UGNSBAKAD SÖTPOTATIS MED KESORÖRA

Posted in Recipes

 

RECEPT 2 PORTIONER:

1 sötpotatis

1/2 paprika
1/2 avokado
50 g rökt skinka
100 g mini keso

Krydda & tillbehör:
Sallad och eventuellt valfri krydda om man vill smaksätta kesoröran ytterligare, svartpeppar och curry skulle nog passa bra 🙂

Skölj potatisen och gör ett snitt genom den, ca 2 cm ner och dela sedan på mitten. Har du två stycken mindre potatisar räcker det med att göra snittet i dem, jag delade min på mitten för att den var väldigt stor :). Lägg i folie och häll över lite olja och krydda med valfri krydda, jag tog vitlökspeppar. Tillaga i ugnen på ca 220 grader i ca 45- 60 minuter. Medans kan du blanda röran. När potatisen är klar så gröper du ur den lite och fyller med kesoröran och serverar med sallad. Som extra protein drack jag protein milkshake från Barebells, den hittar ni här.

Bon apetit!

Kramkram

IMG_8796

IMG_8812

IMG_8809

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.