Six degrees of separation 

Har kollat på programmet ”Jorden runt på 6 steg ” där kanal 5’s parad-duo Filip och Fredrik testar teorin ”six degrees of separation” i praktiken- och den verkar faktiskt fungera. Minst sagt Fascinerande! 

 (Från wikipedia) – Six degrees of separation är en teori om att alla personer i världen känner varandra via relationer mellan personer, sex eller färre. Exempelvis Kan A ha en kompis vars far har en kollega som känner B, och då är de sammankopplade med fyra steg. På samma sätt ska varje människa kunna kopplas ihop med vilken annan person som helst på detta sätt.
Idéns upphovsman är Frigyes Karinthy i en bok från 1929.
Teorin har prövats av till exempel Columbia University med mejlkedjor år 2003.

Smärta

Jag har under ett par veckor nu haft riktigt ont i höger axel. Den smärtar hela tiden men extra mycket när jag lyfter eller vrider  armen, kan inte sova på högersidan och det börjar kännas riktigt besvärligt och tyvärr väldigt likt mina handledssmärtor så det är antagligen någon form av inflammation/överbelastning.

Käkat pronaxen och försökt vila den så gott det gått i hopp om att den ska bli bättre, men får helt enkelt ta och förpassa mig till läkaren och försöka få en remiss till en ortoped som får göra en bedömning.. Är INTE peppad. Spenderat otaliga timmar med att utreda handlederna och opererat och hållt på med sjukgymnastik o krånglat… Vad är det för FEL på mina leder som ska hålla på och jävlas såhär?

Irriterande och tröttsamt :/ 

 

Festrekord, Ombre och Tacos&Tequila

Helgen var rolig med stort Genesis-event i feta likalen Bergrum 211 här i gamlestan. Tyvärr lät ljudet inte så bra där. Efterfesten fortsatte på Hildedal (där Sami föresten ska försöka slå guinness-rekordet i längdt fest, nuvarande rekordet är tydligen på ynka 55 timmar så det borde inte bli svårt. Han pratade om att köra 3 veckor och Bogge Slirowich snackade ol att ev köra ett 24-timmars set i dj-båset. Kan bli kul :) 

   
 Efter att ha efterfestat en vända med vänner på den förlorade ön så blev det ett besök på biltema (😂)med världens bästa Tvilling som klurat ut ett sätt jag kanske kan få upp terrariet som blockerar hela köket . Sedan hämtade vi upp en festlig katt som behövde undsättas innan vi åkte hem till T där vi avrundade kvällen innan jag blev upplockad av två andra polare och fortsatte hem till mig där det givetvis hann gå ytterligare några timmar innan man tillslut tog sitt sista kvarvarande förnuft till fånga och satte stopp.

Missade dessvärre den omtalade blodmånen men fick mig tillslut lite välbehövlig vila och varit redigt bakis denna Heliga Vilodag..  

 Hade hårdejt med Malin på kvällen så nu har jag återigen en hallonrosa Ombre. Efter vi var klara på Bonbon fortsatte vi till Tacos&Tequila Där vi åt och drack gott innan våra vägar skildes åt och jag åkte hem till Högkvarteret där jag planterat mig i soffan med en mysig Atrox på bröstet och slökollar lite tv innan det är dax för bingen ännu en gång så man får catcha upp ytterligare på sömnfronten. Fick en fin present från Sephora av Malin med :) en chokladdoftande contour-palett som verkar riktigt najs. Blir att testa den imorgon!

    
 

Rf Visconti

Jag var på invigningen av Rf Visconti som minnpolare äger i lördags. Det bjöds på bubbel, snittar och förstås grymma priser på mängder av feta kläder, klockor och smycken.

Ni som diggar det monokroma modet ska absolut kika in i butiken som ligger på kungsgatan-hållplats domkyrkan , det är väldigt svartvitt där just nu :)

   
    
    
   

Pyrit-Present

Fick detta grymma halsband av min dx2 kompanjon Dave i födelsedagspresent :). Han gör själv dessa härliga smycken för hand.

Stenen är en Pyrit – vilket råkar vara min favoritsten just för tillfället. 

 Chakra: Rot, solar plexus, hjärta och krona
Egenskap: Den hjälper dig att använda och utveckla dina mentala talanger ytterligare. Den stimulerar intelligens, mental stabilitet och minnet. Den stärker dina logiska och analytiska förmågor. Den gynnar även kreativitet och medial utveckling. Sen är mycket jordande och löser blockeringar och ger ett kraftfullt skydd mot negativa energier. Den förser dig med energi från de högre nivåerna för at stabilisera din inre energinivå. Den uppmuntrar dig att sluta med självförnekelse och tillåta dig själv att ta emot av universums rikedom och välvilja. Den gynnar välgång, överflöd och manifestation av de behov du har här under ditt jordeliv. Den hjälper dig att sätta gränser och att säga ifrån med hänvisning till respekt och kärlek till dig självoch andra. Den ger dig mod att verkligen visa vem du är inför andra. 

Kräftskiva och SkogsBravader

Någon lugn helg blev det naturligtvis inte trots att jag till allas förvåning åkte hem och la mig och sov en bit inpå  fredagnatt (dock efter torsdagens och fredag-dags ganska nämnvärda insats på partyfronten ihop med bland annat min Dx2 kompanjon samt Bogge slirowich och claudia mfl.)

Lördagen samlades vi ett gäng tjejer i Beccas superlyxiga arkitetktritade villa i tjusiga örgryte.   

 Efter att ha fått i oss både ett och två glas champagne (dock ej becca som är gravid och sköter det exemplarist) så var det dax för kräftskiva , som utfördes under många glada skratt och en o annan gladlynt snapsvisa ;D . Härligt gäng .

   
   
Jag var hyfsat Salongs när jag valde att åka hem för ombyte och sedan vidare till Micke som körde förfest innan kvällens Connected-fest. Sista utomhus-stampet för säsongen.

Som vanligt fullt ös i skogen med bra musik från alla dj’s och vädret höll sig mestadels vackert dessutom :). 

    
 Efter connected stängde vid 10-tiden så blev det efterfest på hildedal med några ur vårt crew medan andra rörde sig hem för sömn. Hann hamna en vända även på ännu en efterskiva innan även jag kände att kroppen skrek efter sömn och slutligen rörde mig hemåt till bingen och flufftussarna.

Rolig helg där jag hunnit umgås med väldigt många favoriter och dessutom gjort en ny väldigt trevlig bekantskap :)

Nu är det Den Heliga Vilodagen och därmed ligger jag som bäst och chillar i min favorit-onepiece med flufftussarna bredvid och ska precis börja titta på en ny serie. 

 Life is good :)