SVAR PÅ TAL – VEM ÄR FAKE EGENTLIGEN?

Posted in Everyday

Jag hade räknat med en del negativa kommentarer och det förstår jag, alla tycker olika och det är helt okej. MEN att klanka ner på mig som person och mina ”framgångar” för att jag gör ett ingrepp är väldigt omoget. För mig spelar det ingen roll hur mina vänner ser ut, tjocka, långa, religiösa eller träningsnördar, jag vill må bra kring deras närhet och det är det enda som betyder något. Och att jag som person skulle förändra mitt skrivande, mina tankar och min personlighet för att mina bröst ändrar storlek är extremt ytlig åsikt. Det är för första gången jag får negativ feedback och det känns faktiskt bra att det handlade om brösten från första början, det hade varit värre om jag gjort något/någon illa som var huvudorsaken till påhoppen.

Sen så behöver jag ingen ”rimlig” anledning till att vilja göra brösten, jag fick kommentarer som ” låter konstigt att det vore anledningen, det vore bättre om du bara skrev att du ville göra det”. Klart att jag vill göra det och jag valde att skriva det kortfattat för jag kände att jag måste inte be om ursäkt eller söka empati för mitt beslut. Att bröstvårtorna syns så snabbt jag böjer mig ner oavsett sportbh och att jag får skavsår på ryggen är bara några få anledningar till varför jag vill göra det. Däremot är jag väldigt tacksam för alla fina människor som tagit sig tid och stöttat mig, det har hjälpt enormt <3.

Om några av er tycker att jag är fake så har ni garanterat inte följt mig speciellt länge eller läst mina inlägg, ni har tydligen bara sett mina formbilder och videos.  Det är helt okej men jag vill ändå att ni ska veta all tid jag lägger ner bakom allt filmande, bloggande, samarbeten med unika rabattkoder, alla gratistävlingar, all matlagning och nya recept är för eran skull. Detta är detta 24/7 jobb. Jag behöver inte filma mina övningar eller se till att ni får gratisprodukter, men jag vill för jag älskar att göra andra glad. Den känslan är för mig obeskrivlig och driver mig framåt när jag ser hur andra får ny energi och motivation på grund av mina handlingar. I detta fall känner jag inte att det är jag som är fake, men jag skulle samtidigt inte ha mage att skriva att det är (ni) som är fake heller när jag vet hur ont det kan kännas att höra. Jag anser bara att ni har fel uppfattning, öppna ögonen och förstå att det är ingen skillnad att träna för att se snygg ut som det är att göra brösten. Det är samma grundidé.

Vad hade hänt om hälsofördelarna med träning försvann? Folk skulle tro att du var galen som hoppar runt för att bränna kalorier så du ser snyggare ut. Köper du nya kläder så är det också väldigt ytligt, eller om du går till frissan så förändrar du ditt utseende. Det är HELT okej att göra sig fin för att man VILL och du behöver inte empatistöd bara för att du mår dåligt över en sak. Bara för att jag har cancer så betyder det inte att det känns bättre om någon annan har det, du klarar dig. Du behöver inte andras åsikter för att du ska tillåta dig själv att känna dig tillräcklig.

Några tjejer med små bröst har kommenterat till mig och skrivit att de är besvikna att jag förändrar mina bröst eftersom de känt sig mer okej när jag också har det. Men jag kan säga er tjejer att oavsett hur du ser ut, så kommer du alltid att duga. Den dagen du inte duger är då du beter dig olämpligt, då slutar folk att acceptera dig. Men att avgöra ditt värde eller någon annans värde på grund av kropp eller val i livet är riktigt dåligt. Då blir du automatiskt den där personen som du själv är rädd för. Hon som dömer andra på grund av utseende och ger dig snea blickar när du går förbi.

Jag anser att så länge man inte sårar någon så ska man göra vad fasen man vill, det kommer ALLTID att finnas människor som tycker olika så det finns inget svar som är mer rätt eller mer fel. Just do what you want, and do it well!

Tack igen för allt stöd från er tjejer, jag ska snart dit och opereras. Jag håller er uppdaterade så snabbt jag är på benen igen <3

IMG_1507

48 Kommentarer

  1. Sarah säger:

    Var dig själv, gör vad som gör dig lycklig, du ändras inte som person för att du (precis som många andra) vill göra en förändring i ditt utseende, kör hårt, jag hoppas du blir nöjd! Kram Sarah

  2. Petra säger:

    Stort lycka till och fint skrivet svar 🙂 Längtar tills du är tillbaka igen

  3. Jennie säger:

    Jag skiter i vad du gör med dina bröst, jag fortsätter följa dig ändå. Anledningen till att jag gillar din blogg är att du verkar vara så sympatisk, skärpt och kreativ. Med andra ord en inspiration även för insidan 🙂

  4. Belle stakset säger:

    Lycka till.
    Skit i all negativitet och fokusera på ditt mående och vad du än gör så kommer det alltid att finnas folk som hatar på dig. Du är en förebild va stolt för den du är. Glöm ej du är värdefull och värd att älskas precis som du är. Jag känner att är man missnöjd med nåt och vill, har råd att fixa det. Kör! Men läs på ordentligt innan så du har all fakta. Och fråga runt folk som gjort ingreppet så du känner dig säker. Det är bara min åsikt. Kram på dig ❤????????

  5. Merika säger:

    Brukar normalt sett inte kommentera okända personers inlägg, men de som inte förstår att ha bröst som man inte är nöjd med (små som stora) vet inte vad de innebär för en. Bröst är en kroppsdel hos tjejen som är mer eller mindre viktig, precis som andra delar av kroppen. Har man problem(fysiska och/eller komplex) och möjlighet och viljan att förändra något på sin kropp till det bättre så ska inte andra lägga sig i. Ingen har rätt att lägga sig i andras liv utan tillåtelse. Vi alla har olika erfarenheter och syn på vad som är okej och inte okej som man får både respektera & acceptera .

    Tycker det är bra att du tar upp detta och hoppas att man får läsa mer om processen, förhoppningsvis hjälpa andra som funderar på att göra något liknande och ge/öka förståelse till andra.

  6. Felicia säger:

    Ush vad folk ska hålla på. Jag förstår dig till 100% då jag har exakt samma problem och även jag kommer göra något åt det när jag har råd. Du är grym och fortsätt göra din grej ! 🙂 Lycka till!

  7. Viktoria säger:

    Hej Denice! Har följt din resa väldigt länge och tycker att du gör jättebra inlägg och är en jättebra förebild!
    Jag tycker det är lite intressant det där med bröstförstoring för jag vet att jag själv är så fördomsfull men vill ju absolut inte vara det! För det första kan jag tycka att om man gör det för att man har dålig självkänsla, så är det ju något som mynnar ut i att man aldrig riktigt känt att man duger, för hade man gjort det så kan man acceptera hur man ser ut. Sen har jag själv upptäckt nackdelen med fitness att när bröstmusklerna blir större och man tex deffar så försvinner helt plötsligt tuttarna och ser kanske inte ut som dom gjorde från början, och det kan jag ju förstå att man inte vill. Men sen lyssnar jag även på vad du säger när du förklarar att du måste inte ha en rimlig anledning egentligen, och det är kanske det som jag (och många andra) känner är svårt att acceptera, för det är utifrån vad som är ”rimligt” som vi själva tänker. Men så måste inte alla tänka. Och att förändra kroppen nu för tiden börjar bli så vanligt och lättillgängligt och självklart i vårt samhälle att det inte längre är en Big deal, och det är nog DET som folk inte accepterar. Det är den utvecklingen jag själv kan känna att jag inte riktigt vart redo för. Men sanningen är att det är så världen och samhällsutvecklingen ser ut. Oavsett om det handlar om att förändra vårt utseende eller att acceptera att man inte längre kan betala sina räkningar på en papperslapp på banken. Och som du säger, att börja träna och äta annorlunda för att man vill bli snyggare är faktiskt samma sak, bara att man inte direkt gör något ingrepp på det sättet. Men det är samma ytlighet. Men jag kan också erkänna, helt ärligt, att jag blir lite besviken när jag ser så många snygga tjejer som vill förändra brösten för jag själv tycker att ni är så jäkla snygga! Men det är ditt liv, och jag har ingen rätt att klanka ner på dig, eller på något sätt tro att jag är bättre bara för en sån sak, absolut inte. Jag får ju tycka vad jag tycker utan att för den sakens skull börja trycka ner någon annan eller försöka lyfta upp mig själv. Jag tyckte väl bara att det kändes viktigt att skriva det här, som någon typ av diskussion med mig själv, till alla som läser här för att visa att jag själv har fördomar som jag egentligen inte vill ha och att läsa din sida om saker och ting är sånt som hjälper mig att släppa mina fördomar. Och jag tror att kanske många andra känner samma sak fast de inte riktigt insett det än. Nu blev säkert allt det här väldigt osammanhängande, men jag hoppas du fatta ändå. Du är grym! Fortsätt vara du.

  8. Josefine säger:

    Jag tycker du är stark som vågar berätta om dina svagheter, det får dig att kännas mer mänsklig (du är så jävla fantastisk så ibland undrar man ju haha). Jag har själv opererat in Motivas implantat och jag tycker de är fantastiska, ser väldigt naturligt ut och känns även naturligt 🙂
    Jag ser fram emot att läsa mer om det från din sida! Och glöm för guds skull inte att stå upp för det du tror på, du är som jag skrev FANTASTISK (med eller utan bröst)!

  9. T säger:

    dumt att säga att Du/Denice är fake. Men däremot är inlägget skrivet som att du/hon vill höra vad dina/hennes följare känner. Ingen som tvingat till inlägget. Folk reagerar för att just du/Denice har skrivit inlägg om att du/hon aldrig skulle gå under kniven. Du/Denice verkar nu tycka att alla är taskiga vilket inte är fallet på alla kommenterar du fått. Klart man gör som man vill men det självvalt att skriva inlägget. Och detta inlägg tycker jag var sjukt taskigt och dubbelmoral där du skriver att folk i princip inte borde förlita sig på din kropp och typ som att de med mindre tuttar ska vara mindre osäkra på sig själva. Men hallå det är ju det du vill med ditt jobb att vara förebild och inspirera. Och vem är osäker då som typ är rädd vad alla ska tycka. Din rubrik riktar även till att säga att alla som inte tycker som du kan va fake själva. Skit i att du gör brösten men med detta inlägg sjönk du i mina ögon och jag har också haft dig som förebild så det är inte skrivet för att terra en tjej som gör brösten det är inte ens värsta grejen

  10. Nathalie säger:

    Denice, jag äldkar din blogg för den innehåller sunt tänk kring mat och träning. Du ger oss tips, övningar, recept och bjuder på dig själv. Du verkar väldigt inspirerande, ödmjuk och genom go så person. Jag förstår inte varför folk ens ska ha synpunkter på vad du vill göra mee dina bröst. Jag har istället för stora så funderat på bröstminskning. De som kommenterar idiotiskt anser kanske sig själva som perfekta – vilket ingen är. Bra med svar på tal mot dessa! Fortsätt göra din grej. Jag älskar allt du gör!

  11. Therése säger:

    Avundsjuka. Det är bara så männikskan fungerar. Du är framgångsrik, du har kommit extremt långt tack vare din vilja, arbetsmoral och att du fortfarande håller fötterna på jorden.

    99% av negativa kommentarer är jag övertygad om, grundar sig i avundsjuka, så är det bara. Ta det som en komplimang, det gör jag.

    Fuck haters. Du vet vem du är och vad du vill, och är förhoppningsvis lycklig. De kommer inte göra ett avtryck, och kommer inte heller utvecklas, så länge deras tankesätt kretsar kring andras liv.

    Hoppas du inte tar åt dig av dessa männiksor. Du har så otroligt många som ju faktiskt står på din sida, fokusera på det ist.

    Kram på dig

  12. Frida Wikström säger:

    Tråkigt att folk klankar ner, små bröst eller stora bröst spelar ingen större roll, men har man problem som du har så förstår jag att du väljer att göra det här och jag tycker det är strongt att gå ut och berätta, så strongt gjort av dig! Jag är en av de miljoner som lever med små bröst, men mina ger mig inga problem och det är jag glad för! Är super impad av både din insta och blogg, tack för att du finns och väljer att sprida tränings och hälsoglädje till mig och många andra! ☀️

  13. Elin Andersson säger:

    Så jäkla tråkigt att man ens skall behöva lägga energi på att skriva ett sådant här inlägg! Och som sagt så behöver inte du presentera någon anledning till varför du väljer att göra detta ingrepp. Det är dock bra att du understryker att du gör det för DIN SKULL och för att DU VILL. Tycker faktiskt synd om de som känner behovet av att dra ned andra konstant. Fortsätt göra din grej tjejen, din kropp – dina val! GIRLS UNITE ????????

  14. Daniela säger:

    Du är gym tjejen!!! 🙂 Din kropp och ditt val! Kram

  15. Bella säger:

    Så himla tråkigt att du ska behöva försvara dig och dina handlingar över ngt så odramatiskt som en bröstförstoring.
    Din kropp – ditt val… och det har fan ingen annan med att göra!

    Tack snälla du för att du delar med dig utav ditt liv! ????
    Lycka till idag!

  16. Emma Foss säger:

    Du är grym!! Alla har rätt att göra precis som man själv vill och ska inte behöva få negativitet för det! You go girl ????????

  17. Jim säger:

    Your commitment to you body and how you take care of yourself shows on your dedication you post everyday. Brush the haters away and do what you do. Feeling good and looking good go hand and hand. Everyone would like to change something about themselves they are just too coward to post about it. Chin up ! Spirits Hi and hopefully you heal quickly.

  18. Spfia säger:

    Proforma är jätte bra! Opererade mig där för 1år sen. Lycka till 🙂

  19. Josefin säger:

    Men HERREGUD att andra ens orkar gnälla på vad du väljer att göra med din kropp?
    Jag opererade mina bröst för 7 år sedan och det är det bästa jag gjort. Fantastiskt att kunna fylla ut en bh.
    Jag valde så naturliga och mjuka inlägg som fanns då, för att jag ville att det skulle se naturligt ut. Oavsett så gör man precis som man vill med sin egna kropp.
    Lycka till med operationen 🙂

  20. Sophia säger:

    Jag tycker att du är skitgrym! Jag har själv funderat på att operera brösten och göra dem lite större. Gick ner mycket i vikt för ett tag sen och brösten försvann helt. Är så missnöjd med dem nu så man knappt vågar visa sig utan topp/bh. Men man vågar inte riktigt göra något just för att många är så negativa till det och folk tittar snett på en. Förstår inte alls varför det ska vara så, man får väl göra som man vill med sin kropp. Tycker det är starkt av dig att du står upp för det du vill göra! Du får gärna skriva ytterligare ett inlägg om allting, hade varit jätteroligt att läsa! ???? Hoppas allting går bra med operation och sånt ☺

  21. Susanna säger:

    Helt rätt, tycker inte att du ska behöva försvara dig. Alla får ett eget liv att bestämma över. Vill man göra en bröstförstoring så gör man det. Vill man inte, så gör man inte det 🙂

  22. Hanna säger:

    Jag tycker det är så otroligt löjligt när människor lägger sig i och kommenterar negativa saker om andras kroppar, vad har dom med den saken att göra? om du stör dig över en liten sak och vill rätta till det är det din ensak och inte deras. Du ändras ju inte som människa bara för en operation, du är fortfarande samma inspirerande person som är många tjejers förebild. Du är en super fin tjej hur du än nu ser ut, och om du känner dig mer bekväm om du får göra dina bröst, men du är det en självklarhet att du ska göra dom. Vad som gör dig lyckligast är det beslutet som du ska ta. Det kommer alltid finans negativa människor som egentligen bara är avundsjuka och det är därför dom väljer att försöka trycka ner dig och få dig att känna dig dålig för att det är så dom känner när dom ser någon som är bättre än dom. tragiskt men sant, du kan inte göra nå mer än fortsätta var dig själv och fortsätta inspirera folk med det du gör!
    kram <3

  23. Patrik säger:

    Men ingen kommentar kring det som faktiskt är intressant. Dvs huruvida inlägget var en motprestation för något som kliniken erbjöd. Denice, var inlägget sponsrat?

    Huruvida operationen är rätt eller fel är ingen annan än Denice rätt person att svara på. Och eftersom hon vill genomföra den så är svaret givet! Inget som helst fel i det.

    Men kom ihåg att det är läsarna av bloggen som du säljer om de exponeras för reklam. I den meningen är dina besökare en produkt du säljer. Och att sälja ut sina besökare till en klinik av det här slaget känns väldigt tveksamt. Sen är det också så att marknadsföringslagen säger att det måste framgå tydligt vad som är reklam.

  24. Jenn säger:

    Bra skrivet!

  25. Alexandra säger:

    Hej Denice,
    Jag har följt dig sedan du bara hade några tusen följare tills nu och jag tycker du har varit ärlig och dig själv hela vägen. Framförallt mycket inspirerande! Ditt förra inlägg var intressant och handlade om ett ämne som jag tror många tjejer har i tankarna men kanske varken vågar prata eller söka mer information om.
    Bortse från alla negativitet, det är inte värd din tid. Vem vet, någon av de otrevliga personerna som skrivit oförskämda kommentarer kanske inser en vacker dag att den information som du ger om just detta ämnet kan vara användbart till dem själv också.
    Jag sitter själv också i samma tankebana om mina bröst och ser mycket framemot att få höra mer om vad det innebär att göra en operation och hur det går till. Du kommer med stor sannolikhet bli ännu vackrare än vad du redan är så vad kan möjligtvis vara fel med det. Fokusera på dig själv och vad som gör dig lycklig, det är det enda som betyder något i slutändan ändå.
    Stor kram och lycka till!

  26. Anonym säger:

    Du är grym och inspirerar och motiverar. ❤

  27. Du är grym och både inspirerar och motiverar. Så tråkigt med dessa avundsjuka människor som anser sig ha rätten att klanka ner bara för att dom sitter bakom en dator. :/ ❤

  28. Linda säger:

    Helt rätt! Lycka till 🙂

  29. Whoisventoso säger:

    Tycker det är hopplöst tragiskt att människor känner sig berättigade att dela med sig av alla sina åsikter, tyckanden och tankar…. Är de positiva så fine, skitkul! Sprid lite lycka och välvilja i världen… Men sen när är det okej att tycka, kommentera precis vad som helst om en annan människas, liv, kropp, val? Folk har verkligen tappat konceptet av ynnesten att få följa med i andras liv/resor och att man faktiskt delar med sig av sitt liv, öppnar upp sig och är ganska utelämnad på ett sätt många som kommenterar har glömt eller inte ens klarar av att vara…

    Tycker du är väldigt inspirerande med dina träningsvideos, fina matbilder (jag aldrig lyckas själv ta hehe) och att du är i grunden en otroligt skön människa (trots att du inte kan hantera blommor haha, vi är inte perfekta som sagt hehe). Men din resa, din hälsa och din kropp kommer alltid förbli din ensak och jag hoppas du förstår att för varje kommentar finns det 10 människor som förstår ditt resonemang och inte tycker annorlunda om dig för de, för det är inte vår ensak ???????????????? Postitiva vibes och lycka till ifrån Australien!! ????

  30. Charlotta säger:

    Skit i alla elaka kommentarer! Jag förstår dig precis, gjorde mina för ca 2,5 år sedan och det var det bästa jag gjort! Hade samma problem som dig, bröstvårtor som syntes om man böjde sig framåt osv. Och det är DIN kropp, så skit i vad andra säger. Du är inte fake, man är inte fake för att man opererar sig, då är man lika fake för att man färgar håret, piercar sig, tatuerar sig, i stort sett allt som ändrar ens naturliga utseende och tror det är väldigt få som inte gjort minsta förändring på sig själva.

    Såg på insta att du ska opereras snart om du inte redan gjort det, lycka till!! Du kommer ha extremt ONT första 2 veckorna ????❤

  31. Katja säger:

    I think that people are confused because they have seen you as ”jordnära tjej”, so did I and that’s the main reason why I follow you. You set an example of a hard working girl, who has achieved many things in her life while still being down to earth. People can’t understand how ”jordnära tjej” can do things like that. But it’s your choice and I totally support your decision. Eventhough you’re in the big world now, don’t forget who you are 🙂

  32. Madelene säger:

    Din kropp & det är ditt val.
    Lycka till! ❤????
    Till alla de andra som tycker annat, välj en annan blogg! ????
    Jag stannar hos dig, jag följer inte dig för hur dina bröst är formade.

  33. Nicola Burn säger:

    The people that have followed you through your journey will knows that you are it fake and that your goal isn’t just to get large breasts but to improve quality of life, I love everything you do, don’t let anyone tell you what you are doing is wrong, stay true to yourself ????

  34. Ottilia säger:

    Tycker att det är sjukt bra av dig att göra operationen för att just du vill det – och det har ingen med oss andra att göra. Gör vad fasen du vill med din kropp, senast jag kollade så tillhör ens egen kropp en själv.

    Måste däremot tillägga att jag blev besviken när du klankade ner på Pamela Andersson. Går ju inte riktigt ihop med det du skriver ovan. ”Hon som dömer andra på grund av utseende och ger dig snea blickar när du går förbi.
    Jag anser att så länge man inte sårar någon så ska man göra vad fasen man vill”

    Tänk om någon skrev så om dig. ”Min värsta mardröm skulle vara att vakna upp och se ut som Denice Moberg!”. Fine att du refererar till att hennes bröst inte är någonting du ej vill ha men det blir ju någonting mot alla med stor byst.

    1. Anonym säger:

      Helt rätt av dig, tar bort texten om Pamela Andersson. Inte alls menat så mot henne ☺️

  35. Karolina säger:

    Fy vad tråkigt att du ska behöva ta emot en massa negativa kommentarer. Vill du ha större bröst är det klart att du ska ha det! (Opererade mina för snart 7 år sedan och har aldrig ångrat mig). Bittra människor som sprider dålig stämning. Du sprider så mycket inspiration och glädje. Stå på dig och hoppas du blir riktigt nöjd med brösten! Kram

  36. Lina Bjerregaard säger:

    Hej Denice, hoppas operationen gick bra! Jag tränar precis som dig otroligt mycket och har låg fett procent, byebye boobs. Jag har funderat på att göra mina bröst ett tag nu men har inte pengarna (heltidsstudent i USA är inte billigt). Ena dagen (oftast på gymmet när man känner att- va skönt att inte ha några bröst som är i vägen) är jag ok med att ha små bröst medan nästa dag när jag ska ha på mig ”vanliga kläder” för en gång skull så önskar jag direkt att mina bröst va större (bh har jag gett upp för länge sen!) och SPECIELLT nu när sommaren kommer och mina bröst inte fyller ut en enda bikini. Bomb-kropp men helt plat bröstad får än inte att känna sig speciellt sexig. Tänkte faktiskt häromdagen att jag undrar om Denice är bara otroligt nöjd över att ha små bröst eller om hon känner som mig, att ena dagen är det inte alls jobbig medan en annan vill man ha en pösig tröja för att dölja sina obefintliga bröst. Och titta! ???? Du gav upp på brösten, de vill inte hjälpa till så får man väl lösa det själv då! ???? All power to you!! Mycket med kroppen kan man träna sig till men brösten är inte en av dem, de försvinner mer och mer ju starkare och snyggare kropp du får. Mental high five till dig som gör va du vill. Sverige är så otroligt konservativa när det kommer till bröstförstoringar, det är tabu och pratas inte om vilket är helt fel! Har vänner som förstorat brösten och deras självkänsla har flugit i taket på grund av det. Jag tycker folk ska göra va dem vill för att de ska trivas i sin egen kropp. Vi som tränar sitter inte och dömmer andra grupper som gör annat än oss precis som du skrev i ditt inlägg. Alla ska få göra sin grej!
    Starkt!! ❤️

  37. Johanna säger:

    Stort grattis till nya brösten! Hoppas operationen och allt därtill har gått bra 🙂 Jag gör en bröstoperation på proforma på tisdag nästa vecka, är så exalterad så hoppas att du är nöjd med proforma! Jag opererar mig pga att mycket att min bröstvävnad har försvunnit på grund av mycket träning men har precis som du aldrig haft speciellt stora heller. Varför inte ändra på det när man KAN liksom? Skit i all negativt, du gör det för din skull och jag tror att både du och jag kommer älska våra nya bröst 🙂 kram!

    1. Karl säger:

      Please don’t do it. Plastic tits are disgusting. Even non-existent flat chests or breasts that are completely different sizes are much more attractive than plastic under the skin. How attractive do you find guys with synthol in their biceps? Because that’s how it looks. It looks strange and disproportionate to the body. Guys see the difference even with small implants, it’s very easy to do. We just act like we don’t so we don’t seem rude.

  38. Julia säger:

    Jättebra skrivet!
    Jag tycker verkligen inte att det är ytligt, har full förståelse för att du har dina anledningar. Det är ditt liv och din kropp och dina val vad du väljer att göra! Stort lycka till 🙂

  39. Emma säger:

    Hoppas verkligen inte att du tar åt dig av dessa onödiga kommentarer Denise! Jag tycker att det är bra att du ”vågar” lyfta fram detta istället för att låtsas att du inte gjort något alls. Du är inte fake bara för att du gör en bröstförstoring? Huvudsaken är att DU mår bra. Du är en smart tjej och jag som följt dig ett tag känner på mig att du inte skulle göra något utan att tänka genom det. Men som sagt, det är du som ska må bra och trivas med dig själv. Du är verkligen en stor inspiration och jag är tacksam över att du gör det du gör. Känns nästan som att man känner dig tack vare att du är så personlig och ärlig på sociala medier, haha!

    Fortsätt med det du gör!! Kram

  40. Alisa säger:

    Hi! I follow you on insta since a longer time and I just wanted to say thank you for sharing all the nice exercises with ”us” and being so ”down to earth” and kinda cute girl 🙂 You seem to be a very very nice and kind girl (and SOOOO pretty) and even if this topic caused trouble for you, I highly appreciate you’re being honest with your readers and followers. I really enjoy every butt work out clip and so on! I hope you’re doing great after the surgery and you’re soon back on track, wish you the best <3
    greetings from a german girl 🙂

  41. Felicia säger:

    Jag är glad för din skull! Förstorade mina bröst för snart 3 månader sen och det är något av det bästa jag gjort med min kropp. Jag känner mig äntligen hel och fin.
    Hoppas du kommer bli lika nöjd som jag och känna dig hel och fin i din kropp!
    Lycka till med läkningen och alla kläder och bhar du kan prova sen! 🙂

    Har följt dig sen jag började träna i somras. Tack för allt du gör och grym inspiration!

  42. Jennifer säger:

    Helt vansinnigt att folk dömer en människa på det här sättet. Vad har desss människor för rätt att säga hur du bör eller inte bör vara? Jag säger – bara kör! Så vitt jag har förstått på vänner och bekanta så ändras inte personligheter och sunt förnuft med implantat, haha! Och jag tvivlar inte en sekund på att du inte kommer vara lika inspirerande och motiverande som tidigare. Lycka till och läk i lugn och ro, så är du välkommen tillbaka efter det! ????????????

  43. Anonym säger:

    Alltså, jag blir så fundersam när du och många andra influencers skriver att ni ”gör det för era följares skull”, att ni inte behöver göra allt ni gör osv osv. Jag vill inte att du tar detta på fel sätt för jag tycker du är inspirerande ibland och följer dig därför på sociala medier, men vi vet alla att en profil med nästan 600 000 följare på Instagram tjänar enormt mycket pengar på all spons som läggs upp, så jag tror nog att det är en viktig del i att du fortsätter. Att du väljer att ta emot denna typ av sponsring av en skönhetsoperation (!!!) är för mig helt orimligt, och jag är en av dina följare dvs en av dina ”kunder” kan man se det som. Dina följare följer dig för att du inspirerar till ett hälsosammare liv och min åsikt är att den reklam som sprids ska passa målgruppen. Jag tycker inte att det är passande att göra reklam för att ändra sitt utseende till unga tjejer, speciellt inte denna generation unga tjejer som redan matas dagligen med allt möjligt som skadar deras självbild. Och det går inte att säga att man inte valt att vara en förebild, det kommer med på köpet att vara en stor profil på instagram. Man kan inte utnyttja fördelarna och helt strunta i vilken påverkan man har på sina följare. Operera brösten för all del, det är inte min ensak och jag bryr mig inte om vad du gör mot din kropp, men jag bryr mig om hur detta påverkar de osäkra tjejerna (och killarna för all del) som följer dig och inspireras av dig.

    1. Anonym säger:

      Precis! Jag har alltid beundrat ”fitness-tjejer” som behållit sina naturliga bröst, vilket även resulterat i att självförtroendet i mina egna bröst förstärkts. Nu när allt fler väljer att lägga sig under kniven, får det mig att snart tro att det inte finns något annat alternativ. Jag har råd och ja, det är sjukt snyggt med stora bröst, men det är också farligt. Att bli nedsövd är farligt, risken för komplikationer är STOR och det blir betydligt svårare att upptäcka bröstcancer i tid. Detta är såklart inte Denices ”fel”, utan samhällets. Jag önskar bara att det inte var så och jag önskar att jag och alla andra kvinnor kunde älska sina egna bröst precis som dem är.

  44. Lisa säger:

    Framgångar??!! Haha att ha massa följare på instagram och få några burkar nocco är inte framgångar. Och ge ut unika rabattkoder? Ja det är klar du ger ut det!!! Varför inte? Alla företag som ger dig gratissaker tjänar massa pengar på dig och du bara tackar och tar emot. Som
    När du gjorde en noccoutlottning med att tagga 5 vänne och ökade några tusen följare för att få nocco. Herregud. . Mkt genuina följare va ? Hahahaha du är ett skämt. Du kopierar alla andra stora profiler. Man märker rätt tydligt när man följer flera stora fitnesstjejer. De gör några övningar. Man väntar 2 dagar. Oj nu har visst även denice lagt upp den. Märkligt sammanträffande. Nej du. Ett tips Skaffa dig en universitetsutbildning istället. Snart kommer kanske Skatteverket och vill att du betalar moms på allt du tar emot. Även dina nya sponsrade bröst.

  45. Tess säger:

    Congrats on making the decision to get augmentation! That’s a tough decision and I hope you are very happy with your breasts ???? I have A cups and have often wondered about doing the same thing but for now, I’ll wait. Your decision is completely understandable and I hope your recovery is going well!!!! ❤❤❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.