Haze , race och brända påfund

Hängt med min kristallkrigare Dave och våra fina shamaner ✨⭐️ ett par dar och fixat lite festivalmåsten etc, måste styra ännu fler dock… Hunnit smita förbi HQ2 och Räzerrobin en vända också med vår vän tommy. Fast det blev nåt haze på den kvällen så har svåra minnesluckor.. Oklart som fan.

Men ozora ja.. Det var ren TUR nu att jag o dave inte hittade nån eftersatt polare att köra oss till hultsfred där djurniverse festival körs så vi kunde se vår nya favvo Parasects set – för då hade vi åkt. 😂 .. Haha typiskt oss att vara både så brända och spontana att vi faktiskt hade gjort det trots att vi har maaassa måste imorgon. :)

MÅSTE köpa massa fläktar o batterier till dom för jag kommer på riktigt avlida om det blir 33+ i solen som uovat.. Mjälp..  Föör varmt.

Måste fixa fransarna, naglarna, färga håret , gha en jävla massa grejjer.. Får ta ett redigt tag i både det och packning nu under morgondagen .

Lite gott uppvärmda innan ozora har vi också lyckats minsann bli trots lite must do’s.

:) inte långt kvar nu! 

  

Nytt från BILAL

Bilal är en grymt skön kille med stor talang som jag lärde känna för ett tag sedan.. Ta och kolla in hans nya mixtape ”På Ingång” – ni hittar den på spotify HÄR

  
Kolla även in nya videon till låten ”Vänd dig inte om” ft Tech Noir (denna låten är en av mina favoriter), där även  lammet Roy L spelar huvudrollen :) 

Ni hittar videon HÄR

Dance of the Planets och Helgens Övriga spontanInfall

Touchdown HQ efter en inte helt trubbelfri helg. 

 SpontanHängdepå min Dx2-partner Dave och M ner på festivalen Dance of the Planets i de småländska skogarna i fredag efter en halvblöt utekväll på M2 i torsdags – med tillhörande efterchill på den Förlorade Ön (hisingen) . 

 Kastade därför ner några ombyten och mina fräsiga Shamaner tillsammans med en mängd Livsnödvändiga onödigheter,  och dessutom mina nya Louis Vuitton gummistövlar i något så exklusivt som en rusta-påse (kontraster förgyller.. Eller? 😉 …  Trots många långa svårigheter innan avfärd blev det ändå väldigt festligt när vi väl lyckades forsla fram oss till metropolen Säljeryd i de småländska skogarna.  

Video ser ni Här

    
    
    
    
 Smått Excentriskt ställe  kan man väl minst sagt uttrycka det… med några av mina vänner bakom spelarna så hade jag inte mycket att klaga på musikmässigt. Dock inte min favoritfestival i år- men hade trots detta jäkligt roligt tills det var musikuppehåll och började regna på lördagen så vi rullade hem mot göteborg igen.  Det blev en mödosam färd – dock till grym musik och förhållningssättet till dom rådande omständigheterna lyckades jag trots allt hålla på ett bra plan dessutom..  

    
 Ett oväntad och egentligen ofrivilligt besök på Blomsterlandet på vägen tillbaka mot Gbg resulterade i en massa asgarv och en ny Crewmember i form av en fullkomligt Livsfarlig köttätande växt som Dave förstås köpte 😀 

   

Lyckades dessutom av oklara anledningar radera min bloggapp på något vis ur luren , Var lite för festlig för att kunna lista ut hur man styrde upp det hela just då – Men löste det sen som tur var 😉 .

Väl i Göteborg planterade vi oss hos våra kära fränder Perry och Isa. Dave kastade in handuken tillslut men det hindrade förstås inte den festligaste Dez’en att fortsätta förgylla helgen , så lördagkvällen hann vi både ut på M2 och på ett mäkta nice industriStamp ,trots spöregn och allehanda förseningar.  

 Kom precis hem till HögKvarteret efter att ha avrundat i traditionell anda i Guldheden och nu väntar en vecka med friskvård och allmänt fix innan det blir dax att åka till sommarens höjdpunkt Ozora Festival i ungern efter nästa helg. ✨⭐️

Men först – En God Natts Välförtjänt Sömn! 

Fet låt !

Vi hittade av en slump denna tvärfeta låt med Parasect under förra helgens festligheter. Grym e den! 

                    Lyssna HÄR 

Har varit i HQ2 idag och hjälpt Robin. I övrigt har det väl inte hänt så mycket skoj. Fick ett väldigt oroväckande besked om en person nyligen , inget jag tänker gå vidare in på här men jag hoppas att jag slipper mer kaos från det hållet..

Bjuder på ett par bilder jag tog idag här på gården i väntan på att bli hämtad :) det är inte för intet vi blev utsedda till Göteborgs vackraste innergård i en tävling förra sommaren 😀  

Favoriter Överallt;)

Shit vilken festlig långhelg det blev för Moi (!!!) lite sådär skönt och spontant och i full jävla fart förstås.. 😀 . 

Har (kanske inte helt oväntat förvisso..) hunnit hemmafesta på en rad olika håll , trubblat omkring både på krogen och i skogen. Har till min stora förvåning och glädje sprungit in i gamla vänner från förr som man inte sett till sen back in Thaaaaaa days likväl som gjort fantastiskt underhållande nya bekantskaper. 

Har Diskuterat allt från mörk materia och dimensioner inom kvantfysik -till hur navelludd egentligen uppstår – och dessutom gjort ett tappert försök att äta en hel matsked med Kanel eftersom min polare erbjöd mig 1000 spänn om jag hade lyckats .. (Det var kraftigt mycket svårare än väntat kan jag intyga… Och TORRT nåt fruktansvärt..)

Kroppen bönar efter Nåd men Själen bara ler :) Haft jävligt roligt helt enkelt och konstaterar än en gång att Livet är en fest 😉

Kärlek till alla ni fantastiska själar som förgyller min tillvaro här under jordelivet !:D

Over and Out från den Festliga Dez’en

   
   

Volym från Kungakronan

idag var det dax för ett Volym-återbesök på Salong Kungakronan och de blev ordentligt påfyllda så nu kan jag vara flirtacious i flera veckor framöver 😀

Vill ni ha stans bästa fransteknologer är det exakt hit ni ska vända er. Ring och boka tid i god tid !

  
Resten av dagen har jag ägnat åt solitärt chill hemma i Högkvarteret med mina älskade Flufftussar och Partypytons. Egentid är otroligt skönt ibland :)