Mellan högt och lågt

Den Heliga Vilodagen och Största delen av denna tisdag spenderade jag i Högkvarteret i goda vänners sällskap där vi diskuterat livsviktigheter som vilken frukt man hade varit om man fick välja en , planerat ryttarförenings-takeover , entrat meditativa stadier och och kontemplerat Gud ur ett kvantfysiskt perspektiv.

Avslutade med pizza och soffhäng i onepiece.

Livskvalite av bättre sort :)

  

SnakeSelfies på NOX

Lördagen spenderades på norska nattklubben NOX (som föresten betyder just ”natt” på latin för er som undrar..) 

    
Det var KNÖKfullt med folk och roliga Göteborgaren Daniel Adler och hans crew hade fullt sjå att hålla de partysugna gästerna i schack. 

Jag var på plats med vackra Partypytonen Ada som gjorde storslagen succe och förevigades på sjukt många bilder och var populär så till den milda grad att jag fick ta och avhysa några alltför ormvänliga gäster så att hon inte skulle känna sig stressad.

  Men allt gick bra och mina fina partypytons är glada och nyfikna ute bland människor. De är gärna med på snake-selfies och blir försiktigt klappade på och verkar gilla uppmärksamheten de får. :) 

Vid 02.30 var våra två timmar på plats avklarade och vi återvände till hotellet där vi sussade till det var dags att vakna , ta en dusch och hinna med bussen hem mot Göteborg som jag sitter påi skrivande stund.

I veckan blir det renoveringsplanering!

Nya ParfymFavoriter

Har ju kört på storfavoriten Clean rain länge nu , (clean har föresten helt FANTASTISKA doftljus nu med!) men det känns ju alltid kul att hitta nya dofter som man känner av lite mer på sig själv. Har botaniserat runt i parfymavdelningarnA och hittat två supergoa höstfavoriter jag vill tipsa er om.

Burberrys nya doft är riktigt fräsch. Kände direkt att detta kommer bli en ny höstfavorit . Ananas , mandarin och vit mysk finner man i den här doften som passar perfekt till vardags.

  
Fick även en parfym i födelsedagspresent från Rituals som jag tycker var väldigt god och innehåller Magnolia, pink pepper och mysk.

  

Överpris

Norge är najs, men priserna får en ju tidvis att längta hem. Igår stannade vi till på en bensinstation där jag köpte 2 drickor, två baguetter och en påse chips. Det kostade 295 kronor. 295!!! Jag hade tyckte det var dyrt om det kostade 195 , men TVÅHUNDRANITTIOFEM är ju helt sinnessjukt. Undrar vad typ en trerättersmiddag går loss på. 😉

Sexigt From Dusk til Dawn-tema

Plikten kallade och gjorde således att jag nu Befinner mig i Oslo ,där jag under kvällen medverkat i en välkoreograferad show som baserades på kultfilmen ”From Dusk til dawn”. 

Rikigt nice upplägg i fet lokal med proffsiga dansare från vivaworld – och partypytonen Ada gjorde naturligtvis succe som vanligt :).

     

   
  

   
    
 Gillar Norge mer och mer ju mer jag är här. Folk känns jäkligt genuina och jag har bara denna kväll gjort flera trevliga bekantskaper som jag säkert kommer hålla kontakten med framöver.

   
 Nu ligger jag avsminkad nerkrupen i min fantastiskt fluffiga hotellsäng och saknar faktiskt inte Göteborgs-härjet det minsta. Imorgon blir det Tjusigt inredda nattklubben NOX på kvällen, och sen fick jag information om en skogsfest här i krokarna, där dessutom gbg-dj Barret ska stå bakom spelarna på natten,  men det återstår att se om vädret känns mer optimerat för utomhusfasoner än denna kväll eller ej..

Sweet Dreams :)

Asian Fusion på TOSO

I onsdags var jag med en vän på ”nya” Asian Fusion resturangen TOSO på götaplatsen här i Göteborg. 

Riktigt nice resturang med tydlig inspiration från mina storfavoriter Buddha bar och TAO. Maten var fantastisk , min favorit var laxtartar , ett tips är att testa Raspberry-cocktailen i baren för den var GUDOMLIG.

Det är oftast fullbokat så ha nån veckas framförhållning. Det blir definitivt fler besök för min del på denna pärla till resturang :)  

FransFin by Kungakronan

Har haft lite bråkiga fransar det sista som hållt sämre ett tag och behövt fyllas med kortare mellanrum, men nu verkar de äntligen lugna ner sig igen och återgå till sin vanliga hållbarhet :)

Idag var jag på Salong Kungakronan igen och duktiga Sandra var min franstekniker för dagen. Vi körde Volymfransar förstås som ger oslagbar maxad effekt.

  
Blev Supernöjd som Vanligt! 😀