101012

Åkte ju som sagt in till stan och lunchade med Desirée på Vapiano. Vi planerade vårt projektarbete och kom fram till lite nytt. Tycker fortfarande det är jobbigt att vi måste koppla till naturvetenskap… Jag går inte natur för att det är kul. Bara för att det är bra. Jag tycker absolut inte att kemi, fysik, biologi och matte är särskilt roligt… Menmen, vad kan jag göra åt saken?
Efter det åkte jag till skolan för att jag skulle ha kör och vad hände då? Då fick jag reda på att kören var hemma hos min lärare. Så då behövde jag  ju inte åka till skolan… Så jag åkte och tränade på SATS i Globen istället! 🙂

Och vet ni vad jag fick reda på nyss? Jag är ledig imorgon! Men jag tror att jag åker till skolan ändå och pluggar kemi. Ledig tis, ons och tors denna vecka. Kan det bli bättre? 


 
Jag och Desirée utanför Vapiano


En liten drink mitt på dan ska vara bra för magen. Har jag hört? 😉 

I won’t let you go

Så fint!

Skogshult!

 

Jag har det superbra i min nya skola och allt känns helt rätt med att gå trean i Stockholm. Men efter två år på en internatskola, där det finns ett liv som inte kan hittas något annan stans, hittar man någon slags kärlek där med.  Jag saknar skolområdet, lärarna och sammanhållningen på elevhemmet. Det känns så konstigt nu när de börjat det nya året, Utan Mig!

Men ni ska veta att, jag trivs superbra i Stockholm och allt tyder på att jag gjort rätt val. Men det finns alltid något man saknar från något man velat ändra på…

Hallihallå

Hej! Jag tänkte blogga nu lite då och då om mitt liv och sista året på gymnasiet. Jag har gått två år på internat men ska gå trean i Stockholm.  I bloggen kommer det att skrivas om allt möjligt vad jag gör osv, men den kommer nog inte att uppdateras varje dag (om det inte blir så att jag faktiskt har något att skriva varje dag haha). 
Enjoy, puss!