DIREKTLÄNK TILL VINRÖDA SKINNJACKAN

Posted in Everyday, Questions

Åh äntligen kan jag sätta mig ner och jobba lite vid datorn, jag har varit på språng varje dag sedan förra lördagen och inte gjort annat än sovit i lägenheten typ. Så just nu ligger jag efter med allt och det ser ut som ett kaos här, jag är expert på att lägga kläder överallt.. haha. Men iallafall så har jag fått massor med frågor kring jackan jag använt på mina instagram storys. Den är ifrån NewYorker i märket Amisu, asbillig. Jag köpte den innan vintern och hann aldrig använda den något förrän nu. Jag tror den kostade kring 500 kr, den är inte i mocka utan mer i nubuckläder som är en mattare version av skinn. Fake såklart 🙂

Nu ska jag försöka komma ikapp lite jobb som jag missat, bland annat inlägget om hur man blir stor på sociala medier. Kram kram!

IMG_1758

IMG_1756

3 Kommentarer

  1. mikkizlilja säger:

    svar på kommentar – åh tack! Ja de skulle ju verkligen vara toppen <3

  2. Josefine säger:

    Läkte din piercing i naveln snabbt? Vill så gärna ta en men är rädd att den ska påverka min träning. Har den påverkat din?❤ har du några tips kring det? ????

  3. Petra säger:

    Jättesnygg! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.