About me

Läs om mina äventyr och vardagsföreteelser i Kapstaden allra längst ner på den afrikanska kontinenten. Jag skriver ärligt om upp- och nedgångarna som livet utomlands medför, blandat med härliga utflykter och funderingar kring kulturella skillnader. På dagarna jobbar jag med marknadsföring på ett företag som förmedlar volontärplatser runtom i södra Afrika. Mina största intressen i livet är resor, fotografi, vindrickande, musik, mat och annat som gör livet värt att leva (som kattungar och kakor).

Efter flera år i Paris ligger Frankrike mig varmt om hjärtat så det händer att ett och annat inlägg slinker in om baguetternas land, såväl som vykort från tidigare resor runtom i världen.

Under mina år i Paris bloggade jag på Christine & Paris.

//Swede living and working in Cape Town, South Africa. I’ve previously lived in Paris, worked in Copenhagen and am originally from the southern part of Sweden. I write personal stories about my life abroad, both the up’s and down’s, mixed with culture, music, nature and work. I might throw in some Paris and other places close to my heart as well.

 

Used to blog at Christine & Paris

All pictures are mine unless other facts stated. Please link borrowed pictures to my blog.

For love letters, collaborations or just to get in contact, send an email to the address below christinestories@outlook.com

→ Follow me on Bloglovin

 

4 Comments

 1. Elin Myllyluoma says:

  Hej! Jag har glömt mail om lösenord till dina låsta inlägg men i min bloglovinapp så syns bilden till ditt senaste inlägg (en printscreen på en konversation) ändå vid inlägget så tänkte säga så att du är medveten om detta. Hoppas allt är bra med dig!

  1. christinestories says:

   Hej Elin! Tack för att du gjorde mig uppmärksam på det! Det är nu fixat 🙂

 2. Linda says:

  Hej! Jag skulle gärna vilja läsa dina skyddade inlägg. Har följt din blogg länge och tycker den är så mysig 🙂

  1. christinestories says:

   Hej Linda! Du får gärna maila mig till christinestories@outlook.com. Jag ger inte ut lösenordet till personer som jag inte vet någonting mer om än att de läser min blogg och har en mailadress 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.