Upgradera mera

Eftersom jag har en förbannelse som vilar över mig och därtill är ytterst drabbad av Murphys lag (som borde döpas om till Decembers lag snart)  så visade det sig att de har byggkalas på vårt hotell. Detta har inneburit oväsen samt att delar av både hotellet och poolområdet varit/är avstängt. Irriterande att de ej informerar om dylika ting när man bokar.. semester är ju en tid då särskilt jag vill komma bort från den sortens störande moment. Även Daniel naturligtvis eftersom han dagligen befinner sig i det på jobbet.

Min käre blivande man tog tag i saken och gick ner och klagade varpå vi fick valet att upgraderas till ett ”romance” rum eller få boka in oss på massage på hotellets spa.

Vi valde rummet och har nu en jacuzzi mitt i härligheten som vi passade på att inviga med skumbad, levande ljus och en flaska bubbel 🙂

På plats i Teneriffa

Det har hunnit bli kväll nr 2 härnere i Teneriffa och jag sitter i skrivande stund och avnjuter solnedgången på vår balkong. 

Jag fick ju denna resa i födelsedagspresent av mannen och fick även själv välja hotell. Valet föll på Dream Noela Sur som ligger precis vid Playa Americanos. Det visade sig vara ett utmärkt val :). Hotellet välkomnar bara vuxna (för övrigt en av anledningarna till att jag valde just dett) Vi har ett sk ”smart room” exclusive och halvpension så det inkluderar frukost och middag. Cafe del Mar ligger på vårt rooftop där även en fet infinitypool tronar samt små avskilda sunbed-areas med champagne service som man kan hyra om man vill ha en helt privat dag.

Det finns tydligen även ett avskilt nudist-område här! 😉 dit har vi dock ej vågat oss…  även SPA, gym och diverse sällskapsrum och flera olika resturanger och barer.

Igår kickade vi ut i omgivningarna och hängde till långt in på natten när grannarna sa ifrån att vi var för högljudda . Idag har det blivit massa sömn och en vända ut på italiensk lunchresturang.. nästa steg här nu efter hotellets middag blir dusch och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

Känns grymt att vara iväg och har redan lyckats stressa ner flera snäpp. Semester gör gott känner jag 🙂

Stressed out n Messed up

Murphys Lag håller fanan Högt.. Bostadsrättsföreningen lägger ju om taket på vårt hus och befinner sig just nu precis över min lägenhet, vilket resulterar i byggställningar , ett helvetiskt bankande och spring precis utanför alla fönster med tillhörande oväsen förstås från 07 på mornarna.. (att byggarna även öser 80-tal his dagarna i ända gör inte saken bättre) …och Nu samtidigt flyttar nya (astrevliga) grannar in dörr i dörr och har börjat stor-renovera sin lägenhet dessutom .. Givetvis har jag lyckats pricka in att vara extra folk, ljud och stresskänslig och i behov av lugn och ro o vila JUST precis N U ….

Det är lite tragikomiskt egentligen 

min ofelbara känsla för timing did it again !  #goingmental. 

Hela lägenheten vibrerar och det kommer skärande/bankande/borrande oljud från varje direktion. Riktigt känner hur kortisolhalterna skenar … 
Är helt sinnessjukt överkänslig nu det sista vilket börjar bli jäkligt påfrestande, särskilt efter som mitt hjärta lixom ”rusar” massor hela tiden och jag har tryck över bröstet, domningar och jag klarar ej lugna ner det även o jag sitter ner och andas :(. Igår högg det till samtidigt som jag blev så yrslig att jag inte kunde stå upp. Tänkte faktiskt tanken att åka in till sjukan – men bara det är så jäkla kraftkrävande att sitta där och vänta i flera timmar för att få besked att man bör åka hem o vila..

Känns luxom som att hela mitt system är överbelastat på nåt sätt och triggar över för minsta lilla. 

Det är jäkligt svårt att avgöra ifall det ”bara” beror på ångest eller om det börjar bli nåt rent fysiskt fel på mig nu när jag kännt sån stress såhär länge…  Är väldigt utmattad o trött, har värk i hela kroppen och min sömn är värre än någonsin. Jag reagerar på ljud och ljus och kan inte ens lyssna på min favoritmusik eftersom även det känns stressande :/. 

En sak är säker och det är att jag är redigt trött på att känna mig sånhär. Hmmmm … nåt måste göras – frågan är bara Vad?

Daniel var så fantastisk och bekymrad över mig igår att han satte sig i bilen efter jobbet och körde ända upp till Göteborg för att hämta mig o rädda mig från byggstressen så jag kunde få sova- och så jag skulle slippa åka tåg ner idag eftersom jag avskyr det och blir mer stressad av o vara bland massa människor .

Hur Underbar är han inte! 🙂 känner mig blessed att ha honom som tar hand om mig när jag är såhär förbannat svag och kraftlös och inte ens orkar med mig själv.

Tyvärr kunde jag Ändå inte somna inatt utan låg vaken ett par timmar mer och mer frustrerad. Då hade jag varit vaken över 40 timmar i sträck och tagit till diverse ftuktlösa sömnletoder.. Tillslut gick jag ut och la mig på soffan för att inte väcka honom när jag låg och vred mig- och där lyckades jag tillslut somna .

Lite skrattretande nästan att jag vaknade till ett sjusatans oväsen här i förmiddags och när jag tittar ut upptäcker jag att de står och brötar bort/lägger om asfalten på vägen härutanför. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.. 😉 Im cursed!

Efter allt detta känns det så JÄVLA nice att vi i övermorgon åker till Teneriffa –där vi dessutom har ett ljudisolerat rum på vårt hotell som bara välkomnar vuxna! 😀 

Fuck vad nice det ska bli! =) #FridÄntligen #VillInteEnsFesta #RecoveryNeeext!

Fransfin!

Var förbi bästa frans-salongen i stan –Salong Kungakronan- Häromdan och fick ett nytt sett fluffiga volymfransar av grymma Madde 🙂

Har varit utan ett tag eftersom jag fick ögoninfektion för ett tag sen och hoppade över en tid…

..Har använt lösfransar sen dess.. alltså HUR orkade man med det jämt ack in tha days??? Skitjobbigt och det jäkla limmet är ju överallt. 

Nä, känns jäkligt skönt att ha dem på plats igen 🙂

Magiskt Vackra

img_3445-1.jpg

I lördags var det stenmässa i Göteborg och vi åkte dit för att ”go hippie” och lägga till några nya stenar till mineral och kristallsamlingen.. 
Min favorit denna gång är en regnbågs aura som jag hittade. Alla stenar har ju olika betydelser och jag googlade den när jag kom hem.. verkar som den kan passa extra bra just nu om man ska tro på deras ”magiska” egenskaper 😉

” Rainbow Aura quartz (Titanium quartz) är en mycket bra sten för att avleda negativ energi. Den sägs ha fantastiskt helande egenskaper som t.e.x att mildra depression och ångest. Stenen används även till beskydd, för att förbättra fokus och uthållighet samt för att förstärka det intuitiva tänkandet. Rainbow Aura Quartz kallas naturlig kvarts som genomgått en speciell behandlingsprocess. De råa kristallerna tvättas och hettas upp, och placeras sedan i en vakuumbehållare där de utsätts för titan-ångor. Resultatet blir en permanent skimrande ytfinish som resulterar i dessa vackra, ofta flerfärgade, kristaller.”

Köpte även ett par Angel auras, ett flertal Ametistkluster varav jag gav ett hjärtformat till vännerna isa och perry ..….och slutligen två stora råa rosenkvartsar (kärleksstenar) till mig och Daniel…Fick ett supercoolt pyritklot av Daniel också! 🙂

Om deras påstådda krafter fungerar betvivlar jag väl mestadels.. men jag är ju en sucker för symbolik , och därtill vackra ting :). Dessutom är det mycket fascinerande hur kristaller bildas och försökar sig.. så speciella är de definitivt. 

På kvällen gick vi ut och käkade på SPISA som ligger på övre husargatan

Härlig miljö, bra service, bra vin och fantastisk mat – särskilt deras risotto . (undantaget den tråkiga äppelpajen till efterrätt)..
..därefter blev det häng hos Perry och isa och slutligen hem till HQ . Ingen utgång denna helg eftersom jag är så slutkörd nu det sista .. Mycket innre och yttre stress och mitt extrema tempo har slutligen slagit tillbaka med en massa fysiska och själsliga påföljder som gråa hår, stark oharmoni och stressanfall .. Har aldrig upplevt det i denna omfattning tidigare och det talar sitt tydliga språk. Jag måste nu fokusera på att vårda min kropp och komma i balans med min energi så jag kan bli bättre igen. 

Så alla vänner – Detta är anledningen till varför jag kan vara svår att få tag på eller träffa nu en tid. Ni alla finns i mitt hjärta och jag ska reboota migsjälv så kommer jag vara tillbaka inom kort 🙂

Teneriffa är nu bokat och det ska bli underbart med semester, sol, cocktails och miljöombyte med min fina blivande man. Känner på mig att denna semestern kommer vara en Gamechanger och ge massa ny välbehövlig energi.


Kärlek! /Dez

7 goda vanorna

Ska ge mig på att läsa dennna brillianta självhjälpsbok De 7 Goda vanorna” – som jag fick i gåva av ev omtänksam vän för längesen när livet var nattsvart.. 

det är inte sol o gröna skogar just nu heller så jag ska ge den ett försök . Tack till T för omtanke! Förhoppningavis kan den tillföra några välbehövliga insikter..