Après workout

Posted in Health & Fitness

IMG_2866 IMG_2868 IMG_2867

Jag fick feeling och drog ut på en springtur. Efter gårdagens ledsamma regnväder så tittade solen fram denna tisdag den 4 juli vilket kändes som det perfekta tillfället för en löptur. Egentligen tycker jag inte att det är jättekul att springa men jag märker att det påverkar mig positivt så jag försöker göra det när jag får lust, och skippar den där “tvångs-löpturen”. Jag körde även lite träningsövningar på min yogamatta (som tyvärr inte används så ofta som den förtjänar) så nu känner jag verkligen hur musklerna växt några millimeter. Det kan vara mjölksyran som känns också men jag väljer ändå att tro på det första.

Här sitter jag och är alldeles rödflammig i ansiktet. Detta är the story of my life. Jag blir alltid röd som en tomat när jag tränar men även när det är väldigt varmt eller kallt ute. Jag rodnar inte så lätt av att jag blir generad (det är inte så mycket som generar mig, hehe), men det händer det med. Shortsen köpte jag förresten på rean i Adidas-butiken på Waterfront i Kapstaden. Eftersom att säsongerna är omvända så reades alla sommarkläder ut i januari. Plus att kollektionerna då är en säsong efter butikerna i Europa. Så om du åker dit i på hösten/vintern så kan du fynda alla de där plaggen som du missade i våras på H&M eller Zara. Kanske till och med på rea! #konsumtionshets

3 Comments

 1. ISA says:

  skrev du just “fick feeling och drog ut på löptur”?? Varför händer det aldrig mig? 😉

  1. christinestories says:

   Haha, ja! Jag vet inte vad som var mest otippat; att jag skrev “fick feeling” eller att jag drog ut och löptränade? 😉

 2. Ellinor says:

  Härligt! Bästa träningen är helt klart den som sker kravlöst och särskilt nu, så här års, utomhus! Hoppas du fick mersmak och kommer iväg flera gånger!

Leave a Reply

Your email address will not be published.