Helgens Blygsamheter

Såg naturligtvis till att vara mäkta uppvärmd och redo inför lördagens Connected OldSchool som bjöd på fett fäztliga tuneZ, en ljudnivå maxad till bristningsgränsen, oväntad upptäckt av HeliumTorsken (i skräckblandad förtjusning) mixat med en fulsprattlande joddlare , elit och krafspatrask..
Precis hemkommen från efterfestandet där vi bland annat fördjupat oss i BäverFakta och hittat en tillfredsställande italiensk översättning för FulSprattel – och förbereder mig nu så smått inför min Heliga Vilodag i min pimpade nya InOne-piece med mättade receptorer och frid i själen samt kramp i skrattmusklerna. :D
Har för övrigt ett vunnet vad att inkassera i slutet av februari, och konstaterat att jag nog tamejfan lyckats hitta några av Svea Rikes absolut festligaste individer att omge mig med – Vilket är Fantastiskt.

Snipp Snapp Snorum!
;)

IMG_5751.JPG

IMG_5753.JPG

IMG_5752.JPG

IMG_5750.JPG

IMG_5738.JPG

IMG_5748-1.JPG

IMG_5769.JPG

IMG_5764.JPG

IMG_5768.JPG

IMG_5735-0.JPG

IMG_5765.JPG

IMG_5766.JPG

QualityHäng med våra godingar igår

Halloj!
Fått massa omtänksamma mess från vänner och bekanta efter mitt domedagsinlägg igår . No worries ppl, jag har mina svackor ibland men det märker sällan omvärlden eftersom jag isolerar mig när dem inträffar.
Gav mig iaf en käftsmäll imorse och släpade upp mig på kanten av avgrunden för att fixa dagens måsten. Går rätt bra ändå trots att den jäkla ångesten ligger i periferin och kryper i bröstkorgen.
Men wth – bit ihop och existera genom det hela. All good in the hood .
Nog om detta !
Igår var jag och R på the Pelican och mötte goa vännerna Anders och Hani som vi inte träffat på evigheter.
Härligt att träffa dessa good-energy ppl och det strålade om dem båda.
Hani hade med sig presenter från Amsterdam och ett helt kit med målargrejjer så jag ska sätta mig och se om man kan ventilera lite och vara kreativ någon dag. :)

IMG_5598.JPG

IMG_5600.JPG

IMG_5601.JPG

IMG_5603.JPG

IMG_5672.JPG

Bu fucking Hu…

Hamnat i en riktig svacka och mår inte alls som jag förtjänar :/. Deppig och låg och med ångest som gör rent fysiskt ont tillochmed och tär på krafterna jag inte har.
Vet inte riktigt varför jag trillade ner i detta svarta hål nu men det mest känns bara så infernaliskt jävla meningslöst känner jag… Inget speciellt har hänt heller utan allt är väl ungefär lika fucked up som vanligt vad jag kan komma på… :( apati och frustration och menlöshet i en bäcksvart sörja som kletar sig fast vid hela mitt väsen och infekterar varenda tanke jag har.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få mitt mående att bli bättre heller för tillfället .. Det är väl bara att förhålla sig såatt man väntar ut det värsta och försöka stänga av huvudet så gott det nu går.
Orka vara helt tragisk känner jag.
Orka ens blogga och informera om sitt lidande så mina haters kan gotta sig åt misären. Men w t h … Varsågoda- jag bjuder på den.

Ain sunshine every day.. :/

IMG_1122.JPG

IMG_4861.JPG

The Kingsman!

Ikväll körde Finest.se exklusiv förhandsvisning på ”The Kingsman” som handlar om en ung småkriminell kille som rekryteras till hemlig agent a la gentlemannaStuket.
Jag högg tag i min partypartner och begav mig ut i snörusket och hann kika in hos Greken på Kungstorget på ett glas vitt innan filmen, som för övrigt var riktigt bra fram tills att den spårade ur lite väl mycket på slutet..Men jag Ska inte avslöja för mycket nu och spoila den för er som tänkt se den… ;)
Många stora skådisar och spektakulär handling gör den sevärd så den får 6/10 från mig.

Vi avslutade med att dra och käka middag på Flying Scotsman innan vi kickade tbx till rätt sida av stan där våra vägar skildes åt för denna dagen.

Har nu avslutat kvällen med en helt värdelös film med Helena Bergström som hette ”Medicinen” . Riktigt tråkig så lägg er tid på något annat är mitt tips.

Dax för sänghalmen.. Nighty night!

IMG_5578.JPG

IMG_4863.JPG

Högsensitiv och kreativ

Läste några artiklar om Hög sensitivitet idag och där är det verkligen huvudet på spiken när det gäller mig… Är mycket sinnlig och intuitiv , känner smärta mycket samt är låg på energi och behöver tidvis helt lugnt omkring mig och mycket vila för att fylla på energiförråden.
Intressant sådantdär…

Fick denna grymma parfym i julklapp av min snälla partypartner föresten. Black Opium. Jättego kvällsdoft som känns lite mystisk. Ett bra val :)

Imorgon ska jag hämta ut mina specialprintade jumpsuits från Inonestore , och rensa ut ännu mer ur lägenheten samt sola innan det blir dax att dra till stan för en exklusiv förhandsvisning av filmen ”the kingsman” som finest anordnar.
Ska nog gå förbi och köpa lite färg och grejjer på panduro också , min duktiga väninna Hani Hejazi har länge föreslagit att jag ska börja, och jag blir faktiskt väldigt inspirerad av att se alla hennes verk :) . Brukade rita mycket när jag var yngre och det känns som om det är dax att göra något kreativt igen.

Så får det bli! :)

Bjuder även på lite bilder från helgens festligheter :) mer konst av hani hittar ni på he.artbyhanky på #Instagram!

IMG_5534.JPG

IMG_5542.JPG

IMG_5543.JPG

IMG_5544.JPG

IMG_5545.JPG

IMG_5546.JPG

IMG_5547.JPG

IMG_5514.JPG

IMG_5570.JPG

IMG_5538.JPG

Tävling! Vinn Specialdesignad jumpsuit från InoneStore.se

Min Nya sponsor www.InOneStore.se ! Uppge December2015 för 15% rabatt på hela sortimentet!
Missa inte tävlingen , Gilla Inonestore på FB och skriv en kommentar här på bloggen – eller maila decemberwiklund@hotmail.com där det lottas ut 2 st specialtryckta inone-pieces stl L till läsarna. :)
Första Vinnaren dras senare i veckan. Lycka till!

#jumpsuit #onepiece #inonestore #decemberwiklund #chillmode #sponsors

IMG_5530.JPG