Another blog I created

Posted in C'est la vie

IMG_1218

Berättade jag om hemsidan jag gjorde för mitt förra jobb? Den hann bli klar, men jag fick aldrig någon chans att berätta om den innan jag sa upp mig. Jag fick lite hjälp med själva strukturen och några plugins eftersom att jag inte har avancerade kunskaper i WordPress, men det mesta är gjort av mig. Det skulle från början varit en volontärblogg, men min chef tyckte att den skulle göras till en hemsida i stället.

Jag hade tre inlägg som jag lovade att fixa innan jag lämnar detta jobbet bakom mig och de är jag snart klar med. Vidare motivationen finns där att göra detta när jag redan sagt upp mig, återvänt till Sverige och egentligen borde lägga min tid till att söka nytt jobb kan ju ifrågasättas, men jag gör det lite för min egen skull också. Detta var mitt projekt och jag vill inte lämna det ofärdigt. Inläggen är delvis skrivna av mig och många av bilderna är också mina.

För den som är intresserad så hittas sidan här →  exploresaa.se

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.