Aloe Vera Baserad Hudvård

Har idag hämtat ut ett pakt med Aloe vera baserade produkter från http://myaloevera.se/lifestylebym/sv/start/  som jag nu testar. Är ju sen innan en stort Aloe vera fan så detta är extra kul att prova.

Efter en första test så blir Serumet en klar  favorit. Det doftar gott av vitt Te , är återfuktande och går in bra i huden utan att kladda 🙂 

läser på förpackningen att det även innehåller mimosa och är speciellt bra för känslig hy. Praktisk Pumpflaska får extra plus! 


Även eyemakeup-relovern håller vad den lovar och tar bort sminket bra utan att innehålla olja . Tummen upp för naturlig hudvård . Produkterna känns fräscha Kan ju jag behöva som misshandlar min hy ganska kraftigt emellanåt… 😉

En go Lavender olja Var också med i paketet och doftar ljuvligt här i min oljebrännare.

Fick även produkttester på ett gäng av deras andra grejjer så ska ta och testa dem också nu framåt. 

Känns väldigt fräscht och bra dessa produkter 🙂


Är du sugen på att testa? 

Besök http://myaloevera.se/lifestylebym/sv/start/

Och beställ din egen produkt ????

Esteworld & Salong OSS VIP-kväll

I fredags var det dags för Esteworlds Vip-kväll i samarbete med Salong Oss/OSSklinik här i Göteborg.

Gästerna bjöds på vin och tilltugg, gratis konsultation samt 30% på botox av Oss Klinik på plats denna kväll samt extra förmånligt pris på Esteworlds operationer och behandlingar  För de som kom. 

Det var ett glatt gäng som slöt upp och nu planeras det en grupp-skönhets-resa i April där vi förhoppningsvis får mötas igen. Samlad trupp och åka till Istanbul på finfix 🙂

Ni glömmer väl inte att ni alltid har 20% rabatt på OSS-Klinik om ni uppger DECEMBER som kod 🙂

RealityCheck …. Snart finns bara minnena kvar .. (nästan)

Står och rensar i förrådet. Bland rester från hela mitt vuxna liv (det är inte lite kaos därinne kan jag lova..)Och Plötsligt slog det mig att om några månader så flyttar jag härifrån mitt kära Högkvarter som jag bott i sen… tror det är sen 2004… (hmm blev osäker nu. Det var en vild tid så kan ha missat nåt år 😉 

Jag Vänder blad och börjar mitt nya liv i ett land där jag varken kan språket eller har några egna vänner.  Danmark nästa med min kärlek Daniel Dam Hansen och flytta in i vår Etagetrea på Amager som väntar på oss..

Shit… är skräckslagen och förväntansfull. Melankolisk och Lycklig på samma gång..
Det blir Sannerligen slutet på en Era. Göteborg har utan tvekan varit de fetaste , galnaste, intensivaste och mest fantastiska åren i mitt Liv (so far) . Finns inte ord nog att beskriva mina känslor , alla magiska minnen, Alla roliga upptåg och sjuka händelser , allt kaos, alla tradgedier. – hade man skrivit en bok om denna tid så hade folk nog trott att man hittade på ..
Men framförallt – Alla mina underbara Vänner och allt vi har upplevt 🙂 . Vet med säkerhet att jag Aldrig kommer finna sån här energi någon annanstans. Göteborg och människorna här har en speciell Dynamik som är helt unik.
Just därför så kommer jag behålla ett övernattningsrum hemma i Högkvarteret 🙂 Komma hem nån gång i månaden och se till att ni inte tappar partyfanan helt nu när jag härjar iväg åt annat håll -och se till att ni inte glömmer bort eran vilda snökatta . Fast det vet jag att ni inte gör. Jag vet nämligen att jag lämnat lika mycket intryck på denna tid – som den på mig :).

Gawd vad sentimental jag blev. Skrev visst en roman med 

Well – Vänner , Ni vet vilka ni är 🙂 – Kärlek! ❤❤❤

ValentinesDay

Idag är det Alla Hjärtans Dag och jag har legat smått utslagen på hotellet hela dan. Förkylningen håller i sig och jag Kraxar som fan när jag pratar , har feber och naturligtvis har jag lyckats spräcka ett par av stygnen i munnen från min utopererade visdomstand också som nu sväller och bråkar. 

Så Typiskt. 

Får väl ta och uppsöka en tandläkare hemma nu ändå och sy ihop det hela igen..

Daniel överaskade mig med en hårfön från GHD 🙂 Visst är det nice när ens käresta kommer ihåg vad man sagt man behöver nån gång när man varit på stan och sen är go och överaskar en med det som present.


Det blir en lugn kväll för oss. Ut på middag senare , mys på hotellet en sista natt och imorgon åker jag hem till Göteborg igen.

Vill sända massa kärlek idag till min fina Man förstås, min familj, mina galna vänner och förstås till alla er läsare därute 🙂



Läkarbesök och Kph. Iboga – The Hologram Show

Efter jag sagt hejdå till sötnosarna Dave o Ronja i fredags så tog jag mig i kragen och kom mig ner till vårdcentralen där jag fick kollat mina infektionsvärden. Som jag misstänkte så visade de inget utan jag är bara superförkyld. Likabra att kolla så man slipper gå runt och nojja för läkningen..I lördags kämpade jag mig med stora svårigheter upp och till tåget. Har sån jäkla trötthetskänsla och muskelvärk , Känns jobbigt att bara lyfta armen typ .. hehe känner mig som 100 år gammal. Minst!men kom iväg tillslut iallafall – en dag senare än planerat men better late then never..
Helgens partyplan var  Iboga records 20 års jubileumsfest. Den hade dom lyckats bra med tycker jag och det gjorde inte så mycket att nästan hela lineupen bestod av progg.  

Bra stämning överlag på hela festen och vi mötte upp lite vänner. Underligt nog träffade jag bara på ett par stycken av hela den Göteborgsbuss som var där. Men det var så stort och mörk lokal så man såg typ inget. 

Det var trevligt att en viss person betedde sig vuxet och kom fram o hälsade på mig. Vissa situationer behöver inte göras mer komplicerade än vad dom är :). 

Respekt för det.

Stor fet lokal , grymt ljus och sparsmakad deko men som rubriken antyder så körde de stora hologram vilket var rätt coolt. Vi kom dit när de öppnade och drog hem strax efter 01 redan. Jag var svintrött o sjukling och kände även av min EP på slutet. Daniel var också seg efter att både ha fixat med jobb och haft dottern liva som vi hann leka med och byggde pärlplattor på eftermiddagen.

Vi har checkat in på Jättehotellet Bella sky dessa dagar och idag ska jag nu äntligen få se vår nya lägenhet i verkligheten. Vi har redan fått kontraktet på den, inflyttning är dock först i maj.

Det är en etagetrea på 111 kvm med stor terass mitt i det området vi vill bo. Kunde inte vara med när det var visning så Daniel fick åka och kolla på den själv och filmade medan han var där  .. gillade det jag såg då så hoppas det ser lika bra ut i verkligheten 🙂

Ska bli riktigt nice med ett hem att komma till här i Köpenhamn. Det kan vara nice med hotell, men i längden blir det påfrestande.

Esteworld i Göteborg hos Salong OSS nästa fredag.

Många har redan hunnit vara på konsultationer hos Esteworlds representanter sen jag kom hem från turkiet och började visa upp mina fina resultat 🙂

För er som inte hunnit så långt än kommer chansen nu!

Fredagen den 17 kl 18.30 kommer Esteworld finnas på plats i Göteborg (på Salong OSS) och köra ett ”konsultations-event”.  Vin, tilltugg, mingel 

Där kan ni framförallt komma och träffa representanterna, få svar på alla era frågor om operationer, priser, säkerhet etc. Ni kan få en egen kontaktperson och börja boka in er skönhetsresa om ni vill.
Salong OSS har denna kväll ett botox erbjudande – 30% rabatt när man gör botoxen på plats! 20% rabatt om man bokar injektionsbehandlingar till en annan dag.

Jag kommer naturligtvis också att vara på plats och svara på frågor om min resa och upplevelse av Esteworld, samt visa min fina resultat 🙂

Är det någon intresserad som läsr detta så messa mig namn på 0735066657 så sätter jag upp er på listan. Ta gärna med fler intresserade vänner 🙂