Blogguppehåll – tillbaka i mars

Fortsatta problem på Finest och i brist på uppladdningsförmåga och information så tar jag ett blogguppehåll fram till Mars

Hoppas att de hunnit styra upp de pågående problemen med tekniken framtill dess

Håll ut sålänge kära bloggläsare, massa intressant har hänt som ni sen ska få ta del av 🙂

Finest Problem Fortfarande

Bloggen har varit mer el mindre stendöd sen i julas. Hela siten ligger ofta nere och det har inte gått att ladda upp bilder .

Väldigt enerverande både för mig och mina läsare förstås.

Håll ut kära läsare och tills vidare adda mig på #Instagram där jag heter December Wiklund.

På min FB kan alla som inte redan är min vän se alla offentliga inlägg.

Håller tummarna att Finest styr upp detta snarast , om inte så kommer jag flytta till ny blogportal i vår.

Odyssee

Nyår var precis så fantastiskt som jag önskade mig 🙂 . På rätt plats i rätt sällskap till rätt musik .

Odyssee är en ganska imponerande lokal med 7 dansgolv som dekats av 43 team och festen håller på nonstop i 40 timmar.

Helt klart den FETASTE inomhusfest jag varit på i denna kategorin

Bilder säger bekant mer än 1000 ord så enjoy

Gott Nytt 2018

Äntligen slutpå SkitÅret 2017!

Förhoppningsvis bringar 2018 bättre energi till oss Alla…

Nu drar jag och min Dx2-kompanjon till Berlin där vi möter upp massa vänner och röjjer in det nya året på feta festen Odyssee.

Kan vara svår att nå några dar men vill Önska alla er därute ett riktigt Gott Nytt År. Vi ses 2018 !

Julen har varit hur mysig och stillsam – och framförallt VIT uppe i mitt norrländska föräldrahem.

Har frodat mängder med julmat ända sen jag åkt upp förra onsdan och är gött ”fluffig” nu känns det som 😀 . Dax att dra hem o trimma till sig till nyår .

På själva julafton åkte vi till morfar som nu hunnit bli hela 94 år, han är väldigt pigg och fräsch för sin ålder. Mamma åkte även och hämtade Mormor som drabbats av Alzheimer för en mängd år sedan och bor på hem… hon känner inte längre igen oss , men det kändes ändå roligt att ha hela vår familj samlad för första gången på många år för en middag tillsammans.

Jag blev mycket ledsen att höra att morfar fått beskedet att han kommer bli helt blind :(. Han ser redan mycket dåligt och blir sämre och sämre. ) . Så sorgligt . Jag hoppas att vetenskapen hinner ikapp och utvecklar något sätt att hjälpa hans ögonsjukdom som gör att min morfar kan få spendera sina sista år med synen i behåll. Det måste kännas fruktansvärt att vara påväg mot ett sådant öde som honom. Särskilt eftersom han också har svårt att gå och bär hörapparat.

Efter några värdefulla timmar tillsammans var vi väldigt mätta , mormor höll på att somna i sin rullstol och alla vi andra blev också väldigt sega av all mat, så Pappa, jag och lillebror avrundade och åkte hem medan mamma hjälpte mormor tillbaka till sitt boende på hemmet.

Min mor ska ha en stor eloge för att hon tar så bra hand om mina morföräldrar.

Ända sen de började behöva hjälp har hon funnits där för dem och även när mormor blev sjuk så dedikerade mamma tid att åka dit varje dag och hjälpa dem i hemmet , med mat , städning och ge medicin (mamma är undersköterska) så att de kunde få fortsätta att bo tillsammans så länge som det bara gick .

Nu efter mormor flyttat så åker hon fortfarande till Morfar varannan dag och tar hand om honom istället för att han ska behöva förlita sig på hemtjänsten.

Detta är Så ovanligt och fint gjort av henne tycker jag .

Har även hunnit ta en utekväll med en av mina goaste vänner genom åren – Anna 🙂 . Vi träffades och käkade middag på TC -ivrigt flankerat av både bubbel , vin och cocktails – medan vi uppdaterade varann om det väsentligaste som hänt i våra liv sen vi sågs sist för ett par år sedan.

Anna är en otroligt fin vän och person och av den sorten där det inte spelar någon roll hur lång tid det går mellan gångerna vi ses eller har kontakt. En ovärderlig egenskap i mitt fall eftersom jag kan vara pinsamt dålig på att höra av mig även till dem som betyder mest.

Efter middagen gick vi vidare till ett NY-meatdistrict inspirerat ställe som jag inte vet vad det heter men där dom har en grym bar med signaturcocktails. Här träffade vi på ett par bekanta till henne som vi valde att dra vidare till O’learys med och hade en astrevlg kväll med ännu mer bubbel och intressanta samtal.

Lyckades bli medbjuden till Maldiverna nästa vinter tillochmed av en likewise reseintresserad individ 😀 . Det var förvisso nog mest på skämt men uppskattades såklart ändå :).

Kvällen slutade lite senare än vad vi först tänkt men brorsan var schysst ochhämtade mig när jag för en gångs skull kände att alkoholintaget började bli lite för påtagligt 🙂 . Slutet gott Allting gott.

Familjemiddag av Högsta kvalite

Ett par lugna dagar har förflutit här i norr… Det är alltid sårofyllt häruppe.

Idag har min pappa gått loss klätt granen samt fått upp resten av julpyntet. Tillochmed hans kära jakttrofeer blev pyntAde 😀

Senare lagade mina föräldrar en riktig Familjemiddag. Båda är utmärkta kockar och håller väldigt hög standard på sin mat.

Denna kväll serverades pappas egenskjutna vilt tillsammans med potatis odlad här hemma och toppat med mammas handplockade kantareller och egenproducerade vinbärsgele. Till detta drack vi ett rödvin från Valpolicella Italien.

Det var verkligen en Smaksucce Delux.