Arrividerci bloggen!

Härmed gör jag slut med finest.se och händanefter kan ni hitta mig på http://theangelic.blogg.se

Har postat ett nytt inlägg as we speak.

Beccy: Menade verkligen inte att ALLA är dåliga på att kommentera. Ta inte åt dig av allt jag skriver, det är inte genomtänkt alla gånger! Jag uppskattar kommentarer ofantligt mycket, bara tråkigt att jag inte kan svara till er som själv inte bloggar.

Mamma: Ska försöka göra de övriga färgerna lite klarare och kolla över det här med bildkvalitén.

Tack för synpunkter och finest.se för den här tiden.. men saknar ni mig finns jag bara ett klick bort!

Tidsfördriv

Inlägget finns även att läsa på http://theangelic.blogg.se

Igår la jag mig väldigt sent. Så sent att jag kände mig tvungen att sätta alarmet. Om jag överhuvudtaget ska kunna sova ikväll och kliva upp i tid imorgon så bör det bli förändringar här hemma.

Det är lätt att man sover om dygnet när man knappt har några föreläsningar på veckorna. Den här kursen kräver stora portioner självdiciplin vilket jag inte besitter någon överhuvudtaget. Har sedan i Onsdags läst en bok på 150 sidor. Det kallar jag icke kreativt. Läste just klart den första och tänkte börja på nästa som ska vara läst på Onsdag då vi har seminarium på båda böckerna, men ansåg att jag förtjänade lite surfing-tid.

Som ni kanske redan förstått så är jag expert på att unna mig saker för att slippa läsa. Inte för att jag är ointresserad eller tror mig kunna allt redan utan för att det finns så mycket andra roliga tidsfördriv helt enkelt. Tidsfördriv som inte kräver någon som helst ansträngning.

Måste dessutom skriva ett syfte inför en uppgift som ska vara klart i slutet på kursen men syftet ska lämnas in imorgon, det värsta är att jag inte har den blekaste vad jag vill skriva om. Där har ni ett problem people, vad i hela friden vill jag ta reda på?!

Du är utbytbar!

Den här datorn lever verkligen sitt eget lilla liv. Ibland gillar den mina påhitt och sidbyten och ibland vill den mig bara ont. Som igår när jag ville pilla lite med Photoshop, då skulle den nödvändigtvis uppdatera sig och påminde mig gång på gång att jag var tvungen att starta om det lilla skrället. Jag som var mitt uppe i ett skapande kände tvärtemot, jag blev väldigt irriterad och kände att snart pallar jag inte med det här gamla monstret längre.

Jag har nu kollat lite på andra datorer så att den ska känna sig rädd, mycket rädd att helt enkelt bli utbytt. Och idag gör den inga som helst mothugg när jag vill pilla och greja. Som om den beslutat sig för att vilja tjäna mig några månader till..

Hot är alltså det ändå rätta i dessa situationer. Men om sanningen ska fram så är jag ute efter något nytt och fräsigare än den här gamla skrotniklas. Den är trots allt 3 år och börjar kännas lite old news samtidigt som den är helt brukbar och fungerade (stundtals).

Har kikat lite på 10″s pyttelaptops och det finns en uppsjö av de som verkar bra. Jag som är mycket okunnig om vad som bör fungera bra i en dator så tittar jag naturligtvis nästan bara på utseende och sånt tjej-krafs. Så jag måste nog be någon kunnig i området om lite assistans..

Någon som kan rekommendera något märke är välkommen att kommentera, vilket ni övriga läsare är helt värdelösa på btw (mamma, det betyder ”by the way” och gäller inte dig, du är så duktig på att kommentera så)!

Thomas Sabo

Har suttit på Thomas Sabos hemsida och trånat efter charms. Ända sen jag köpte armbandet och den lilla hundmatskålen kan jag inte sluta tänka på alla charms jag vill ha kring handleden.

Ph tyckte att det var hutlöst dyrt, men vad fattar han om sånt.. typiskt det manliga släktet. Satt hur som haver och gjorde ett litet kollage, kalla det önskelista om du vill. Finns ju självklart en massa andra fina charms, men det här är några av mina favoriter.

Bilderna är lånade från thomassabo.com

Trött på det här

Jag börjar tröttna på finest.se.
Funderar på att byta sida, igen. Det känns som att jag vill ha lite mer frihet när det kommer till sidan i helhet. Att kunna välja hur min sida ska se ut mer än bara headern.

Har kollat runt lite på sidorna jag tidigare använt mig av och blogg.se ser i nuläget ut som en het kandidat. Mitt nuvarande bloggnamn måste jag tyvärr göra mig av med, men det överlever nog både jag och mina få läsare.

Vad säger ni, skulle ni besväras av ett byte eller följer ni med mig??

Snabbkurs

Har suttit och webb-kursat med Photoshop. Fick lära mig lite tips och trix.. så jag slängde ihop den här bilden.

Jag vet att alla kan sånt här redan, men jag har alltid varit usel på bildredigering och sånt så nu kan jag iaf lite så att mina bilder kan göras lite tjusigare..

Före

Efter

Jag är väldigt nöjd över att jag både fick mina och Alfons ögon att vara naturlig färg.