Clean

Posted in C'est la vie

IMG_2538 IMG_2539

Jag har haft en riktig fixardag. Storstädat hela lägenheten, satt ihop en hylla till duschen som jag köpte på IKEA för några veckor sedan (prokrastinera är tydligen min grej men det måste det bli ändring på), tvättat mattor, ringt några samtal, organiserat i badrumsskåpet, burit ner lådor och väskor till förrådet samt mailat en årsmöte-kallelse till en fellow styrelseledamot. Jag hann dessutom även träna och handla. Det är så skönt att ha fått det gjort så att jag kan ägna mig åt helt andra viktigare saker i morgon utan att känna stress över min stökiga lägenhet. Nu står en paj i ugnen, eller fransk quiche är det egentligen med recept från min fd svärmor. Jag har ingen aning om den blir bra för jag tror att jag klantade till det med ingredienserna. Jag är inte så bra på det här med att följa recept utan brukar mest improvisera när jag lagar mat. Tyvärr går det inte alltid så bra att freestyla med just pajer.

Nu ska jag ta en dusch och bädda sängen med nya lakan medan pajen fortfarande gräddas i ugnen. Jag älskar den där känslan av att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng. Efter den här produktiva dagen förtjänar jag att mysa ner mig under täcket och titta på någon mysig serie.

2 Comments

  1. Känslan efter en sån dag är SÅ HÄRLIG och värd det!! 🙂 Bra jobbat.

    1. christinestories says:

      Ja så sant 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.