NICECREAM MED BLÅBÄR

Posted in Recipes

Jag vet inte vad jag ska kalla detta nicecream eller smoothiebowl, det är blandning och man kan äta det hur som helst och när som helst. Men med näringsinnehållet skulle jag nog helst äta det efter eller innan träning eftersom det är fettsnålt och lagomt med kolhydrater och protein i.

SÅ HÄR GÖR DU 2-3 portioner:

Mixa 250 gram fryst banan, 200 gram smaksatt kvarg, 100 gram blåbär och 1 dl mjölk i en mixer och ät direkt eller frys ytterligare 1,5 timme för en fastare konsistens.
Jag serverade med passionsfrukt och citronmeliss och det var SÅ HIMLA GOTT tillsammans med den söta blåbärssmaken!

Tips: Dela några bananer i små bitar och frys in i matlådor så är det bara att plocka fram och använda när du vill göra smoothies eller andra recept. Mycket smidigt!
IMG_9111

 

IMG_9113

IMG_9118

IMG_9134

IMG_9149

IMG_9138

4 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  hej fina du!
  Jag vet att du har skrivit inlägg om det tidigare, men jag kan inte hitta det. Skulle du kunna skriva vad som är skillnad på bcaa, vassle och kreativ? Använder inget av det just nu, men ska beställa hem så jag vill gärna veta lite mer om det.
  Kram <3

 2. Lisa säger:

  Hej! Har en liten fråga, vad är det för mixer du använder? Är på jakt efter en ny nämligen!
  Tack för en härlig blogg med massor av inspiration. Kram

 3. Ahmad säger:

  Hi denice how are you? I wanna ask you about bcaa I want to use it but I don’t know which one I buy ( sorry my English is bad ????) I wish that you could help me

 4. Åh, älskar verkligen frysta smoothiebowls!! Den här lät ju supergod! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.