STARTAR IGEN MED KLIENT-UPPDRAG I MARS

Posted in Questions

Som ni vet så har denna månaden med flytt varit ganska omtumlande för mig att hinna med allt, jag har inte påbörjat några nya program på ca 3 vecka eller svarat på alla mail då jag behövt prioritera mitt privatliv, företag och mina samarbeten i första hand för att få ordning på ”grunden” så att säga. Annars hade ni inte haft några blogginlägg eller Instagram-videos bland annat;)  Men jag är jätte glad att ni hör av er ändå och är ivriga att börja, så oroa er inte. Jag kommer att svara och sätta igång med klient-uppdrag igen i början på Mars. Och till er som skickat för länge länge sedan och inte fått svar, skicka igen. Det han ha hamnat i skräpposten eller försvunnit, min mail fylls på ganska flitigt på dagarna så det kan gå snabbt ibland 🙂

IMG_3395

1 Kommentar

FINN CRISP MED AVOKADO, HONUNG & BIPOLLEN 230 kcal

Posted in Recipes

Jag hade lite jordgubbar kvar sen igår och eftersom jag inte ska träna idag så ville jag inte äta proteinyoghurt som jag alltid gör annars. Så det fick bli örtte med kokosolja och mjölk och dessa godingar till ”mackor”. Egentligen åt jag tre stycken men den tredje fick inte plats på bild 😉

Man kan såklart äta detta som mellanmål eller till kvällsmål också. Det blev en annorlunda men god kombination med honungen och bipollen, värt att testa eftersom denna måltid medför en hel del näring för sitt låga kaloriinnehåll. Motsatsen till ”tomma kalorier” kan man säga.

INGREDIENSER: 

3 finn crisp
3 msk mini keso
1/2 avokado
1/2 tsk honung

Topping: Bipollen

Kalorier: 230
Protein: 9 g
Fett: 13 g
Kolhydrater: 17 g

IMG_9583

IMG_9598

IMG_9563

2 Kommentarer

EN PRISVÄRD OCH KRAFTIG MIXER

Posted in Questions, Tips & training

Jag använder denna mixer, den heter Wilfa Knus 1400 och har fått jätte bra betyg från olika recensioner, och jag håller med! Den är kraftfull och kan krossa hård mat utan problem, det enda jag tycker är lite dåligt med den är att den låter lite högt när man kör på max, men annars så är den otroligt enkel att använda. Det finns olika lägen man kan använda ”Ice crush” ”Smoothie” ”Auto clean” och en manuell farthållare som man kan välja på. Tillbringaren är stor och rymmer väldigt mycket så man kan göra soppor och mixa hårda grönsaker i den också!

Här kan ni läsa mer 🙂

BL_1200_KnusS_Wilfa_LR-1200x1200

BL_1200_KnusS_base_Wilfa._LRjpg

1 Kommentar

60 DAGARS FÖRE-EFTERBILDER PÅ TVÅ DUKTIGA TJEJER

Posted in COACHING, Tips & training

Det går rakt in i hjärtat. Det låter klyschigt men det är sant. Dessa tjejer har gjort ett fantastiskt jobb och de har framförallt (och VIKTIGAST) av allt hittat ett tankesätt och en träningsnivå som blir hållbart i längden, och som ger resultat utan att krångla till det med orimliga och strikta dieter/träningspass. Hello new lifestyle! 

Image

Godkväll Denice! Jag vet att mina fyra veckor är slut nu. Men jag vill bara tacka för allt! Ett superduper bra schema som verkligen fungerar för mig, även att hålla koll på kalorier och gram. Allt som man trodde var svårt tycker man nästan är lätt nu! Det största för mig är att jag redan nu ser skillnad på min kropp, den är inte lika svullen som förut och jag mår så mycket bättre i kroppen!! Du är en stor inspiration och sluta aldrig med det här, du är en riktig glädjespridare! ????✌????✨ kram

image1

Hej Denice! Nu är jag inne på sista veckan av dessa 60 dagar och måste bara få tacka dig för all hjälp! Det har verkligen gjort sååå stor skillnad för mig, både i sättet att genomföra pass och sättet att tänka kring träning och kost. Så 1000 tack till dig!!

Idag kan jag inte förstå hur jag bara kunde ligga hemma på soffan och tänka att jag var för trött eller inte hade tiden till att träna, när det nuförtiden är bland de roligaste på dagen! Har ju tränat på gym lite till och från de senaste året, men aldrig sett några större resultat. Men under dessa 2 månader med ditt upplägg har jag sett större resultat än någonsin, vilket jag verkligen inte hade räknat med!

Förut har jag också haft väldigt svårt med att känna mig stolt efter passen, hade ofta känslan av att jag inte hade gjort tillräckligt eller tagit ut mig nog mycket. Ibland kunde de hända att jag va på gymmet i flera timmar bara för att jag inte kunde känna att de räckte till. Därför är de så himla bra med ditt träningsschema för mig, för då vet jag att efter jag har genomfört de övningar som står för passen så räcker de och kan känna mig nöjd! och inte behöva gå hemma och älta över att jag inte gjorde bra ifrån mig på gymmet (vilket lätt kunde hända förut)

Så återigen tack! Du har verkligen inspirerat mig, och helt ändrat min syn på träning och kost ????

Har tyvärr ingen bra ”förebild” men här ser man lite av resultaten 🙂


Lämna en kommentar

SUPER-MELLIS MED SMAK AV JORDGUBBSMILKSHAKE

Posted in Recipes

Snabbaste, enklaste och kanske godaste mellanmålet jag ätit på länge. Jag fick verkligen sommarkänslor trots att det fortfarande är februari, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men man kan om man vill också äta det som frukost med lite musli och riskakor till, det gjorde jag i morse innan träningen. Jag fick en väldigt behaglig mättnadskänsla utan att behöva känna att maten var upp i halsen som man kan göra annars när man ätit precis innan.

Näringsinnehåll: 184 kalorier 
Protein: 21 g
Fett 3 g
Kolhydrater: 17 g
Fibrer: 2 g

RECEPT: 
200 g proteinpudding från Barebells. Direktlänk här
ca 100 g Jordgubbar

IMG_0473

IMG_0492

IMG_0498

IMG_0475

 

Lämna en kommentar