SLADDJAKTEN AVSLUTAD

1036824

Jag klickade en bild på Essies lack när jag var på KICKS senaste pressfrukost.

Jag har en rolig sak att meddela: Jag hittade sladden till min digitalkamera igår! Efter att ha vänt upp och ner på lägenheten för ett par veckor sen, utan att finna sladden, så la jag kameran i en random låda. Igår öppnade jag den random lådan – och vad låg bredvid kameran om inte sladden? Så nu kan jag äntligen börja klicka riktiga bilder ikväll, från events, utekvällar och allt sånt som ni säkert saknat. Hehehe.. Iphonen funkar ju alltid, men det är ju roligare med ”riktiga” bilder.

DET MAGISKA FÖRSVINNANDET AV KORTET

1047094

Jag och Izabella åt en romantisk lunch på TGI Fridays idag.

Nu ska jag och min kolossala träningsvärk från goodiebagpackandet igår (tänk er att stå framåtlutad i ett par timmar och lägga ner saker i 250 påsar och därefter springa upp med dessa 250 påsar för trappor till Café Operas garderob – det tar på krafterna!) lämna kontoret för idag. Ska väl försöka hitta mitt bankomatkort också som magiskt försvann i morse. Helt knäppt. Jag stod med bankomatkortet i hallen, lägger ner det i fickan, och när jag ska lägga ner tändaren i samma ficka så är kortet borta. Jag vänder upp och ner på hela lägenheten, vänder ut och in på jackan osv men kortet är verkligen borta. Så sjukt konstigt. Men men. Den kommer väl fram när man gör en flyttstädning snart.

Bloggar mer när jag kommer hem. Tjing.

UT MED DET GAMLA, IN MED DET NYA

983611

Jag har haft en exemplarisk söndag. Jag har verkligen fått saker gjort. Jag började som sagt dagen med en helkroppsmassage, sen köpte jag indiskt (den i Liljeholmsgallerian rekommenderas starkt!) och därefter hämtade jag ut några paket och sedan bar det av hemåt för att rensa upp hemma. Komiskt nog tar det aldrig slut, mitt rensande. Och jag som tyckte att jag rensade ur ordentligt innan jag flyttade hit, till min tvåa från ettan, för snart två år sedan. Men det är otroligt befriande att göra det, tycker jag. Ut med det gamla, in med det nya. I morgon är det en ny vecka. En proppfull sådan, som vanligt. Vad som sker i dagarna får ni veta i morgon. Godkväll.

I MITT VARDAGSRUM

ljusstake

Igår åt jag och mamma morsdag-middag inne i stan följt av en fika. Supermysigt. Sen åkte jag hem och städade lite. Flyttade undan mina i princip antika (åtmistone äldre än mig) VOGUE-tidningar från mitt skitiga vardagsrumsbord och ersätte dem med en inredningsbok och en ljusstake jag köpt på Stadsmissionen. Mina dyrbarheter till tidningar skall få en bättre plats. Helt klart.

NY GARDEROB!

garderob

Igår när jag kom hem höll en montör på att montera upp min garderob för fullt. Min snälla mamma kom dit vid 16.00 redan och såg till att allt var under kontroll. Strax efter åtta var han klar och då åkte jag och min mor till grillen och köpte lite middag. Jag älskar verkligen grillen vid mig, världens bästa grill. Fast jag fick helt fel mat, ha-ha, shit happends. Idag är det fredag och jag hostar på likt jag gjort hela veckan. Så ikväll tänkte jag, om jag inte dör av tristess vill säga, bara spendera kvällen hemma och organisera i min nya, fina garderob och vila inför morgondagens flyttstädning hemma hos Emelie.

BRA SÖNDAG!

714067
Det här fina tyget ska bli en fondvägg. Wait and see.

Idag har jag som sagt varit på IKEA med mamma, and that’s about it. Sånt tar ju en hel del, om man stannar och äter lite, flanerar runt lite och så vidare vill säga. Kände mig som en riktig Ullaredsvenne idag. Men nu har vi äntligen fixat allt med min garderob så i dagarna kommer leveransen och sen ska den bara monteras ihop också! Kommer bli hur bra som helst. När jag kom hem ställde jag mig och lagade gryta i två timmar som jag sedan avnjöt framför teven, bra söndag, bra söndag.