En oproduktiv tisdag

Posted in C'est la vie

IMG_1203Det går inte att befinna sig på svensk mark i nästan en vecka utan att äta tacos.

Jag hade tänkt vara produktiv idag och få en massa jobb gjort, men det blev inte så. I stället drog jag bort till Malmö Saluhall där jag höll Jocke sällskap medan han åt lunch. Själv hade jag ätit en sen frukost så jag nöjde mig med kaffe. Vi körde en snabbresumé av vad som hänt i våra liv de senaste fem månaderna och jag tog mig även en tur runt i saluhallen som jag inte hann se innan jag åkte i november. Efter en timme var han tvungen att kila vidare på ett möte så jag cyklade bort till Länsförsäkringar och avbröt min utlandsförsäkring. Jag betalade för ett år, men eftersom att jag kommer hem tidigare så får jag tillbaka pengar. Hej och hå, snart får jag tillbaka 2000 spänn. Det kommer sitta fint på bankkontot!

Efter det cyklade jag runt i snöstormen för att försöka få tag på ett par byxor som jag hade kärat ner mig i. Åh de är så fina, och kostade inte alls mycket. Om det bara kan bli vår på riktigt snart. Tur att jag ska åka ner till Frankrike om 9 dagar. Där lär jag få bättre användning för dem. Solen kom förresten fram igen efter ett tag så jag satt en stund på en bänk i Folkets Park och sög in alla D-vitaminer jag kunde komma åt, och sedan cyklade jag hem och fixade lite rester till lunch.

Syrran är på väg hem från skolan i Köpenhamn och jag tänkte ta tillfället i akt att städa undan lite här för lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Både jag och syrran är ganska röriga av oss så vi ser knappt hur skitigt det är, men ikväll kommer Julias pojkvän Henry hem från England och jag tror inte att han uppskattar att komma hem till en svinstia.

2 Comments

  1. Tina says:

    Oh, blev nyfiken på byxorna :-).
    Längtar också efter vår och värme. Var i Paris för två veckor sedan och vädret där var helt underbart.

    1. christinestories says:

      Åh vad underbart! Paris är så fint på våren 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.