Drygt som in i…. Mår väl helt okej annars iaf.

Och ikväll är det personalfest med Cherry! Sen är det restaurangfesten också men det ska jag inte med på. Ska dricka två cider ändå hade jag tänkt mig, jag slår på stort ; )