PROTEINRIKT MELLANMÅL/DESSERT

Posted in Recipes

Inget socker tillsatt, ingen onödigt lång tillagningstid och med få ingredienser! Hur bra? 😀

GÖR SÅHÄR:
Tina hallon och blanda kaseinet med vatten, konsistensen väljer du själv genom att reglera hur mycket vatten du har i. Värm proteinbaren på svag värme och häll över kaseinet och hallonen. Klart! Ruskigt snabbt och enkelt och rikt på protein 🙂

Proteinbaren och vanilj-kaseinet hittar du här.

IMG_6144

1 Kommentar

  1. Tine säger:

    Hei Denice!
    Dette er kanskje et litt privat spørsmål, men bruker du hormonprevansjon i form av p piller eller annet? Har lest forskning på at man får dårligere treningsutbytte av hormonprevansjon, og vurderer å slutte på grunn av det.. Håper på svar!
    Hilsen Tine (Norge)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.