GLUTEN & SOCKERFRI PROTEINKAKA – CHOKLADSMAK

Posted in Recipes

Chokladälskare som jag är så slängde jag ihop detta som ett proteinrikt och gott mellanmål i eftermiddags, det blev väldigt gott trots att jag inte provsmakade smeten innan haha. Man kan också göra mindre muffins på detta men jag var lat och hällde (nästan) allt i en stor form istället :).

RECEPT 2 portioner:

2 ägg
1 banan
1 dl kladdkake protein/vassle, direktlänk HÄR.
1/2 dl kokosmjöl/mandelmjöl eller rismjöl
1 tsk bakpulver
2 msk kakao

Salt, och eventuellt lite stevia sötströ om man vill.

Mixa allt samman och tillaga i ugnen på 175 grader i ca 15- 20 minuter ( hellre lite kladdig ). Jag toppade med lite jordnötssmör innan tillagningen. Låt svalna i kylen och ät tillsammans med vaniljpudding eller glass 🙂


7 Kommentarer

  1. P säger:

    Vassle är ju laktos

  2. Elina säger:

    That chocolate cake looks amazing! I’ll definitely try it myself! I would like to know how many calories the cake includes!??

  3. Anonym säger:

    Testade att göra denna, verkligen super god 😀

  4. Hej! Jag saknar verkligen dina träningsinlägg & går ofta in & kikar, men du kanske har tagit en paus ifrån det? 🙂
    Gillar din blogg! Inspirerande!

  5. mariesliv säger:

    Detta recept måste jag testa! Såg riktigt mumsigt ut. 🙂

  6. Hanna säger:

    Hej Denice! Håller du fortfarande på och säljer träningsprogram? Undrade om det går att köpa ett fortfarande!

    Mvh
    Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.