SOCKERFRI & GLUTENFRI PROTEIN-SMULPAJ

Posted in Recipes

Alltså herregud vad jag älskar smulpaj, vi åt det alltid när jag var liten på sommaren så jag får lite nostalgikänsla när jag äter det. Här kommer iallafall en nyttigare version på pajen, man kan välja glutenfritt havregryn om man inte tål det :).

RECEPT 3-4 portioner: 
3 dl havregryn
ca 2 dl vassleprotein med smak av vanilj ( Här hittar du min favorit)
ca 1/2 dl stevia strösocker beroende på hur söt du vill ha den.
100 g äkta smör
ca 200 g frysta hallon

* Eventuellt lite salt beroende på hur milt smör du väljer att använda.
* Extremt lite vatten för att binda det, smeten ska vara torr men man ska kunna forma smuldegen och även kunna smula sönder den, torr men ”fuktig” på samma gång kan man säga.

Värm ugnen till 175 grader. Blanda alla torra ingredienser och blanda sedan i rumstempererat smör, när det är finfördelat kan du droppa i lite vatten. Sedan lägger du ett litet tunt lager i botten och toppar med hallonen och resten ovanpå. Grädda i mitten av ugnen tills ytan fått gyllenbrun färg. Som tillbehör hade jag barebells proteinpudding som också inte innehåller något tillsatt socker 🙂 Du hittar den tillsammans med vassleproteinet.

NJUT <3

IMG_6306

IMG_6308

IMG_6310

IMG_6312

IMG_6316

 

6 Kommentarer

 1. Emelie säger:

  Hej Denice!
  Vill börja med att säga att du inspirerar en otroligt mycket och motiverar en varje dag till ett hälsosamt liv.
  Tänkte även höra om det går bra att göra detta recept utan proteinpulvret, om det går att utesluta eller om man kan ersätta det med något annat?
  Hoppas du får en bra kväll! 🙂

  1. deniceemoberg säger:

   Hej, tack snälla snälla <3

   Ja absolut, du kan välja vanligt glutenfritt mjöl eller öka mängden gryn bara och tillsätta lite vanilj så funkar det utan 🙂

 2. Maja säger:

  Ser gott ut!!

 3. Sarah säger:

  Men gosh vad gott det ser ut! 😀

 4. Sophie säger:

  Såg himla gott ut ???? kan man använda casein istället? ????

 5. greeve säger:

  WHAT A WONDERFUL LOVE SPELL, MY HUSBAND AND I ARE BACK TOGETHER AGAIN AFTER 2 YEARS OF SEPARATION AND DIVORCE, AM TRULY BLESSED BY DR.ZULU SPELL TEMPLE, ALL THANKS TO HIM, YOU CAN CONTACT HIM NO VIA EMAIL::::ZULUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM::::WHATSAPP NUMBER:::+2347067468416:

  I’m Helen Greeve, from NY, USA. I got separated from my husband 2 years ago. There was no communication between us. I was advised by families and friends to let go, forget the marriage and move on with my life. I didn’t want to marry someone else because deep down, I still love my husband. I was in so much pain and confused, until I read a testimony online on how Dr Zulu reunion a broken marriage with the help of his spiritual spell power. I kept reading so many testimonies on how he helped to stopped divorce and brought back peoples ex-lover’s back to them, and my faith was renewed. I have to contact DR ZULU(Zuluspelltemple@yahoo.com) immediately, few minutes later, he replied and instructed me on what to do, after meeting up with the necessary requirement, he sent me a parcel and instructed on how to use it, which I did. Few days later, communication was restored between me and my husband. I saw him after two weeks and we were able to settle our differences, he actually knelt down and was begging me to forgive him. His right here beside me as I type this testimony. I was visiting so many website seeking for help, it looked hopeless, until I came in contact with DR ZULU, who helped me to restore my joy, in fact, I’m the luckiest and happiest woman ever to have her husband back in her life. If you’re having similar problem in your marriage, you want your husband or wife to love you again, you have someone you love and you want him or her to love you in return, you are having any challenge in your marriage. DR ZULU SPELL TEMPLE is the solution to your problem, contact him today via email: Zuluspelltemple@yahoo.com or call him +2347067468416

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.