KYCKLING & GRÖNSAKSKOMPOTT MED BULGUR

Posted in Recipes

Idag har jag tränat ben, nya videos och detta nya recept 🙂 Jag tror för övrigt att min blogg håller på att förvandlas till en matblogg haha, inte alls meningen men jag har kommit in i en period där jag har mycket inspiration för matlagning och gör allt förutom att sitta still. Mina träningspass går väldigt bra och jag är sjukt motiverad att bygga massa just nu, mina pass har snittat 1,5 timme senaste två veckorna och brukar annars ligga på ca 1h. Jag brukar alltid försöka ta vara på perioder då jag har extra energi och motivation för jag VET att det kommer stunder då man inte alls har lust eller energin till att träna och då känns det extra skönt att vila när man vet att man alltid ger 100% annars. Jag tror också att det är det som gjort att det blivit hållbart för mig, jag har aldrig dåligt samvete när jag vilar och jag njuter (nästan) alltid när jag tränar och tycker det är superkul :). Jaja, här kommer dagens lunch och middag!

RECEPT
3 portioner

1,5 dl torr bulgur
800 g kyckling
150 g gurka
150 g körsbärstomater
1/2 dl pumpakärnor
1 dl sockerfri tacosås
Spenat

Kryddning: Basilika, curry, vitlökspeppar-mix, salt och chiliflakes.

Koka bulgur med dubbelt vatten i ca 12-15 minuter. Medans steker du kycklingen tills den är genomstekt, tillsätt sedan de övriga ingredienserna (inklusive bulgur). Man kan med fördel hälla bort saften från kycklingen innan tillsätter grönsakerna eftersom de vattnar lite också. Stek allt tillsammans och servera med hallomi, kvarg/ creme fraiche och sweet chilisås. 

IMG_5553

IMG_5558

IMG_5566

IMG_5586

IMG_5596

2 Kommentarer

  1. Elin säger:

    Det gör mig absolut ingenting att det blir mer inlägg om mat ibland ???? älskar när du varvar mellan mat, träning (särskilt det) och tar upp frågor. Du är en stooor förebild för en två barnsmamma som mig som älskar styrketräning och mat, och som vill ha tips på övningar och maträtter ???? Försöker hinna träna 5 ggr i veckan och flera gånger när motivationen inte varit på topp har jag varit in hit eller på instagram och fått inspiration av dig och ibland kunnat kopiera några nya övningar från dig. ???? Kram!

  2. Elin säger:

    Vet inte varför det blir massa frågetecken ist för smilisar när jag skriver haha, om det bara syns massa frågetecken för dig också så är det inte meningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.