Bakat med kärlek

Posted in Things I like, Vardagslyx

IMG_2817IMG_2818

När jag bjöd över min kompis Sandra på middag i fredags så hade hon med sig presenter. Förutom hembakat bröd, så hade hon även köpt två stycken lyxiga yogurtar från franska delikatessmärket La Fermière. Sandra har bott i Paris precis som jag så vi delar kärleken för krämiga, franska mejeriprodukter. Brödet var för övrigt helt otroligt gott! Det säger jag inte bara utan det VAR gott. Det måste vara höjden av omtänksamhet att ge sin tid, kärlek och prestation till en annan person. Det slår alla dyra presenter i världen. Mat överhuvudtaget är oslagbart. Ge mig ätbara presenter så är jag dig för evigt lojal.

Jag har frusit in lite av brödet för att spara till senare för annars kommer jag äta upp hela limpan på två dagar. Sedan mina år utomlands så har jag blivit otroligt disciplinerad med att spara på “exklusiva delikatesser”. Ni anar inte hur länge jag sparade på en påse Gott & Blandat som Linda eller Natalie köpte med från Sverige till Paris en gång. Jag tror att jag hade den i ett skåp i två månader. Otroligt va? Det var med en känsla av antiklimax som jag stoppade den sista biten saltlakrits i munnen.

Idag kör jag en lugn hemmadag och har bokat tvättstugan i eftermiddag. Min mage är lite knasig just nu vilket antagligen beror på antibiotikan så jag passar på att vila.

Hur har ni det mina kära läsare och vänner? Är det jobb eller semester som gäller nu? 

3 Comments

 1. Martina says:

  På upploppet av ett par helt galna jobb veckor. Typ drömt mardrömmar om räntor och andra hemskheter???? Nästa onsdag är sista dagen innan en grymt efterlängtad semester! Såååå skönt!!

  1. christinestories says:

   Haha, usch det lät inte kul! Desto större lycka dock med en välbehövd semester. Kämpa nu sista veckan. Heja heja! <3

 2. teruko says:

  Jobb i konventionell mening är ju historia numera för min del, men lite jobblikt är det ändå att, som vi nu gör, bo hemma hos sonen i 12 dagar och passa deras två katter och en mycket yster Jack Russel under tiden som familjen är i Spanien på semester. Kul att kunna göra en insats ändå och djuren är såå gulliga – men kräver mycket uppmärksamhet så klart. På söndag är det bara en vecka kvar tills vi åker till Paris och stannar 10 dagar. Känns INTE fel! Det underbara med att återvända för femtioelfte gången till denna stad är ju .bl a att det är så befriat från måsten. Man kan bara vara och njuta av stan och atmosfären.
  Hoppas fortsättningen av sommaren blir fin och glädjefylld för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.