6 Månader med blivande Mannen !

Jag vet att det blir väldigt mycket skriverier om kärleken nu på bloggen, men idag är det extra motiverat eftersom det nu var exakt 6 månader sen vi träffades första gången i Köpenhamn :).  

 Första gången jag såg Daniel på bild (någon vecka innan vi sedan möttes på riktigt)  visade jag min vapendragare Dave och sa ”kolla in min blivande man”. Föga anade jag att de verkligen skulle kännas så på allvar och nu 6 månader efter är vi kärare än någonsin och våra liv flätas ihop mer och mer hela tiden.

Har bytt ut lite röjjiga efterfester mot mysiga hemmakvällar , vilket naturligtvis faller sig helt naturligt. Men som tur är så är min kärlek också ganska festlig och äventyrlysten av sig – så totalt ”housewife-mode” har inte infunnit sig utan vi njuter av livet och varandra på bästa sätt och härjar till det emellanåt också förstås. 

 Vi hade ju en liten 5 månaders-kris men den redde ut sig turligt nog och nu har vi full fokus på Oss både i nuet och framtiden. Han är en underbar kille och skämmer bort mig varje dag med kärlek, mys, bus, hemlagad mat och kommer ofta med gulliga presenter helt utan nån speciell anledning :).

För att fira våran kärlek och skämma bort honom lite tillbaka så bokade jag in oss på Stenungsbaden yacht club och deras Spa med tillhörande massage. Får se vilken dag vi hinner dit men det ska bli mysigt och lyxa runt där lite tillsammans. 

    
 Vår, Sol och Kärlek :) Livet blir inte så mycket bättre än så.

Till Dig Daniel – Jag Älskar Dig 😀 <3

Moving in!

killens nya lägenhet är bara två år gammal, superfräsch trea med Inglasad stor balkong och alla bekvämligheter såsom tvätt/diskmaskin, asnice stort kök med bla ismaskin, dessutom golvvärme överallt…

Den är faktiskt Tvärnice!

Har redan lagt beslag på en hel garderob och dessutom invarderat stort i badrummet  ;). Men änsålänge avböjer jag dock hans förslag om att flytta in, även om jag tycker han är en riktig raring som tänker på det :).. Och givetvis ska vi flytta ihop i framtiden. Vi har ju varit ihop ett halvår nu på torsdag så tiden flyger iväg minst sagt.  Är dock inte helt redo att lämna högkvarteret och göteborg riktigt ännu, och ska ta tag i mina egna renoveringsplaner därhemma så snart jag bara kan. Tills vidare får vi helt enkelt ha två bostäder och pendla däremellan, men det tar ju bara två timmar om man är lite tung på gaspedalen 😉

   
   

Vi firade med en Gula Änkan Champagne (bland annat) –  och det känns verkligen redan som ett hem :)

Här lär vi Trivas :)

Spice sushi , vänner och Teamwork

Gbgs godaste sushi stavas Spice och ligger på linnegatan. Dit passade jag på och bjuda ut min bättre hälft i helgen :). Ascool NeoTokyo inredning har dom också . Tiptop men man får ibland vänta väl länge på maten. 

 DärefteR blev det en vända till sköna Assan  och Lina där även vännerna Perry och Isa var :) Trevligt häng, catchup och qualitytime innan vi drog oss hem till HQ runt 02 för att fortsätta natten själva.

Igår var vi sjukt effektiva och hann med dansant insats i halmstad samt diverse turer hit och dit. Teamwork av rang! 

 Idag söndag blev det upp i ottan och kicka ner till Köpenhamn och flyttar i skrivande stund hela mannens bohag. Nu blir han svensk invandrare 😉 . 

   
   
Malmö nästa!

RealityCheck!

Igår fick jag en redig realitycheck när jag fick det hemska beskedet att en go väninna näranog höll påatt mista livet för att hennes hjärta höll på att lägga av :(.

Denna personen är en fantastiskt och vacker konstnärssjäl som fullkomligen sprudlar av liv , känslor och energi – och vi är också mycket lika varann i både tankesätt och livsstil. 

Och igår höll hon på att dö.

Hennes hjärta pallade inte med stress, bantningspiller och energidrycker varje dag och har fått permanenta skador.

Det är ju helt sjukt!

Det är lätt att få känslan att man är odödlig och bara köra på. Jag är väldigt mycket ”antingen eller” i mitt tänk och jag älskar också att leva mitt liv fullt ut. Men saker och ting händer hela tiden vänner och bekanta runt om mig och det är nog bara sunt att inse att en vacker dag är det även min tur om man inte är rädd om sig.

Sen är det ju även det där med att leva i rädsla för nåt.. Det är inte min grej alls. Min väninna har dock inget val längre utan det är helomvändning på livsstilsfronten som gäller om hon inte vill dö säger läkarna.

H e l t  s j u k t.

  


Fifty shades of shit

Vi har haft sedvanlig otur när detgäller de köpfilmer vi valt de senaste dagarna. Känns som forntiden med hyrd film men då det finns varken dator, netflix eller appleTv el dylikt här så får man göra som på den gamla goda tiden och gå och styra upp en gammal hederlig dvd-film då och då.

Igår såg vi Fifty shades of grey – vilken var Ännu sämre än boken och skulle i det närmsta beskriva den som innehållslös mjukporr utan känsla.

Fattar inte hypen alls.. Fan vilken skit rent ut sagt.