Event med Emevent!

I torsdags åkte jag på ett spontant event tillsammans med Emevent och bloggare och andra trevliga ansikten man stötte på. Som sagt jag var icke förberedd och åkte direkt från arbetet till stan där en buss väntade på oss som skulle ta oss vidare till Kista, vi skulle till Victus medical. Mötes av ett trevligt välkomnande och tilltugg och dryck som var upp dukat i thailändsk inspiration, som fick en att längta tillbaka till värmen och underbara maten.

Författaren Staffan Nordstrand pratade om sina verklighetsbaserade böcker om barnprostitution, trafficking och droger i Thailand. Detta är ett väldigt viktigt ämna som bör uppmärksam mer och att man faktiskt pratar mer om det i skolor och i vårt samhälle. Många vet inte hur illa dessa barn, kvinnor, lever och bakom ”kulisserna” förkommer det ännu värre saker än det vi får se av alla bar tjejer som finns i Thailand eller andra länder som ex. Filippinerna. Fick en bok som jag definitivt tycker nu ska läsa finns bild på vad sen heter och ser ut.

Man fick mingla och träffa på nya och kända ansikten som vanligt, de hade även än föreläsning hur man ska kunna hålla sitt nyårslöfte och victus erbjöd att att boka upp refilling där det behövdes, jag behöver verkligen fylla läpparna haha ”ironi”. Men jag tackar Emevent för ett väl anordnat event och tusen tack för att jag fick komma och tack alla fina människor jag stötte på.

Bilder från eventet och lånade från finest.se imageimageimageimageimageimageimageimageimage

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.