Årets fest

Posted in Fun stuff

DSC_4317

Igår drog jag med mig Louise på Invigningsfesten som Media Evolution Center bjuder in till varje år i juni. Under kvällen öppnar alla företag upp för besök och det serveras gratis (vi kan nog alla vara överens om att gratis är gott?) mat, snacks och dryck lite överallt på alla tre våningsplanen.

I början av kvällen kände jag mig inte peppad alls. För mycket folk, inte sugen på att mingla, lite trött på grund av det dåliga vädret… Sedan fick vi ett frikort för gratis yoga, ett glas vin och mjukglass (detta var för övrigt den enda bilden jag lyckades knäppa av och det känns ju mer som ett barnkalas än en fest, men jag lovar att det var så mycket mer än mjukglass). Då började det vända. Troligtvis var det bara en liten salongsberusning och sockerkick som behövdes, hehe. Kanske hade det att göra med min härliga +1 också, samt att vi träffade på så många härliga människor som vi hängde med under kvällen. Både gamla vänner och nya bekanta. Jag sprang in i personer jag inte har sett röken av på sådär 7-8 år till exempel. Efter ett tag så kändes det nästan som att ALLA var där. Fast så är det också årets stora medie- och kulturfest i Malmö. Det är synd att sådana här roliga event händer så sällan i Malmö.

Jag åkte inte hem så sent igår men sov dåligt i natt, och med kombination av alkoholen så är jag lite seg idag. Jag vaknade först ganska tidigt och sedan somnade jag om och sov några timmar till. Nu har jag ätit en sen brunch och funderar över vad jag ska göra av min dag. Problemet med att vara en spontan person som inte gillar att boka upp sina helger är att jag lever i ett land där de flesta bokar sina helger två veckor i förväg och för att inte tala om att 95% av min umgängeskrets har man/pojkvän/Tinder-dejter som de myyyser med på helgen (vad ska det vara nödvändigt för?!). Det är fint väder så jag tror att jag laddar ner några podcasts, tar med mig min bok och min stulna Turkish Airlines-filt och cyklar bort till närmsta vattenkälla. Jag behöver frisk lust, sol i ansiktet och en kaffe. Basic needs.

Hoppas att ni njuter av er lördag!

2 Comments

  1. Haha, känner igen den där krocken med att alla bokar upp sina liv vs. totalt i sista minuten. I början när jag kom hit var jag så förvirrad haha, ingen ville ju bestämma något?! Nu har jag helt gått över till den sydeuropeiska livsstilen och kör spontant till 100%.

    Hoppas du haft en fin helg!

    1. christinestories says:

      Hahaha ja exakt så! Var likadan i Paris och när jag flyttade hem därifrån hade jag aldrig något att göra på helgen. Plus att mina danska kollegor ALLTID var uppbokade en månad i förväg. Fattar nästan inte hur man kan njuta av livet på det viset 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.