En dag när jag var ledig från jobbet

Posted in Cape Town Life

IMG_0046 (1)

Jag tog en liten paus från bloggen i några dagar. Det behövdes kan jag tala om. Utöver det har jag haft mig en funderare över både det ena och det andra. Det är många tankar som snurrar i huvudet just nu och framförallt har jag insett att vissa människor förtjänar inte min energi. Det har tagit 32 år för mig att inse det. På riktigt. För första gången på länge känner jag att andras ord och negativa åsikter rinner av mig i stället för att etsa sig fast som en igel. Så många människor har sagt till mig: “varför ska du bry dig?”. Det är inte så att jag är känslokall men jag känner inte längre att jag måste vara alla till lags. Allra minst de som inte känner mig men som ändå skapar sig en felaktig bild av hur jag är.

Med det sagt så är det dags för mig att börja njuta av min helg. Jag drog iväg på en lång promenad efter jobbet och nu ska jag alldeles strax iväg för att äta sushi med en kompis.

Först lite bilder från i tisdags när jag tog ledigt för en heldag med Anna samt hennes pojkvän och syster. Vi var i Kalk Bay, sedan körde vi via Simon’s Town ner till Cape Point och Cape of Good Hope. Förutom att jag var helt slut på grund av sömnbrist natten innan så var det en så himla mysig dag. Ett perfekt avslut på Annas tid i Kapstaden. Igår reste hon bort till östkusten innan hon slutligen åker hem till Tyskland. Jag saknar henne redan.

Nu måste jag skynda mig. Jag är såklart sen som vanligt!

 

IMG_0018 IMG_0086 IMG_0040 IMG_0035 IMG_0054 IMG_0110 IMG_0132 IMG_0077 IMG_0142 (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.