Layover in Dubai

Posted in C'est la vie, Travels

IMG_1149 IMG_1138 IMG_1159

Ett snabbt hej från Dubais flygplats. Jag lyfte från Kapstaden igår kväll och landade här 05.30 lokal tid. Då var klockan halv fyra på morgonen för min del. Nu åker jag tillbaka till normal tidszon. Världigt förvirrande. Kommer jag bli jetlagged? Känner mig otroligt trött och mår lite sisådär efter flygresa, lite sömn och inte så nyttig mat. Drack en äcklig kaffe också som inte gjorde saken bättre. Nu ska vi strax på planet här och sen landar jag i Kppenhamn kl 13. Längtar efter en dusch just nu! Gotta go innan de ropar ut mitt namn, haha. Alltid sist på…

Hoppas att ni mår bra?! Hörs från Sverige <3

3 Comments

 1. Helen Hallberg says:

  You really get around. I envy you.

 2. Anna says:

  vad mysigt med påskfirande på hemmaplan! vad ser du mest fram emot? Och vad kommer du sakna mest? Hoppas resan går bra!

  1. christinestories says:

   Värmen, på båda frågorna 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.