GELATO

Posted in Paris Tips
 
 
Jag frågade min italienska kollega om var man kan hitta riktigt god gelato i Paris. Enligt henne fanns det bara ett ställe, och det heter Pozzetto. Förra helgen drog jag med Natalie och Linnea dit. Det var den godaste italienska glassen jag smakat i Paris. Kanske för att det faktiskt är italienare som driver stället. Man väljer en storlek på struten eller bägaren, sedan får du tar så många olika smaker du vill. Dit kommer jag gå igen!
 
Nu ska jag ta helg och njuta av sommarvärmen som äntligen kommit till Paris. Det är helt underbart ute! I morgon åker jag till Reims. Det ska bli skönt att komma från stan lite, även om det bara är över en natt.
 
 
Du hittar Pozzetto i Marais på 39 rue du Roi du Sicile. Närmsta metro är Hotel de Ville.
 
 
 

11 Comments

 1. När jag var i Paris senast gick jag och en kompis runt i Marais och såg ett glasställe med så mycket folk utanför. Då var det alltså det! Det var den längsta kön jag någonsin sett 🙂

 2. Tilde says:

  Åh, va gott!!:)

 3. Anonymous says:

  Ska till Paris i sommar, kanske något att gå förbi! 😀

 4. Madeleine says:

  Så gott!!:)

  Sidan heter: http://www.country-dreams.se/ – aldrig hört talas om den tidigare! Läste om deras leveransvillkor tidigare idag och såg att de skickar nationellt. Var inte så dyrt vill jag minnas och kanske värt för att få dem snabbt? De har massa olika märken (typ odd molly och det stuket) som var riktigt bra rabatter. Jag är sugen på ett par primeboots!

  Hoppas värmen håller i sig. Vi hade riktigt fint idag! Kram

 5. Men herre vad gott det där såg ut!

 6. nasha says:

  Gelato är bäst och känns just väldigt mycket Italien/frankrike. Jag hittade en riktigt bra glassbar här i GBG igår och smakade Champagne sorbet! Man vill bara gå tillbaka tills man har smakat allt. 🙂

 7. Elin says:

  åh va det där såg smarrigt ut!

 8. Elaine says:

  Åh vill smaka italiensk glass! 🙂

 9. Anonymous says:

  Nej, vad det ser gott ut!

 10. Ida says:

  Alltså gelato är ju bara för gott!

 11. Sofia says:

  Mums! Det ska jag nog unna mig idag när solen äntligen skiner =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.