Dansa & Pausa

Tog en lång och frisk promenad efter jobbet. Behövde rensa bort allt i ”hårddisken” och medans jag gick där i mina funderingar kom jag fram till att jag pausar bloggen en tid, behöver det just nu. Vem vet, jag kanske är igång igen fortare än blixten 😉

Tack vare bloggen har jag fått kontakt med många fina människor och vänner och några har jag också träffat IRL. Jag svarar på mail

carson@live.se

finns på Instagram  carinasvard

 

Ha det gott

 

 

 

Gråt & tandagnisslan

Jag känner mig lite uppgiven. Har fått sådan smärta i vänster axel/skuldra/lats. Kände igår morse när jag öppnade köksskåpet att det inte var som det skulle och sedan eskalerade det under dagen. Tillslut fick jag upp armen till midjehöjd. Nu inser jag vad viktiga armarna är i dagliga livet. Kan ju inte klä mig ordentligt ens.

Åkte trots det till gymet eftersom jag bokat med Martin. Han är ju en klippa som tryckte på ömma punkter och tillfälligt löste upp smärtan. Det blev ett benpass trots allt men var tyvärr väldigt begränsad ändå. Tillslut kom tårarna, och jag kunde inte hejda mig.

Det blev ingen spinning heller, även om man inte cyklar med armarna så använder man dom ganska friskt ändå.

Blev alltså en tidig hemfärd och efter middagen var jag helt slut. Lade mig på golvet med en tennisboll under ryggfilén. Lättade upp ngt.

 

 

 

Stått på huvvet

Vaknade och kände mig sned och knasig. Känns som om jag stått på huvudet i natt minst sagt. Har i alla fall sovit hårt och nog hade man kunnat dundra in med en långtradare utan att jag märkt det.

Hittade en gammal ”goding”. texten är för rolig – låter som om att de sjunger ”tappat huvvet”

😉  :))

Ny diet

Ja inte för mig , men för Myran. Veterinärbesöket gick kanon och hon var jätteglad över att komma hem igen :). Nu blir det successivt ny mat, Urinary fr Specific. Risken för återfall är stor tyvärr. En sak är klar och det är att inte lämna ngt åt slumpen. Nu är kosten jätteviktig.

Här sover hon djupt

Gått i ett

Spärrade telefonen för samtal idag. Hade grymt mkt att göra och blev precis klar i tid. Man hinner alltid men det hade inte gått om jag inte stänger in mig och visar att jag behöver lugn o ro och minimalt spring:).
Skönt nu är det här månadsbokslutet historia.

Tränade på jobbet ikväll. Sparade därmed en timme på det. Körde ett ryggpass med Stålis och hon fick ett par aha upplevelser. Kul att man kan komma med bra tips. Jag är hårt drillad av Martin när det gäller rätt teknik i första hand innan man slänger på vikter så man storknar.
Cyklade på tantcykeln efteråt men den var bra för både rumpan och magen kände jag.

R.I.P

igår gick en kollega bort efter en tids sjukdom. Han har varit sjukskriven länge, men nu i sommar var han upp på avdelningen och fikade och skämtade som förr och han tände nog ett hopp hos oss alla att han kanske skulle klara kräftan som ändå tillslut tog hans liv. Det har gått väldigt fort på slutet.  Svårt att förstå och svårt att ta in. Vi har haft så himla kul på jobbet och löst många konstiga saker. Det som slår mig var att han hade verkligen talets gåva och kunde snacka omkull vem som helst.

Mina tankar går till hans barn och fina hustru.

 

R.I.P Björn

 

 

 

Tratt av

Plockade av henne tratten i morse eftersom den inte fyller ngn funktion längre. I morrn är det besiktning hos veterinären och förhoppningsvis inga mer restriktioner om höga höjder och bus.

Här ligger hon och myser på mina prydnadskuddar lycklig över att slippa tratt och kli-ig päls.