I never finish anythi…

Posted in Inspiration

IMG_2091 IMG_2095

Jag är väldigt bra på att köpa en massa anteckningsblock som jag börjar skriva i och sedan tröttnar på. Vilket är ett helt meningslöst slöseri när det ibland är dyrgripar i fina omslag. Nu har jag däremot hittat ett block som kommer motivera mig att fortsätta använda det till sista oskrivna bladet, som dessutom kostar lika mycket som en cappuccino. Det kommer från Lagerhaus och finnes HÄR. Det går inte att gå in i den butiken utan att vilja köpa någon liten (eller stor) pryl.

Datorfodralet köpte jag på FNAC när jag var i Paris. Jag kan tipsa om att gå dit vid ett besök i Frankrike (finns i de flesta städer) för de har verkligen allt inom foto, datorer, böcker och tillbehör. Särskilt om du är i Paris under rean i juli eller januari. DÅ kan du verkligen fynda. I Paris finns det butiker bland annat på Champs Elysées, vid St Lazare, i Les Halles och på avenue des Ternes.

 

IMG_1437Den här boken har blivit min dagbok där jag skriver ner alla de där tankarna som flyger omkring som ett virrvarr i mitt huvud. Dessutom kan man skriva till datum och då känns det ju ännu mer som en dagbok. Att den ger lite härlig semester-på-en-paradisö-känsla gör det hela ännu bättre. Även den är från Lagerhaus. Du hittar den HÄR.

 

Jag är lite seg idag men det är som bekant fredag. Jag tänkte försöka få några grejer gjorda inom de närmsta timmarna för senare i eftermiddag ska jag iväg på någonting festligt.

 

Inlägget innehåller adlinks.

2 Comments

  1. ISA says:

    haha älskar det där blocket! plågsam igenkänning 😉 Jag svarade på din fina kommentar hos mig! Men som en sammanfattning: kan du inte höra av dig nästa gång du ska hit upp? FIKA ÄR ETT MÅSTE!

    1. christinestories says:

      Jo såklart jag gör! Tyvärr ser det inte ut att bli någon resa till Stockholm den närmsta framtiden. Men man vet ju aldrig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.