Things I look forward to right now

Posted in Things I like

För att inte den här bloggen ska sjunka ner i ett hål av pessimism så tänkte jag svara på Annas fråga som löd:

Vad ser du mest fram emot? 

Visst att det ska bli kallt hela helgen och att hemkomsten från Sydafrika är lite tuff, men det finns ju bra saker också här i livet. Sådant som peppar och gör mig glad.

För det första så ser jag fram emot att pussa på mina brorsbarn i morgon. Världens gölligaste snorungar liksom!

IMG_7358IMG_3879

I morgon blir det påskfirande med familjen och jag ska följa upp på traditionen jag startade förra året: gömma en massa ägg och sedan är det krig om vem som får flest. Det var sjukt kul förra året, haha!

 

En annan sak är att börja träna igen med Stina. Bara överhuvudtaget att få hänga med den här människan igen. En av mina absoluta favoriter! <3

IMG_6084

 

Nästa vecka tänkte jag ta mig tid att åka över till Köpenhamn och samla några vänner för ett glas/middag. Förhoppningsvis blir det av!

IMG_5480

Sedan ser jag fram emot att åka ner till södra Frankrike igen för bröllop. Älskar det landet!

IMG_4368

 

Dessutom åker jag en dag tidigare till Nice och har bokat in mig på ett så himla mysigt hotell. Kolla bara trädgården. Jag landar kl 12 och sedan har jag ett dygn i Nice innan jag möter upp de andra gästerna och åker i transfer till St Maxime nästa dag.

piscine-windsorjardin-tropical1Source: Hôtel Windsor

 

Efter det åker jag till Paris och det ser jag såklart också fram emot. Där ska jag strosa runt med min kamera, dricka café crèmes på uteserveringar, mysa med mina vänner och framförallt få träffa två stycken söta bebisar.

IMG_4157

Pariiii…!

 

När jag kommer hem har min hyresgäst flyttat ut ur min lägenhet, och då flyttar jag in i mitt hem igen. Längtar! Så tacksam för det just nu.

IMG_6837

Kanske dags att investera i en modern TV också? Kan vara smidigt att kunna se på Netflix från soffan.

 

IMG_7429

I maj kommer den här snyggingen hem från en lång resa också. Ni som följt med sedan innan vet kanske att jag träffade Louise tack vare att mamma och hon började prata utanför Espresso House. Det visade sig nämligen att hon hade bott i Kapstaden i ett år. En ny kompis att hänga med OCH någon att prata med om Sydafrika. Så himla bra!

 

Andra saker jag ser fram emot mycket just nu är…

IMG_3417

Att fika utomhus omgiven av blomstrande buskar och träd.

 

IMG_3538

… kaffeglassen från Picard!

 

Cafe-Dornonville-Barba-LoungeSource: Café Dornonville

… fika på Madde och Johans café som öppnade sina portar i vintras. Där kan man ju lätt sitta och blogga litta granna! Förhoppningsvis MED Madde. Fast utan dator då. Bara dricka kaffe och prata skit med ännu en favoritperson.

 

Vad ser DU mest fram emot just nu?

 

8 Comments

 1. teruko says:

  Närmast ser jag fram emot kvällen påskmiddag med vänner här hos oss. Lammsteken väntar på mina insatser… Lite senare i veckan väntar vi besök av en kompis , som bor i Cannes men är i Sverige på besök för första gången på tre år. Kul, saknar henne mycket!
  Ser också fram emot – med skräckblandad förtjusning – att vara djurvakt åt sonens familj två veckor i sommar när de åker till Spanien. Två katter och en överpigg Jack Russel…
  (Givetvis ser jag också fram emot våra stundande resor: Kroatien i maj, Paris i juli och Marocko i oktober. Men dem har jag ju redan tjatat om 😉 )

  1. christinestories says:

   Ja men sådant får man tjata lite extra om 🙂 Låter som att ni kommer ha fullt upp med trevligheter!

 2. Skulle vilja”gilla” föregående kommentarer! 🙂 Borde finnas en sån knapp.
  Ser fram emot att mina föräldrar kommer och hälsar på i maj. Ser litegrann fram emot att återgå till rutinerna i Toulouse på tisdag, men annars har det varit skönt med påsklov vid havet. Och så en förändring i juli, eller i juni… Man vet aldrig när det händer. 🙂 Glad påsk!!

  1. christinestories says:

   Haha, vi får skicka en request till WordPress hel enkelt! 😉
   Det låter spännande med den där förändringen! Glad Påsk!

 3. Anna says:

  Jag ser fram emot och längtar efter att vi snart ska bli klara med våra renoveringar så vi kan flytta in ordentligt i vårt hus och börja LEVA lite! Då ska jag njuta av våren, dricka te i trädgården och sniffa på alla blommor som slår ut och avlöser varandra, knipsa av gräslök och lägga det på allt jag tänker äta. Jag ser till och med fram emot det där tomrummet som brukar infinna sig efter en intensiv period, då man inte vet vad man ska göra med tiden för att den varit så fullproppad tidigare och nu bara är helt.. tom. Tom och fri och härlig! Jag ska njuta 🙂
  Jag tycker du verkar ha många härliga saker att se fram emot också! Massa kramar! <3

  1. christinestories says:

   Jaa, vad kul! Du får det att låta så himla mysigt och idylliskt <3 Njut för fulla muggar när du väl kommit till målet! Kram!

 4. Frida says:

  Peppigt och underbart inlägg! Och du, välkommen hem 🙂

  Det jag mest ser fram emot nu är att jag för första gången i mitt liv har semester i sommar, alltså första året som anställd på riktigt och inte behöver sommarjobba. Vuxenpoäng där 😉

  1. christinestories says:

   Tack! Åh vad härligt. Det förstår jag att du ser fram emot 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.