My motivation

Posted in C'est la vie, Paris

IMG_6650 IMG_6530

Jag känner lite som att jag är överallt och ingenstans just nu. Jag har en milslång lista som jag måste checka av denna veckan, samtidigt känner jag mig så ostrukturerad och velig. När en kompis föreslog att ses för en kaffe i solen i förmiddags så fick jag verkligen ta till självdisciplinen för att tacka nej till erbjudandet. Tvättstugan är bokad hela dagen och jag har så himla mycket tvätt för när jag packade upp min ena ena resväska upptäckte jag att nästan alla kläder stank cigarettrök. Lagom kul att tvätta om nytvättade kläder. Plus att jag inte fått någonting gjort ännu idag, inspirationen lyser med sin frånvaro, fyra finnar har ploppat upp i ansiktet och så känner jag mig lite smådeppig för att jag saknar Kapstaden. Orka vara kvinna ibland när man får en existentiell kris och känner sig ful bara för att det råkar vara mens-veckan?

Så för att ge mig själv en morot värd att kämpa lite extra för, så försöker jag tänka på att jag om ett par veckor faktiskt kommer befinna mig i staden med stort S. Efter bröllopet tar jag nämligen plåtfågeln upp till Paris. Här är två bilder därifrån som jag tog i maj 2012. Den ena är över Avenue de Clichy, där jag bodde då. Den andra är från mitt favorit-boulangerie i Batignolles. Just för att de har en uteservering där man kan sitta i eftermiddagssolen och lapa D-vitamin. Att sitta på la terrasse och titta på folk under ett vårblommigt träd kan ju vara det bästa som finns.

Nu ska jag cykla bort till ICA och köpa mer tvättmedel. Lite sol kanske kan ge energi, och den där fikan i solen blev uppskjuten tills i eftermiddag.

2 Comments

  1. Härligt att ha en Paris-resa att se fram emot!

    1. christinestories says:

      Ja verkligen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.