HEMLISEN AVSLÖJAS

Posted in Everyday

Oj vart ska jag börja?

Jag har alltid varit smal och även underviktig under en kort period vilket gjorde att mina bröst försvann. Idag får jag skavsår av mina bh:ar på ryggen för de är för tight men samtidigt hål i kupan när jag sträcker fram armarna, jag har haft jätte svårt att hitta bh:ar som passar och går mest runt i sport-bh för att slippa få ont. Så förra veckan kom jag i kontakt med Proforma kliniken och Motiva ( märket på bröstinplantatet ) och bestämde mig för att göra en bröstförstoring. En naturlig look såklart, och för att slippa visa bröstvårtorna så snabbt jag böjer mig ner när jag har U-ringat.

Jag förstår att detta kan vara ganska känsligt att prata om, eller jag tycker att det känns lite nervöst för jag är rädd att bli dömd. Jag har alltid varit naturlig och helt plötsligt så ska jag göra detta.. Men för mig handlar inte bröstförstoringen om att få bättre självkänsla eller att jag är missnöjd med min kropp för det är jag verkligen inte, jag vet precis vem jag är och att jag inte behöver ändra på något för utseendets skull. Men efter att fått mer information kring operationen och implantaten så blev det ett enkelt val när både Proforma och Motiva har otroligt hög standard och kvalité med många års erfarenhet.

De har bland annat en liten kapsel i implantaten som gör att man kan kontrollera garantin då det finns ett elektroniskt serienummer till varje implantat, och de är även mer elastiska än vanliga inplantat som gör att man kan göra ett mindre snitt och på så vis få ett mindre ärr. När det har läkt så är brösten mer följsamma med kroppen och ser också mer naturliga ut. Min värsta mardröm vore att vakna upp och se ut som Pamela Anderson haha..

Eftersom jag har låg fett procent och tränar mycket så fick jag även rådet att välja ett fastare inplantat för att undvika rippling. Rippling kan man få om de är för mjuka och exempelvis böjer sig ned, då blir det som ”ränder” på bröstet som ser ut som att det är skrynkligt. Ni kan googla om ni är nyfikna 🙂 Jag kommer att blogga lite om detta framöver så ni får följa processen och mer insikt på vad det faktiskt innebär. Det kanske hjälper någon där ute som känner sig vilse.

Jag hoppas verkligen inte att ni tror att jag håller på bli en helt annan person nu bara för att jag flyttat och ändrat utseendet lite, jag gör det mest för praktiska skäl och har insett att det är vanligare än vad man tror även om folk inte pratar öppet om det.

Kram

DSC01264

83 Kommentarer

 1. T säger:

  Det är inte värsta grejen med implantat men orsaken låter lite skum. Känner många med små/mindre bröst än dig och aldrig hört talas om att det är oskönt/skavsår för man har små. Det är nog snarare tvärtom, har själv lite stora och har typ dina problem med Bhn. Litet synd att du ska göra.Men stooort lycka till hoppas att dina skavsår försvinner och allt går smärtfritt! modigt att du skrev detta! <3

 2. Krem säger:

  #fake

 3. Cicci säger:

  Sjukt tråkigt om detta är sponsrat vilket det känns som..

  1. Fg säger:

   Ofta en bröstoperation är sponsrad? Ge upp

   1. Cicci säger:

    Ja Proforma och Motiva sysslar faktiskt med detta. Senaste personen som fick spons av dessa var Josephine Qvist/Quist, sök upp på instagram.

   2. Larsson säger:

    Varför skulle hon annars länka till dom mer är en gång på samma inlägg?! Tycker att hon får göra vad hon vill. Men klart det ser dåligt ut när hon marknadsför dom samtidigt som hon kanske har många unga följare… Har inte unga tjejer nog att tänka på?

 4. Sara säger:

  Denice känns det som ett bra beslut för dig så strunta i vad alla andra säger! Men va säker på att detta är det du vill göra!! ❤️ Så lycka till! Det kommer bli spännande att få följa din resa oavsett vad du väljer att göra! Kram Sara

 5. Platt säger:

  Jag hoppas att du blir nöjd med ditt beslut men jag måste ändå säga att jag är oerhört besviken. En av de absolut bästa sakerna med att följa dig har varit att du var helt naturlig. Att själv vara en småbröstad tjej som vill vara stolt över det är inte lätt, och det har varit fantastiskt att ha en förebild som du som är stolt och nöjd över sin kropp. Varje dag matas man med bilder av kvinnor med stora bröst och det är underförstått att det ska vara det bästa sättet att se ut. Det blir vanligare och vanligare att tjejer förstorar brösten och det känns så tråkigt att det plötsligt är helt normalt att kvinnor gör ”valet” att lägga sig under kniven och operera in plast i kroppen. Det känns som det inte finns en enda person kvar att se upp till som inte har naturligt stora bröst eller opererade bröst. Jag blir superledsen 🙁

 6. Angelica säger:

  Så länge man gör det av eget intresse och för sin egen skull så tycker jag att det bara är att köra på efter man tänkt igenom det! Oavsett så har ingen rätt att döma vad du väljer att göra med din kropp och dina pengar, oavsett om det är sponsrat eller inte som någon ovan skrev. De flesta förstår nog dessutom att ingen någonsin skulle göra ett sådant ingrepp ”bara för att” man blivit sponsrad, man gör det självklart för att man själv VILL. Skulle det dessutom vara så att man blir sponsrad är ju det bara super för både dig och företaget, inget fel med det!

  Vilken fettprocent ligger du på idag? Samt muskelmassa? Vore spännande att veta då jag själv börjat träna mycket och försöker äta så rätt som jag kan och så som passar mig. Du är verkligen min största inspiration, som inspirerat mig att få min kropp tillbaka efter 1,5 år med för mycket dålig mat och för lite motion. Tack för en underbar blogg och instagram! Kram <3

 7. Frida säger:

  jag förstår dig helt och hållet i dina tankar! Jag har gjort en bröstförminskning då jag fick problem med ryggen och inte kunde gå utan bh pga smärtor. Gjorde min operation för ett år sedan och kan inte vara mer nöjd mer resultatet!
  Hoppas det går bra för dig!!

 8. Sara säger:

  Att du får skav är för att omkretsen på din bh är för liten!
  Gå upp i omkrets och ner i kupstorlek! Finns aa- kupor och fantastiskt fina spetsbraletts.
  Bröst är fett… jag skulle provat att gå upp något kg om du vill ha bröst. ( oftast vill man både ha låg fett procent och bröst)
  Du och Hanna Öberg har varit mina förebilder i kring fitness just för att ni är naturliga och rockar grymma kroppar med naturliga bröst!
  Tji fick jag…

  Bra att du är ärlig med det i vart fall!

  1. Fg säger:

   Inte alltid en viktippgång sätter sig i brösten, för mig sätts allt på ridlåren och i form av celluliter. Är178 lång och har a-kupa men typ 42 i byxstorlek. Så det är inte bara att ”gå upp något kg”. Förstår henne till 100%, går själv i samma tankar

 9. Sara säger:

  You go girl!!

 10. Emelie säger:

  inget du ska va rädd för överhuvudtaget! Ingen ska kunna döma dig för!
  Har du kollat med vårdrentralen eller kliniken om det är något du kan få gratis från landstinget? Jag fick en förminskning gratis pga att de va så stora trots att jag inte va överviktig. En kompis moster har fått en förstoring från landstinget då hon träna så mycket (bodybuildingk) att dom ”försvann” och om det är nägot man mår dåligt av så kan landstinget stå för en sådan operation. Kör hårt & fortsätt va du! Du är så grymt inspirerande!

  1. Emelie säger:

   PS: tipsar om Advita kliniken i stockholm och Lennart som jobbar där. Han är känd för sina stygn. Och var en otroligt bra lyssnare som lyssnade på både de fysiska och psykiska ”besvären” man hade. Sjukt duktig och trevlig läkare!

  2. Natalie säger:

   Mycket tråkig läsning

 11. Anonym säger:

  Förlåt men låter ju som en väldigt konstig anledning till att göra en bröstförstorning, bättre du går till en bra butik med kunnig personal som kan hjälpa dig att hitta rätt BH.

 12. Alice säger:

  Hej Denice! Jag har under en längre tid följt dig och två andra sociala media ”kändisar” och känt mig så trygg i att man som tjej med små bröst kan känna sig fin och duga ändå, trots att stor del av all social media visar på annat. För en vecka sedan gick en av de dessa två tjejer ut med att hon opererat sig och jag kände på något sätt ett svek. Denna tjej hade tidigare gått ut med hur lite hon brydde sig och att hon var fin ändå. Hon försökte peppa tjejer som mådde dåligt över sina bröst till att de var lika bra med små som stora börst. Jag blev så ”besviken” och kände att allt hon skrivit var innan var fejk. Nu gick jag in på din blogg och kände samma känsla igen. Du skriver att det inte har något med självkänsla att göra men det känns ändå jobbigt att inse att fler och fler gör bröstoperationer. Detta var inte menat som kritik till dig utan jag ville mer beskriva känslan som du och två andra tjejer gett mig. Att jag duger med mina små bröst! Det har känts så skönt att vi var fler!! Jag lägger absolut inte ansvaret på dig. Jag måste helt enkelt jobba på min egen självkänsla och inte förlita mig på att jag duger för att en tjej jag ser upp till säger det. Lycka till med din operation och jag hoppas att allt går väl!

 13. Rebecca säger:

  Mer tuttar åt folket!!! Du är en fantastisk människa, så klok och inspirerande! Hatare kommer det alltid finnas gott om tyvärr. Kom ihåg; ”If people talk behind your back, it’s because you’re ahead of them”. Keep slaying! KÄRLEK! ♡

 14. Hanna säger:

  Haha herregud vilka kommentarer!? Hur sjutton kan ni bli ”besvikna” på Denice? Att hon skulle vara mindre naturlig för en op som såååå många gör nu för tiden. Löjligt! Man är inte mindre förebild bara för att man vill ha större bröst! Så lägg ner med löjliga shamingen.

  Skit i vad andra tycker, och följ ditt hjärta!
  Jag ska göra bröstop när jag gått ner mina sista kilon, har alldeles för stora och jag får därför ont i ryggen, så mindre och ett lyft ska bli väldigt skönt!

 15. Lotta säger:

  Alltså jag får ont i magen av att läsa vissa kommentarer här.. Oavsett anledning varför du vill operera dina bröst så är det ditt val! Strunta i vad folk tycker, det kommer alltid finnas avundsjuka och trångsynta människor här i världen. Jag tycker du är så jäkla grym som tar tag i detta och gör det för din egen skull, you go girl! ❤

 16. Pernilla säger:

  Fruktansvärt märkligt inlägg och förklaring om situationen? Låter mer som att du är väldigt osäker på dig själv när du skriver att du vill göra bröst pågrund av skavsår och ber om ursäkt för att du vill göra något som inte är naturligt.

  Är skavsår ditt problem? Sluta använda bh eller köp spetstoppar (snygga och bekväma). Eller vill du helt enkelt ha större bröst och känner att du kommer vara mer bekväm med dig själv då, så gör det. Sluta be om ursäkt till andra för att DU vill ha något.

  Välkommen till 2017, det är inte ovanligt med bröstförstoring och allt vad det handlar om. Jag bär hårförlängning, fransar, solar solarium och har ett antal tatueringar för att känna mig fab, inte ber jag om ursäkt till de som inte gillar det.

  1. Anna säger:

   Hon ville nog bara förklara hur pass liten hennes byst är. Hon har toppen så tajt som möjligt men det blir ändå en glipa där fram och brösten syns. En sådan här grej genomgår man nog inte för att slippa skavsår. Tänk efter innan du trycker ner andra.

 17. My säger:

  Det är inget fel med att operera brösten för man inte känner sig bekväm i sin kropp. Tyckte det lät som du tyckte att de inte är en rimlig anledning, jag vet mycket väl vem jag är och trivs i mig själv men har så mycket komplex över mina bröst. Så blir lite fel när du säger sådär. Inge illa menat.

 18. Patrik säger:

  Spelar väl ingen roll vad annat folk tycker? Gör det för din egen skull, vad det än är.

  Whatever makes you happy (Som dom säger).

  Keep up the good work

 19. Maj säger:

  Förstår vad vissa känner med att man känner sig typ lite sviken som ”småbröstad” och man kan bli feedup med bröstförstoring inom fitnessvärlden och man vill se upp till någon som är lik en själv på något sätt. Och det där med skav är visserligen en omkrets och bh modell fråga men det är som sagt ditt eget val. Hade jag varit lika fitt och lean hade fettet på brösten försvunnit, då hade jag nog velat göra en naturlig och lagom stor bröstförstoring för att känna mig proportionerlig och kvinnlig.
  Håller tummarna att du blir nöjd det är ju det viktigaste!

 20. Barbara säger:

  It is your body and your decision. You will be very happy. Good luck!

 21. Linda säger:

  Din kropp dina beslut! Det är så tråkigt att läsa alla negativa kommentarer! Det är just därför du inte skulle gått ut med detta.. för det kommer sluta med att du blir sårad! Jag hoppas att du inte tar åt dig av alla dumma komentarer från folk! Du är en stor förebild för många och det kommer du att fortsätta vara! ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 22. Amani säger:

  Do you Denice. Oavsett anledning har du rätten att bestämma över din kropp. Be inte om ursäkt för något som bara är ditt val. Och varför alla ”besvikna” kommentarer? Vi ska stödja och inte döma. Fortsätt som du gör, du kommer alltid att förbli en inspiration, med små som stora bröst<3 Lycka till

  Mvh/
  Vältränad tjej med platt överkropp 🙂

 23. Anna säger:

  Du är grym som vågar gå ut med detta Denice! Skit i vad alla idioter säger, din kropp och ditt beslut. Bäst är du!

 24. Anna säger:

  Grattis till dig som vågar! Jag vill också men vågar inte ta beslutet så jag skjuter upp det heeeeeela tiden.

  Ska bli jättekul att följa dig i detta. Strunta i vad alla andra säger det är ditt beslut.

  Kram Anna

 25. Emelie Andersson säger:

  Tycker du gör ett bra val som följer vad du själv vill och känner! Man ska ju göra det som får en att må bra, och om detta underlättar för dig är det självklart du ska göra det. Jag stöttar dig till max! Lycka till bästa Denice, du är en grym inspiration och förebild! 🙂

 26. Linnéa säger:

  Sålänge du känner dig trygg med det beslutet så strunta i vad alla andra säger!! Kör hårt! Kram <3

 27. Madelen säger:

  Eeey?! Om det är nån som ska bli besviken så är det väl ändå denice? Hon är otroligt stark som går ut med den här nyheten och flera bara sågar rakt av?

  Jag brukar få skav och mina tuttar räcker fanimej ner till navel, är jag så ”onaturlig” om jag lägger mig under kniven för att slippa rulla upp tuttarna och stoppa ner dom i bh-n varje dag? Nej! Och flera skulle nog säga nej men varför så stor skillnad om man gör en bröstförstoring? Det jag har lärt mig av denice är att man ska älska sig själv, och vet ni vad? Jag tror denice gör den här operationen därför hon älskar sig själv och vill ta hand om sin kropp på bästa sätt. Föreställ er brösten som två vänner, mina ”vänner” gör ont, vill inte rymmas i bh-n och är ca 3 m långa(känns det som) alltså så blir jag ledsen av mina vänner och jag får ofta ont, inte fasiken skulle jag hålla kvar två riktiga vänner om jag fick chansen att få nya! Livet är för kort att gå runt och ha ont. Så jag säger bara kör denice! Gör de som känns bäst och jag kommer iallafall fortfarande googla mig in hit varje dag för att du är så jäkla firce.

 28. J säger:

  Jag börjar se rakt igenom henne. Hon har knappast varit ren och nu ska hon ursäkta sina bröst. Hade haft mer respekt om hon bara sagt rakt ut att hon vill ha större tuttar. Nog har hon blivit delvis sponsrad alltid. Tråkiga är att hon inspirerar unga tjejer att tro att det ens är möjligt att nå dit. Jag kan MYCKET om kost och fitness och kan säga att hennes ”förvandling” är omöjlig utan lite ”hjälp” på traven. Det tar i princip ett år att lära sig träna rätt och folk med sådna resultat vet om detta faktum. Bara maten. Om hon gått från 45 kilo så har hon knappast velat äta å plötsligt kan hon det? Nä. Där tappade jag intresset i alla fall. Finns roligare läsning där dom står upp för vad dom gör å tror på.
  Klart det handlar om självkänsla när man är rädd att bli dömd.

  Lame som fan.

  1. Jennifer säger:

   Otroligt tråkig kommentar. Låter lite som om du tror att hennes resultat har uppkommit på en vecka. Om du nu kan så mycket om kost och träning så borde du veta att det är fullt möjligt att genomgå resan hon gjort med rätt kost och rätt träning.

  2. Therese säger:

   Om du nu tycker att Denice är så himla ”lame”…..varför är du ens inne och kommenterar hennes inlägg? Jo för att du är intresserad att läsa om henne och uppenbarligen med dåligt självförtroende då du bara måste trycka ned personer för att du själv ska må liiiite bättre. Starkt jobbat du!!

   #dusomärfake

 29. Nathalie säger:

  Avundsjuka jävlar ni alla med negativa kommentarer, tråkigt bara att ni ska skriva skit om en annans beslut. Sköt ni erar.
  Jag säger bara Grattis !! Det är jätte många som gör den operationen. Inget fel i det. Du ska göra det som känns bra för dig. Du kommer alltid vara samma person på insidan även om du tränar, inte tränar , bröst eller inte bröst. Det är vad man gör det till brukar jag säga. 🙂
  Jag har själv gjort denna operation och hade samma tankar innan. I slutändan handlar det enbart om dig och ingen annan, dina beslut och vad som gör dig glad. Med detta sagt säger jag bara lycka till ! Kommer gå jätte bra och bli riktigt fint.

 30. Lisa säger:

  Nej nej :/// tyvärr kommer jag och några vänner avfölja dig nu. Du kanske skiter i det men ville bara säga nej nej.
  1 den e sponsrad gör mig spyfärdig
  2 du verkar göra det för andras skull
  3 Du är fakeee. Trodde du var äkta nu blir du som alla andra.
  4 du var vår förebild nu är du verkligen inte det!!

  1. Anonym säger:

   1. Hur kan ett par opererade bröst göra en person fejk? Lite komiskt det där, att ni tror att brösten definierar en person.
   2. Fundera på varför hon var eran förebild. Var det för att hon inte hade opererade bröst? Så fort ni såg en bild på henne var det inte hennes vältränade kropp eller grymma övning som inspirerade er, utan de var hennes naturliga bröst ni såg och tänkte, wow, hon vill jag bli som. Eller var det kanske för att hon är sjukt disciplinerad, inspirerande, hälsosam, god hjärtad och ger oss alla motivationen att faktiskt påbörja vår egna resa. Isåfall kan jag säga er, utan att få det bekräftat av Denice, att hon är nog samma person som innan, det är inte hjärnan de har mixtrat med.

   Sluta nu sprida sånt här tråkigt på internet Lisa, en klapp på axeln brukar oftast kännas bättre i slutet på dagen 😉

 31. Sara säger:

  Gör DIN grej, din kropp och ditt liv! Du är en superfin människa och vare sig du har små eller stora bröst 🙂 Du är en inspiration hur som, jag själv har små bröst men är nöjd! Alla får va olika 🙂 Lycka till.

 32. Karin säger:

  Tycker att det är starkt av dig att gå ut med detta! Jag funderar i samma banor och kommer med intresse att följa din process. Jag hoppas att du kommer att vilja blogga om din bröstförstoring (trots vissa negativa kommentarer här).
  Lycka till!

 33. Patrik säger:

  Folk får förstås göra precis vad de vill!

  Det som stör mig är hur man säljer ut sina fans och besökare (där en del förmodligen är osäkra på sig själva) för att själv komma åt en produkt billigare. För en blogg med fokus på fitness är det förstås helt naturligt att länka till träning, kost och fitnessprodukter oavsett om det är sponsrat eller ej. Men för en blogg som denna är inte bröstoperationer ett speciellt vanligt förekommande ämne så att börja länka till implantattyper och mottagningar är irrelevant. Om det inte vore för att inlägg är sponsrat förstås! Och även om inlägget inte är sponsrat så tjänar länkarna inget som helst syfte.

  Det är synd att unga människor som sitter inne på en stor marknadsföringskraft inte får bättre lära sig det ansvar som följer.

 34. Emma säger:

  bry dig inte om alla negativa människor. din kropp – ditt beslut

 35. C säger:

  Jag började träna och gick ner en massa i vikt efter 2 täta graviditeter. Jag var absolut inte överviktig, men trivdes inte med mig själv. Iom att kilona rann av och att jag slutade amma så försvann ju även brösten, hade väl inga till att börja med heller och har alltid haft i tankarna att förstora dem. I höstas gjorde jag det och det känns så himla bra. För mig kändes det jättejobbigt att stå på gymmet och vara lika platt som männen typ, självkänslan är mycket bättre och att kunna använda vilken bh jag vill är ju bara helt underbart! Jag förstår dig helt i alla dina argument varför du vill göra en bröstoperation och jag säger bara kör. Lyssna inte till någon annan än dig själv för de vet inte vad du har med dig i ryggsäcken. ????

 36. Sofie säger:

  Hej! Kommer du att lägga implantaten under eller över bröstmuskeln? Och vart kommer du lägga snittet? 🙂
  Har själv funderat på att göra det så är väldigt intresserad!
  Kram

 37. R säger:

  Hej! Jag jobbar i underklädesbutik och den vanligaste anledningen till att man upplever att bhn skaver är inte att man behöver ha en bh med större omkrets, utan tvärtom om, att bhn redan är för stor runt om. Sitter en bh ordentligt tajt runtom så kan den inte röra på sig och det blir inte friktion. Kör man dessutom på en bh i ett lent material som andas ordentligt så är det ännu bättre. Så gott som alla som kommer in i butiken har fel bh-storlek, statistiken säger att 7/10 har fel bh-storlek. Den vanligaste kommentaren vi får är ”men ska den verkligen sitta såhär tajt?” och ja, det ska den. Det är inte skönt de första dagarna men man vänjer sig. Och går man ner i omfång så måste man höja kupstorleken för att det ska vara motsvarande storlek. Tex en 80A = 75B = 70C = 65D osv. Har man då en bh som ”glappar” i kuporna fastän det är den minsta kupstorleken så går det ofta att gå ner i omfång, och behålla bokstaven (kupan). Tex från 75A till 70A. Då är bhn både mindre i omfång och mindre i kupstorlek. Nu säger jag inte att det är såhär just för dig för det kan jag omöjligtvis veta, men jag uppmanar verkligen alla att gå till en specialiserad underklädesbutik för att testa fram rätt storlek och rätt form på bh.

  Jag tycker att du är stark! Du är min förebild och ditt beslut att genomgå en bröstförstoring påverkar ingenting. I mina ögon är du fortfarande samma person. Kram 🙂

 38. Lizette säger:

  Jag tycker du gör det fantastiskt som vill berätta om en sån sak ! Jag själv gjorde en bröstförstoring för 3 år sedan med nästan samma implantat och ångrar inte en secund ! Mina bröst försvann i samband med viktnedgång .. Jag funderade länge på fall jag skulle göra en operation eller inte pga alla kommentarer osv .. Men att inte kunna bära klänningar för brösten inte fanns gjorde att jag tog mig en funderare .. Och här sitter jag 3 år senare och är super nöjd ! Ska bli kul att följa din resa till ett par nya snygga bröst ❤

 39. Ida säger:

  Hej! Jag har själv opererat mig hos Calle på proforma. Han är sjukt proffsig och är supernöjd med både honom och kliniken! Förstår precis vad du menar med att brösten försvinner när man tränar och resultatet blev väldigt naturligt som även jag eftersökte! Så kan absolut rekommendera Calle 🙂

 40. Märtha Louise säger:

  Hej Denice! Jag tycker att du absolut ska göra det här om det är något du kommer att känna dig trygg med. Vilket du självklart kommer eftersom att det kommer att göra din vardag lättare? Tycker verkligen att folk borde sluta lägga sig i och det är ju inte konstigt att vilja vara öppen om detta, men andra gör det inte svårare med deras onödiga kommentarer. MEN det jag ville säga är att du inte ska låte någonting hindra dig! Jag är själv snart 18 år och har stora bröst som börjar bli hängigare och jag har själv funderat på att göra ett bröstlyft (kanske i framtiden). Skönhetsoperationer är så vanligt idag och det är upp till en själv om man vill göra det eller inte och man ska absolut inte skämmas! Du inspirerar mig oavsett om du har bröst/”falska” bröst (som andra gärna kallar det)/inga bröst. Du är så jävla bra och fortsätt att inspirera! Kramar

 41. Anonym säger:

  Inga konstigheter att du väljer att operera dig, det är din kropp och ditt val. MEN det är oerhört problematiskt att ta emot en sponsring av den här sorten. Dels har du inte reklammärkt inlägget (men det gör du ju aldrig så ingen nyhet där!), vissa kanske kan se igenom att du är sponsrad när du länkar kliniken flera gånger i texten men det ska framgå tydligt för ALLA som läser dina inlägg om du skulle vara sponsrad.
  Jag undrar även om du har funderat över hur det här ser ut för unga tjejer som läser din blogg och följer dig? Om jag var du, dvs missnöjd med mina bröst och övervägde en operation, skulle jag ALDRIG skriva ut det offentligt på det sättet du gör. Menar inte att man ska dölja det eller mörka det men ditt inlägg innehåller inte en enda reflektion över kroppsideal eller vad det faktist innebär att överväga en operation. DET gör mig besviken. Inte operationen i sig för det väljer du själv givetvis, men hur du skriver om det, otroligt oansvarigt av en stor social mediaprofil att romantisera en skönhetsoperation på det här sättet, göra reklam för det och sen inte ens märka ut det i inlägget.

  1. jessica säger:

   Kanske den bästa kommentaren hittils

  2. Marianne säger:

   Kanske den bästa kommentaren hittils!

  3. Anonym säger:

   Bästa kommemtaren most def!

  4. Anonym säger:

   Håller så med. Bra skrivet.

 42. Moa säger:

  Detta är första gången jag kommenterar i din blogg trots att jag har läst den så länge.
  Jag kan gott acceptera ditt val och förstår själv hur det är att ha små bröst men jag reagerade häftigt på meningen du skrev ”Men för mig handlar inte bröstförstoringen om att få bättre självkänsla eller att jag är missnöjd med min kropp för det är jag verkligen inte, jag vet precis vem jag är och att jag inte behöver ändra på något för utseendets skull. Men efter att fått mer information kring operationen och implantaten så blev det ett enkelt val när både Proforma och Motiva har otroligt hög standard och kvalité med många års erfarenhet.”
  För mig låter det som att du egentligen inte ville göra detta, utan att du gör det för Proforma och Motiva? Vad har det med saken att göra? Det är ju ditt val, ditt beslut och din vilja. Du kan inte skylla på annat i detta fall. Men OK för att ett företag har bra standard och erfarenhet då måste man testa….

  1. Moa säger:

   Menar då bara att då kan du hellre erkänna att du är missnöjd med dina bröst, det är inget fel i det. Du väljer istället att skriva att du verkligen INTE är missnöjd eller att du INTE behöver ändra något för utseendets skull. Väldigt ologiskt.

 43. Nathalie säger:

  Åh vad trist att du inte kunde se det fina i allt vad du är. Du förlorade tyvärr just en läsare 🙁 önskar dig ändå lycka till med allt!

 44. Helene säger:

  Jag får en klump i magen när jag inser hur fruktansvärt elaka vi kvinnor är. Det är 2017 och vi har mage att kommentera någon Annans kropp? Att kalla någon fake för att man vill göra något för en Själv. Att yttra sig att man är BESVIKEN över att någon Annan vill göra något för sig själv. Vi kämpar jämt och ständigt mot att inte låta män kommentera och tro sig äga rätten av våra kroppar, men vi har inga problem att klanka ner på en annan kvinnas kropp? Jag skäms något fruktansvärt över er som ens yttrar något negativt. Heja dig Denice för att du vill göra precis vad du vill, för att du vill göra det som känns bäst för dig. Din förebild förändras inte ett dugg för att du väljer att operera brösten, du är fortfarande samma person. Herregud, det är ju bara bröst, du opererar ju inte in en två nya personligheter. Du är grym tjejen!

  1. Emma säger:

   Bra skrivet !

  2. Victoria säger:

   BÄSTA jag läst på länge!! Så fruktansvärt löjligt att sitta bakom en skärm och våga döma. Börja med att granska er själva!! Runt 80 kommentarer kring detta inlägg och hittills har jag endast läst runt 10 positiva. Skäms på er alla som vågar kasta skit bakom era skärmar!

 45. Hanna Jonsson säger:

  Hej Denice! Super starkt av dig att skriv ut detta! Jag har själv förstorat brösten för några månader sedan på proforma clinic av Dr. Örjan Gribbe. Verkligen en super bra klinik och ett bra val av dig. Stora lycka till!

  1. F säger:

   Förstorade också mina bröst på Proforma och dom är superduktiga! Jag tycker att man ska göra vad man vill med sin kropp och iom jag inte följt bloggen så vet jag inte vad som ligger bakom hennes beslut. Det enda jag hänger upp mig på här är att det är ett sponsrat inlägg och att Denice borde varit ärlig med det för att inte vilseleda andra.

 46. Linda säger:

  Men jösses har vi inte kommit längre än så här 2017? Skrämmande…
  varje människa innehar rätten att bestämma över sin egen kropp
  skäms på er!!

 47. Tilde säger:

  Så roligt för dig! Hoppas att allt går bra!????????

 48. Ronja säger:

  Märkligt att alla negativa kommentarer är av andra tjejer och kvinnor, borde vi inte hålla varandra om ryggen? ❤ Kvinnor runt om i världen får för mycket skit redan…

 49. Anna säger:

  När ska du göra operationen? Och hur kommer din träning & inläggen om träning att förändras då du inte får lyfta tungt eller ens träna ett tag efteråt? Kram

 50. Emma säger:

  Om detta får DIG att må bra så ska du självklart göra det❤ alla andras åsikter spelar ingen roll; din kropp & ditt beslut. Hoppas allt går bra och att du blir nöjd! Må ha kramar!!!❤❤❤

 51. Malin säger:

  Mina firade ett år bara för ett par dagar sedan, har alltid haft små till min atletisk kropp. Bröstförstoringen var det bästa jag gjort, lade i 295cc för en naturlig look och är så nöjd. Äntligen är det kul att köpa bh, bikini.. Jag känner mig kvinnlig. Mina bröstet försvann av träning. Så kör och skit i alla andra, det är du som ska vara nöjd! Träningen går för övrigt hur bra som helst nu, inga känningar eller konstigheter 🙂

 52. Ebba säger:

  Åh spännande! ???? Hur mycket ska du lägga i och vilken profil ska du ha?

 53. Noora säger:

  YOU FUCKING GO GIRL!!! DO WHATEVER MAKES YOUU HAPPY!

 54. Isabelle säger:

  Hej! Gjorde på proforma i somras och var hur nöjd som helst med kliniken dock ångrar jag strl. och funderar på att göra om.. Undrar därför vad du valde för strl och om du har dropp eller runt, kommer ju antagligen se bilder sen 🙂 ps. din kropp så skit i alla avundsjuka 😉 kram

 55. Kristina säger:

  Detta inlägg borde anmälas. Klar och tydlig sponsring då företaget nämns flera gånger och det framgår inte att det är sponsrat. Skäms på dig.

 56. Natalie säger:

  Otroligt spännande !
  Vad kostar en bröstförstoring ungefär?

 57. Emma säger:

  Vad är det med alla ? Små eller stora bröst , det är väl upp till en själv vad man vill ha. Alla ni som skriver elaka kommentarer och är ”besvikna” , Det handlar bara om avundsjuka. Bara för att Denice har gjort en bröstförstoring betyder väl inte det att hon är en helt annan person med ett helt nytt tänk !? Jisses. Blir så upprörd över hur folk beter sig. Kör hårt Denice ! ???? Hoppas du inte tar åt dig för mycket av alla negativa kommentarer.

 58. Rika säger:

  Här miste du också en följare. Så jordnära du ska påstå vara. Så äkta du ska påstå vara? Andra opererar bort sina bröst för rädslan att de ska ta livet av en, andra ska ha sponsorerade bröst för att…ingen vettig orsak. Du gör tydligen vad som helst för pengar. Hoppas du växer upp och får lite större perspektiv på livet.

  1. Anonym säger:

   Hur kan bröststorleken bestämma hur pass jordnära Denice är?? Att jämföra med cancersjuka är både konstigt och orelevant.

   Perspektiv på livet var lite roligt, du själv sitter här på internet och hatar på en kvinna som ägnar hennes liv åt att tillfredsställa oss som läser och följer henne, för ett val som sååå många kvinnor gör. Dessa kvinnor ska inte behöva bli ifrågasatta eller behöva skriva en roman med anledningar till varför man tagit beslutet.

 59. Minna säger:

  Vad roligt för dig! 🙂

 60. Anna säger:

  Sjukt tråkigt att du som skulle kunna vara en förebild gör så här. Sponsrade bröst för att små bröst inte duger? Bra budskap att sända ut åt unga tjejer…

 61. Angelica säger:

  Förstår dig. Har dock alltid haft motsatta problemet. Var kraftig med stora bröst. Gick ner mkt i åk 9. Brösten blev mindre och hängiga. År 2012-13 var jag i min bästa form nånsin och därmed ännu mindre bröst och hängiga. Nu har jag dessutom ammat 2 barn och nu är det bara skinn kvar. Ska ge kroppen lite tid att hämta sig då jag slutade amma yngsta för ca 3 V sedan. Men här blir det ett lyft framöver om inget annat ändras till det bättre. Jag har problemet just nu att brösten trillar ur allt som heter bh( eller nej inte sport-bhn då).

  Men som sagt förstår och gör det som får DIG att må bra!

 62. Emma säger:

  You go girl, starkt av dig!
  Du är en stor inspirationskälla för mig och många därtill.
  Bra att du pratar öppet om plastikkirurgi jag är en del av dem som har framtidsplaner angående det men inte vågat kliva över tröskeln och nå målet.
  Där infinner jag dig som en stor insperation och öppnar upp möjligheten om detta , det kanske är de lilla som behövs för att jag ska våga ta steget för att göra det här.
  Glöm inte att du är fantastisk!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.