pyssligt! 

Hängt med goa vänner hela veckan. Pysslat massa och fått inspiration av mina duktiga vänner så börjat leka lite själv och fixa med lite olika grejjer :) . Skulle vilja lära mig göra fina fjäderörhängen och hårband men varit på panduro för införskaffning av material men blir helt tiltad i huvudet därinne … Är nog bäst jag beställer hem material på nätet   … Vore nice och göra sånnahär fina som kommer från Candied Poison…

  
  

Även varit på middag och firat monica som fyllt år :) 

  Drack lite finvin till middan ;)

 Trött tjej efter pysselnatt hos Dave

 

Springtime Culture :) 

Bloggat jäkligt dåligt men skärpning utlovas 

(som vanligt på den Heliga Vilodagen Måndag ;) 

Helgen var grym! Årets första stora utestamp Springtime Culture gick av stapeln och bakom denna stog förstås arrangörena Electronic Culture och Electrotravels. 

   
   Fet location i en gammal folkpark en bit utanför Gbg gjorde inte saken sämre :)  Jag, Perry , Robin och min Festligare Dx2 hälft Dave åkte förstås dit och höll ställningarna.  Tyvärr missade vi nästan alla fullon och progg artister och darkpsy/forest är inte riktigt min melodi , men hade grymt roligt ändå och härjade runt för fullt. 

   
  

Pierre stog för kvällens bästa set av de jag hörde :) . Även shoppen Lalaland Creations var där med sina vackra alster och ägaren Petra är gullig nig att sponsra mig med några plagg och smycken , så håll utkik framöver! 

   
   Vi tröttnade och högg tag i krigaren Tommy o åkte hem på morgonkvisten till Robin i HQ2 där vi avnjöt dagen i varandras trevliga sällskap i solen med vin och bra musik (fullon!) . Ännu senare åkte jag , dave och skäggige perry hem till dave där vi pysslade med smycken och presenter , bokade flygbiljetter till Dave som åker för att representa Dx2 på Transision – samt pratade om betydande ting innan det var dax att avrunda helgen och vila lite då resten skulle upp på jobb.

Själv har jag ju Min Heliga Vilodag.. Guld Värt! ;)

 

Delsjön i goda vänners sällskap

igår (på min Heliga Vilodag) kom min festligare Dx2  hälft på besök, vi drack lite vin och drog sedan till Delsjön där isa och perry redan var. 

Mysigt att sitta och tjöta i kvällssolen :)

   
 Därefter blev det taxi till stan och nya stället Göteburger och avslutningsvis hamnade vi (såklart) hos isa och perry :)

Nice kväll! :)