bilder från radiointervjun

Mycket bilder nu men det tycker jag ändå är sjukt roligt, jag älskar bilder! Bilder kommuncierar alltid sitt klara språk och nu har jag ju haft turen att ha med mig Shiva som hjälper mig ta bilder på exakt allt jag gör, grymt kul! 

Dessa bilder är tagna när jag hängde i radiostudion med Tobias för hans program och jag tänkte egentligen bara komma förbi och säga hej och hänga i kanske en halvtimme max men det slutade med att vi sände radio ihop i 2 timmar. Det var bara så galet kul och vi hade sånt flow att vi körde på och när jag tittade på klockan blev jag helt paff! Men så är det väl när man har roligt antar jag, att tiden flyger!

Vi kommer alltid ha Paris

Jag skriver det här inlägget med tårar i ögonen och funderar på hur jag ska få ner detta i ord… Denna resa. Hur säger man farväl till någonting som varit en så stor del av ens liv, som stundtals varit hela ens liv? Jag är inte helt säker. Jag har bloggat dagligen i snart 5 år på Finest och min resa kan jag inte beskriva med ord.

Jag har haft den bästa tiden i hela mitt liv här. Under dessa år har så otroligt mycket hänt. Från att småprovocera i pojkrummet hemma till att faktiskt växa upp på riktigt, åka på mina första utlandsresor med vänner till att ja, flytta hemifrån och ta examen från universitetet. Jag har varit obeskrivligt glad med vännerna, fått mitt hjärta krossat för hela Sverige att se, sett mina blogginlägg bli vridna till oigenkännlighet av skvallerbloggar, blivit sviken, haft riktiga dalar men även känt total lycka. När jag ser tillbaka i arkivet så skrattar jag ibland, jag gläds, gråter och jag minns.

Bloggen har varit jätteliten och jättestor och allt däremellan. Stundtals har den varit en välsignelse och ibland inte. Jag är så otroligt glad och tacksam för exakt allt jag varit med om och jag kommer aldrig, aldrig att glömma den här tiden. Jag minns för 5 år sen när jag var en liten kille med en stor röst som ville blogga. Jag mailade ut till chefredaktörer och ansvariga utgivare över hela landet men ingen svarade mig. Alexander Erwik på Finest.se gav mig en chans och för det gav jag honom min lojalitet. När jag sedan blev uppmärksammad av media hörde alla andra sidor av sig på nytt, först då var jag intressant för de men jag var inte intresserad längre. Finest var först att tro på mig och min potential och det kommer jag aldrig att glömma. Alla som någonsin jobbat på sajten (och som jobbar där idag) kommer för evigt att ha en speciell plats i mitt hjärta. Alltid.

Jag kommer att komma tillbaka. Det lovar jag. Men i en ny skepnad och med ett nytt projekt som jag vet att ni kommer älska. Vågar man inte så kommer man aldrig att vinna. Det är ju det jag alltid sagt till mina bloggläsare och följare. Att ni ska gå utanför er trygghetszon och utvecklas. Det är exakt det jag ska göra nu.

…Till er som följt mig här under alla dessa år vill jag säga tack, från djupet av mitt hjärta. Det betyder mer än vad ni någonsin kommer att ana. Jag har haft så jäkla kul och inget hade varit möjligt utan er. Tack för att ni varit en del av den roligaste tiden i hela mitt liv. Ni är världsbäst. Nu är det dags för mig att återigen kliva utanför min trygghetszon och gå min egen väg.

Se till att maximera varenda dag, ta vara på era nära och kära och även era medmänniskor ni inte känner. Jag finns här, glöm inte det.

Bobby räddar dagen!

Jag kan verkligen alltid lita på Bobby när det gäller mitt hår. Behöver jag hjälp så vet jag att jag får det och jag är expert på att vänta in i det sista när det gäller mitt hår och jag knappt kan kamma det tills jag bokar en klipptid. Men eftersom att Bobby är min vän så vet jag att det går med kort varsel. Idag blev jag riktigt fin i håret som vanligt av både Bobby och Hussein som också jobbar på salongen. Bästa killarna!

att unna sig

Igår firade jag en rolig grej som kommer ske lite längre fram med middag ute! Vi var på Mr French och åt massa god plockmat och hängde på deras uteservering i vad som kändes som flera timmar. Det är verkligen fuktig sommar ute (vilket märks på mitt hår haha!) och då kan man inte sitta inne.

Jag har nästan aldrig unnat mig så mycket ledighet på en dag, att bara sitta med vänner utan massa måsten så det kändes nästan lite ovant. Satt och fipplade med mobilen och svarade på mail till en början även fast det kändes lite ohyffsat. Jag lär mig sakta men säkert. Man måste kunna koppla av ibland, det sa min läkare när jag fick mitt virus också och låg utslagen i flera veckor…Att jag måste ta tid för mig själv (annars säger kroppen ifrån). Det gjorde jag igår. Riktigt trevligt!

Hundra kilometer hem

Har varit ute på Hornsberg med Julia och promenerat i vad som kändes som i flera timmar och pratat om allt mellan högt och lågt. Riktigt trevligt, det är typ tropiskt klibbigt ute så det känns som att man är utomlands. Passar mig bra eftersom att jag inte rest utanför Sverige i sommar på grund av jobb och andra saker som jag lovat bort mig på, får jag lite semester-feeling ändå 😉

Träffade förresten Calle och Anitha Schulman på stan också, Calle gav mig en kram och gratulerade mig till min födelsedag i efterskott. Så himla gulligt, jag passade på att säga grattis till deras gulliga bebis de precis fått! Ett litet mirakel. Jag gillar verkligen The Schulmans.

Fint

Titta vilket fint bud jag fick från Vitamin Well i förra veckan, riktigt gulligt! Ett fint Pride-paket med kyld dryck i mina favoritsmaker. Blev glad, tack!

BABES

På tal om absolut ingenting så hittade jag bilder från mitt glasskalas som jag hade på Honeycomb tillsammans med NOBE aloe vera (försök att säga den meningen snabbt 10 gånger).

Det var typ en sån där fest man drömde om när man var liten. Alla fick ta hur mycket yoghurtglass som helst och det fanns massa olika toppings, godis och frukter och grejer att ha på sin glass. Till det kunde man släcka törsten med sockerfria goda NOBE drycker och så var det ett liveband på plats. Ballonger och glitter överallt och massa sköna människor. Jag hade verkligen jättekul trots att jag var sjuk. Blir glad när jag tänker på den kvällen trots att jag hade feber 🙁

Visning pågår

Igår var jag på lägenhetsvisning på mitt älskade Södermalm, det roliga är att jag kollade lägenheter precis där min vän Annica bor så jag tvingade med både henne och Julia som sovit över att följa med. De var måttligt nöjda till en början men efter ett tag blev de glada att jag slet upp dom ur sängen och ut i solen. En av lägenheterna fastnade jag för rejält men självklart var den svindyr…Kommer förmodligen buda på den dock, har spräckt min budget typ 10 gånger under denna process och det gör lika ont varje gång men ett hem är ändå ett hem. Känns det rätt så…Jag vet inte.

Efter det så promenerade vi runt på söder, åt glass och lagade supergod middag hos Annica och hängde på hennes bakgård tills klockan blev alldeles för mycket och pratade om ALLT mellan himmel och jord. En riktig sommarkväll och det var riktigt trevligt, mer sånt hoppas jag på i sommar.