KRÄMIG KYCKLINGSALLAD MED BULGUR

Posted in Recipes

Kom hem från Norge igår, vi hade plåtning med Gymshark hela helgen och idag är det bara två dagar kvar tills Barebellsgänget och jag åker till Kroatien. Det ska bli SÅ kul 🙂 Idag har jag hunnit tränat, vart hos naprapaten och gjort nytt recept som jag tänkte att jag kunde dela med mig av. Detta känns som en klassiker för mig, matig men nyttig sallad som funkar oavsett dag 🙂

RECEPT ca 3 stora portioner:

3 dl kokt bulgur
1 spetspaprika
100 g gurka
2 nävar färsk lök/gräslök  (eller 1 näve hackad purjolök)
1 dl lätt créme fraiche
Spenat/sallad
1 Grillad kyckling utan skinn

Mixa créme fraiche med valfria kryddor och blanda med bulgur och kycklingen. Hacka salladen och blanda ihop det. Klart! <3

IMG_6065

IMG_6072

IMG_6074

IMG_6084

IMG_6098f

2 Kommentarer

  1. Rebecca säger:

    Hej!
    Jag undrar hur jag mest effektivt ska träna mina armar för att få bort fett och mer muskler. Jag har alltid ogillat mina armar för jag upplever att jag har mer fett på armarna än någon annanstans. Jag är inte vältränad på något sätt men har alltid fått komplimanger för min kropp och en del tycker att jag ser tränad ut generellt men det känns som att mina arnar inte hänger med riktigt och att mina armar ser tjocka ut in relation till resten av kroppen. Vill aldrig ha linne eller kortärmat föt jag verkligen ogillar mina armar. Ska jag fokusera mer på armar då än ngn annan kroppsdel eller träna armar oftare i veckan än något annat och hur ska jag träna i sådana fall?
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.