Let me take a selfie

Idag blir det jobb som fredagkväll vilket jag inte har något emot. I morgon jobb och sedan ska jag på kräftskiva, som jag längtat! Sedan får vi se vad kvällen erbjuder, ska iaf dansa hejdå till Josse som åker utomlands den jäveln i en veacka.

Ha en bra helg, puss.

Albin Mayers

Bra spontan kväll igår.
Började med jobb och på morgonen kände jag mig inte alls pigg, lite havt ont i halsen så bestämde mig för att bara ta det lungt på kvällen.
Sedan mådde jag bättre på jobbet och tänkte..ett glas gör ju ingenting…Åkte till min kompis och tog ett glas, två glas…ah ni vet hur det är. Lite gitarr och gött häng bara.
Sedan fick vi vta att Albin Mayers spelade på Husaren och det ä typ sista rycket på husaren nu innan det bli för kallt så vi tog cykeln och såskjutsae jag på Rasmus ner till stan:) Fick beröm för hur bra jag va på att skjutsa på cykel men är ju ett Mariestadsbarn liksom klart man kan cykla.

Men bra spontan kväll. och gött med tid att göra i ordning mig denna gången, inte 15 min som sist. Så blev en förlängnig av håret och lockar.

  

Kan va den sista utgången med kjol, sorligt.
      

Örebro fredag

Idag har jag varit i Örebro, glömde att få med mina Nike skor hem:( men tur det finns massa på Zalando.
Älskar Nike, bästa och snyggaste sportskorna gör dom<3

Fick med mig vattnflaskor och en fin hösttröja hem iaf. Inte så kul att shoppa lägre, känns som inget sitter så bra så då får träningen gå före shoppingen.
     

Träna tills dina ben är som spagetti

Mina fötter alltså, dom läker aldrig. men plåstrade om dom med kärlek idag och tränade iaf 45min.
Svettades som en idiot och mitt ansikte kunde man typ steka på när jag va klar.

I morgon blir det tidig träning, laga lite god mat och sedan iväg för jobb.
Mitt största område som måste tränas nu är mina armar. Men jag tycker det är så asfult med biffiga armar på tjejer och jag vet inte hur jag ska träna dom smala. Fungerade på boxningen men Josephine jobbar så dumma tider så kan inte boxas med henne längre. buhu.

Kämpa kämpa

because i´m happy

Materiell kärlek när den är på topp.

Jag kan medje att jag ogillade Caolina Gynning till en början, har svårt för gapiga tjejer som vill ta all uppmärksahet.
Men sedan ändrades bilden av henne. Varför? jo för jag är så sjukt avis på hennes kreativa tänkade och drivet i henne. Hon är smart och har världens finaste familj, snygg kille och fina barn plus framgångsrik. Hur grymt är inte de?

Och jag bara älskar rödvinsglasen och vitvinsgasen! budskapen i broschuren om alla målningar på vinglasen är grymma.

Nu jag ett rödvinglas (mind control), snart 2 (she´s the one) och så lovade mamma mig att köpa ett kuddöverdrag när hon går förbi NK

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset