SOMMARSALLAD MED JORDGUBBAR & SÖTPOTATIS

Posted in Recipes

Jag vet inte vad som hände men allt innehåll i mitt inlägg försvann när jag postade det, tur det inte var något viktigare inlägg.  Men jag berättade lite om gårdagens fotografering för gymshark att det var superkul och att Lars-Erik var jätteduktig att fota. Jag hade velat berättat mer men jag ska försöka göra kväll snart så jag orkar upp i morgon då jag ska till frissan 🙂

Här har ni sommarsalladen iallafall, väldigt god kombination med jordgubbarna, sötpotatisen, champinjonerna och fetaosten. 

INGREDIENSER:
Ägg
Champinjoner
Jordgubbar
Fetaost
Rostad sötpotatis
Gurka
Ruccola & isbergssallad
Solroskärnor

Kraaaam

IMG_1366fd

IMG_1353

IMG_1386

IMG_1343

3 Kommentarer

 1. Johanna säger:

  Hur tillagade du sötpotatisen? ???? Har ingen ugn längre i mitt studentrum så har svårt att veta hur jag ska göra nu när jag inte kan baka eller göra potatisklyftor av den☺️

  1. tania säger:

   koka sötpotatisen 🙂 och om du vill ha lite crisp yta så kan du steka den lite efter kokningen 🙂

 2. Petra säger:

  Men mums vilken sallad! Ta före och efterbilder hos frissan sen 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.